Over mij


Ik ben Barbara(45), moeder van drie kinderen (twee jongens van 2 en ruim 3,5 jaar en een tienerdame(11), sinds oktober 2017 samenwonend met de liefde van mijn leven (51). Met zijn uitwonende zoon(20) is ons gezin compleet. Huisdieren worden hier gemist, maar de gezellige chaos is hier dusdanig aanwezig met vrijwel nooit een speelgoed vrije woonkamer of geheel opgeruimd huis (kuch), dat een hond of kat(ten) iets is wat we in de toekomst graag opnieuw zouden toevoegen aan het gezinsleven.

Naast het managen van het gezin combineer ik Psychologie studeren aan de Open Universiteit met bloggen. Partnerlief werkt op de Radboud Universiteit en ik probeer thuis de boel zo goed mogelijk op rolletjes te laten lopen. Wanneer ik een moment voor mezelf inplan ben ik bezig met een van mijn vele creatieve hobby’s zoals: haken, daimond painting, schrijven, het ontwerpen en bedrukken van bijvoorbeeld t-shirts of raamstickers en lezen.. Het bestuderen van studieboeken is voor mij als echte boekenwurm dan ook een genot, verzot als ik ben op het opdoen van nieuwe kennis als echte kennisjunk.

Kortom: Er zitten standaard te weinig uren in de dag om alles te doen wat ik zou willen doen. Toch doe ik elke dag weer een nieuwe poging vol frisse moed met wisselende resultaten. 😉

Actueel

In mei 2022 heb ik een maagverkleining ondergaan vanwege gezondheidsklachten die inmiddels gelukkig (december 2022) geheel zijn verdwenen. Ik schrijf af en toe een eerlijke ervaringsblog over mijn ervaringen na de maagverkleining omdat ik het een belangrijk onderwerp vind, dat nog steeds ten onrechte in de taboesfeer staat.

Onlybyme

Onlybyme begon in 2015 als persoonlijke blog en bevat meer dan 1500 blogs met vele honderden blogs met lifestyle gerelateerde onderwerpen. Alle blogs zijn in persoonlijke stijl geschreven en/of informatief van karakter.

Onlybyme staat open voor samenwerkingen met andere bloggers (denk aan het plaatsen van linken naar andere blogs in gastblogs) en bedrijven. Meer informatie is te vinden in de mediakit.

Leuk dat je rondkijkt! Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt.

Wellicht spreken we elkaar gauw.

Barbara Oosthoek

Eigenaresse Onlybyme | KvK-nummer 84639822 | BTW-nummer NL003993927B02

Laatst bijgewerkt: februari 2023