Voorstellen

Onlybyme

Ik ben Barbara (41),  mama van dochterlief(8) en uk(0), verliefd en gelukkig. We wonen samen met vriendlief (48) en zijn zoon(17) in het Twentse Landschap sinds zomer 2018. Recent zijn wij opnieuw mama en papa geworden van uk. 

Buiten mama en partner ben ik ruim 4 jaar geleden begonnen met Onlybyme, waarop ik mijn grote schrijfpassie kwijt kan. Wat eerst begon als persoonlijke blog met vooral dochterlief als onderwerp, is inmiddels ontwikkeld naar een blog met drie niches: family, Lifestyle & Travel.

Onlybyme is in 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Family, Lifestyle & Travel

Op Onlybyme verschijnen blogs vanuit een persoonlijke benadering, of het nu een persoonlijk verhaal of samenwerking betreft. Het persoonlijke maakt het uniek. Ook indien de blogs door een recensent of gastblogger zijn geschreven, wordt de huisstijl van Onlybyme gehandhaafd.

De blogs zijn een mix van: reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatieve artikelen. Dit alles rondom family, lifestyle en travel, met af en toe een uitstapje naar een actueel thema.

Schrijven is een passie!

Andere bezigheden naast Onlybyme

Met altijd meer ideeën dan tijd is er nog wel eens sprake van een overdosis aan inspiratie. Deze kan ik uiteraard kwijt op Onlybyme, maar inmiddels ben ik ook bezig om andere websites te lanceren. 

Dochter Onlylifestyle is een kleinere zus van Onlybyme met een persoonlijker karakter. (Deze ligt op dit moment stil vanwege de zwangerschap en drukte daaromheen.) Zo zijn daar alle blogs van mijn eigen hand (geen recensenten) en blog ik wat vaker over onderwerpen direct uit ons persoonlijke leven. Mocht je juist van dat soort blogs houden, neem gerust eens een kijkje.

Naast deze website zijn er nog 3 websites in ontwikkeling, waarvan 1 Engelstalige blog, maar dit alles op zeer laag tempo daar mijn energie op het moment beperkt is.

Buiten het schrijven online kan ik mij zeer goed vermaken met het uitproberen van recepten, maken van nieuwe creatieve ‘kunst’, puzzelen en lezen. Dit is slechts een beperkte opgave van interesses. De kinderkamer en de komst van uk heeft op dit moment (begin 2019) prioriteit en uiteraard ook de zorg voor dochterlief en ons gezin. 

Het belangrijkste dat ik elke dag probeer te bereiken is het gevoel iets te hebben geleerd en te genieten van de kleine dingen die het leven elke dag biedt en door de haast van het leven vaak over het hoofd wordt gezien. Deze instelling heeft me al veel gelukkige momenten gebracht. Je kunt geluk niet afdwingen, maar het gelukkige gevoel wel stimuleren.

Leuk dat je Onlybyme hebt gevonden en voel je welkom om hier rond te kijken

en een reactie achter te laten onder een blog.