Voorstellen


Onlybyme

Ik ben Barbara (42),  mama van zoon (0) en dochter (9), verliefd en gelukkig samenwonend met vriendlief (48). We wonen sinds zomer 2019 in Nijmegen. We zijn een samengesteld gezin, al woont zoon van vriend al op zichzelf (18).

Buiten mama en partner ben ik in 2015 begonnen met Onlybyme, waarop ik mijn grote schrijfpassie kwijt kan.

Family, Lifestyle & Travel

Op Onlybyme verschijnen blogs vanuit een persoonlijke benadering, of het nu een persoonlijk verhaal of samenwerking* betreft* Het persoonlijke maakt het uniek. Ook indien de blogs door een recensent of gastblogger zijn geschreven, wordt de huisstijl van Onlybyme gehandhaafd.

*Er worden op dit moment geen samenwerkingen aangegaan.

De blogs zijn een mix van: reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatieve artikelen. Dit alles rondom family, lifestyle en travel, met af en toe een uitstapje naar een actueel thema.

Schrijven is een passie!

Andere bezigheden naast Onlybyme

Buiten het schrijven online kan ik mij zeer goed vermaken met het uitproberen van recepten, maken van nieuwe creatieve ‘kunst’, puzzelen en lezen. Dit is slechts een beperkte opgave van interesses.

Het belangrijkste dat ik elke dag probeer te bereiken is het gevoel iets te hebben geleerd en te genieten van de kleine dingen die het leven elke dag biedt en door de haast van het leven vaak over het hoofd wordt gezien. Deze instelling heeft me al veel gelukkige momenten gebracht. Je kunt geluk niet afdwingen, maar het gelukkige gevoel wel stimuleren.

Laatst bijgewerkt: februari 2020

Leuk dat je Onlybyme hebt gevonden en voel je welkom om hier rond te kijken.