Voorstellen


Onlybyme

Ik ben Barbara (41),  mama van dochterlief(8) en uk(0), verliefd en gelukkig met vriendlief (48). We wonen sinds deze zomer in Nijmegen (verhuisd vanuit Enschede) vanwege een nieuwe baan van vriend. Dit voorjaar zijn wij opnieuw mama en papa geworden van uk. 

Buiten mama en partner ben ik ruim 4 jaar geleden begonnen met Onlybyme, waarop ik mijn grote schrijfpassie kwijt kan. Wat eerst begon als persoonlijke blog met vooral dochterlief als onderwerp, is inmiddels ontwikkeld naar een blog met drie niches: family, Lifestyle & Travel.

Onlybyme is in 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Family, Lifestyle & Travel

Op Onlybyme verschijnen blogs vanuit een persoonlijke benadering, of het nu een persoonlijk verhaal of samenwerking betreft. Het persoonlijke maakt het uniek. Ook indien de blogs door een recensent of gastblogger zijn geschreven, wordt de huisstijl van Onlybyme gehandhaafd.

De blogs zijn een mix van: reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatieve artikelen. Dit alles rondom family, lifestyle en travel, met af en toe een uitstapje naar een actueel thema.

Schrijven is een passie!

Andere bezigheden naast Onlybyme

Buiten het schrijven online kan ik mij zeer goed vermaken met het uitproberen van recepten, maken van nieuwe creatieve ‘kunst’, puzzelen en lezen. Dit is slechts een beperkte opgave van interesses.

Het inrichten van onze nieuwe woning heeft momenteel uiteraard prioriteit, waardoor sommige hobby’s wat op een lager pitje liggen.

Het belangrijkste dat ik elke dag probeer te bereiken is het gevoel iets te hebben geleerd en te genieten van de kleine dingen die het leven elke dag biedt en door de haast van het leven vaak over het hoofd wordt gezien. Deze instelling heeft me al veel gelukkige momenten gebracht. Je kunt geluk niet afdwingen, maar het gelukkige gevoel wel stimuleren.

Leuk dat je Onlybyme hebt gevonden en voel je welkom om hier rond te kijken

en een reactie achter te laten onder een blog.