UPDATE:De beslissing is genomen om nog slechts af en toe een winactie te organiseren en dit meer exclusief te maken. Hierdoor is deze pagina ook niet meer direct toegankelijk vanaf het startscherm en enkel indirect vindbaar. Hierdoor kunnen we wel zorgdragen voor een goede, vlottere afhandeling en af en toe iemand blij maken met een extraatje.

Hoewel we altijd met veel plezier meerdere winacties per week hebben georganiseerd (tot ver in 2018) is het werk erom heen (een dag per maand) te grootschalig geworden. Er is dan ook begrip voor lezers die besluiten Onlybyme minder te bezoeken omdat voor hen de meerwaarde (het geregeld kans maken op een te winnen product) wegvalt.


Deze pagina geeft meer informatie over de winacties (in het algemeen) die op Onlybyme worden gehouden.

Winacties bij Onlybyme

Bij alle winacties staan in de desbetreffende blog de regels van deelname. Een voorbeeld:

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres (is afgeschermd) achter in een reactie onder deze blog en laat weten dat je deze winactie wilt winnen.
  • Volg Onlybyme op minstens twee sociale kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en/of  Bloglovin’.

Afhandeling winacties: (de wijze van afhandeling is per juli 2018 op details gewijzigd.)

  • Winacties lopen minimaal een kalenderweek na de plaatsingsdatum, maar geregeld langer. Als bij een winactie de titel van de actie is doorgestreept is deze gesloten.
  • Indien de actie slechts kort loopt (enkele dagen) dan wordt dit expliciet gecommuniceerd.
  • De winnaars worden gegroepeerd getrokken en periodiek op Facebook* bekend gemaakt. Volg je Facebook niet, geen probleem! Alle winnaars krijgen per mail bericht, indien ze hebben gewonnen. Om de prijs te claimen dienen de winnaars binnen een kalenderweek te reageren.
  • Lees meer informatie over de manier waarop Onlybyme omgaat met winacties op de pagina Winacties bij Onlybyme.

* De winnaars worden niet langer bij naam op Facebook bekend gemaakt. Er zal daar worden volstaan met een mededeling dat weer nieuwe winnaars een mail hebben ontvangen. Dit omdat is gebleken dat door de nieuwe privacywetgeving mensen aanspraak maken op het recht vergeten te worden en hier heeft Onlybyme dan ook al hinder (en werk) van ondervonden. Het publiceren van de mail op Facebook was voor ons een extra service die we nu noodgedwongen achterwege laten.

Meedoen is vrijblijvend, winnen is op basis van random trekking!

Je bent nooit verplicht om mee te doen aan een winactie. Ook is het niet verplicht om je eigen naam op te geven in het deelname veld, zolang het mailadres maar echt naar jou als persoon leidt, is het mogelijk om jezelf te noemen hoe je wenst. Wel dien je er rekening mee te houden dat je in de algemene communicatie ook met de gekozen nickname zal worden aangesproken.

Onlybyme is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte winacties of niet uitkerende partijen.

We hebben het gelukkig nog niet meegemaakt, maar mocht het ooit voorkomen dat een partij een actie uitschrijft en uiteindelijk niet over de brug komt met het verzenden van het gewonnen artikel naar de winnaar? Of raakt het gewonnen artikel zoek bij de postverwerking? In beide gevallen is Onlybyme niet aansprakelijk voor dit geleden verlies.

Faciliteren

Wij faciliteren enkel in het organiseren en zo goed mogelijk afhandelen van de winacties (hetgeen inhoud, het doorgeven van de personalia aan de leverende partij). Geleden schade zal dan ook moeten worden verhaald bij de leverende partij.

Slechts zelden worden winacties door ons zelf verzonden. Daar we geen winst behalen uit de acties, willen we er ook geen extra kosten (behalve het faciliteren) aan kwijt zijn.

Wat is dan de ‘indirecte winst en reden’ voor Onlybyme om deze acties op te zetten?

  1. Goodwill naar de lezers (en deelnemers).
  2. Het genereert nieuwe bezoekers en potentiële nieuwe volgers.
  3. Het is leuk om anderen iets te gunnen en hoewel best veel werk, daardoor nog steeds iets wat we graag doen.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze pagina, stel ze gerust via de mail. Ook wil ik je graag wijzen op de Privacyverklaring van Onlybyme, waar meer informatie in staat over de manier waarop Onlybyme omgaat met persoonlijke gegevens.