Alle specificaties van de IPhone 13 1
|

Alle specificaties van de IPhone 13

Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe telefoon dan is deze zoektocht vaak lastig en langdurig. Tegenwoordig komen er steeds meer nieuwe modellen en merken op de markt. Vergelijken van de diverse specificaties van de toestellen en de prijs hiervan neemt dan ook aardig wat tijd in beslag. Wanneer je een Apple liefhebber bent dan is de IPhone 13 misschien wel het juiste toestel voor jou. In dit blog vertellen wij jou alles over dit toestel.

Alle specificaties van de IPhone 13

Gebruiksgemak

In september 2021 werd de IPhone 13 gepresenteerd aan de buitenwereld met de nieuwste specificaties. Doordat technologie ontzettend snel groeit is het lastig om de nieuwste ontwikkelingen met de nieuwste toestellen bij te houden. Wat fijn is aan de IPhone 13 is dat deze telefoon uit alle gemakken is voorzien. De camera’s op dit toestel zijn gigantisch scherp, de accu gaat lang mee en het toestel werkt snel. Het toestel is ook wat in prijs gedaald doordat er alweer een nieuwere versie op de markt is gebracht. Wat ook handig is bij dit toestel is dat je een Esim in deze telefoon kan installeren. Stel je gaat op vakantie naar Hongarije dan kan je met dit abonnement gebruik maken van onbeperkt data zonder dat je een fysieke simkaart hoeft aan te schaffen. Dit kan je dus allemaal vanuit huis regelen.

Specificatie

Doordat er in de IPhone 13 een A15 chip zit maakt dit de telefoon nog sneller dan zijn voorgangers. Het downloaden van apps gaat deze telefoon gemakkelijker af. Ook loopt je telefoon niet vast wanneer je bijvoorbeeld een spelletje op je toestel aan het spelen bent. De chip die in dit toestel zit is ongeveer 50 procent sneller dan de andere telefoons. Ook de batterij gaat langer mee. Daarnaast zijn de camera’s die zich op dit toestel bevinden verbeterd ten opzichte van de IPhone 12. Dit toestel heeft twee camera’s met twaalf megapixels. Ook kan je de warmte en de kleuren aanpassen tijdens het fotograferen. Dit is met de vorige versies niet mogelijk. De batterij is ook aanzienlijk verbeterd. Deze gaat ongeveer drie uur langer mee dan de vorige edities. 

Uiterlijk en prijs

De IPhone 13 komt in vier verschillende versies en daarin ook formaten. Je hebt de mini, de Pro, de Pro Max en de normale versie van de IPhone 13. Het design van de telefoon lijkt op die van zijn voorganger, de IPhone 12. Wel is de camera anders ingericht. Zo zit de camera die zich op de voorkant van het scherm bevindt op een andere plek en staan de camera’s op de achterkant niet onder elkaar, maar diagonaal van elkaar. Het toestel is te verkrijgen in vijf verschillende kleuren: rood, roze, blauw, zwart en zilverwit. De verkoopprijs van deze IPhone verschilt enorm per versie. De goedkoopste variant is de mini. Deze kost ongeveer 809 euro. De duurste variant, de Pro Max haal je in huis voor 1259 euro. Deze prijzen zijn inclusief btw.

Welke versie van de IPhone 13 kies jij?

Deze blog bevat een betaalde samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten