Onlybyme

Ik ben Barbara (41),  mama van dochterlief(8) en uk(0), verliefd en gelukkig. We wonen samen met vriendlief (48) en zijn zoon(17) in het Twentse Landschap sinds zomer 2018. Recent zijn wij opnieuw mama en papa geworden van uk. 

Buiten mama en partner ben ik ruim 4 jaar geleden begonnen met Onlybyme, waarop ik mijn grote schrijfpassie kwijt kan. Wat eerst begon als persoonlijke blog met vooral dochterlief als onderwerp, is inmiddels ontwikkeld naar een blog met drie niches: family, Lifestyle & Travel.

Onlybyme is in 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Family, Lifestyle & Travel

Op Onlybyme verschijnen blogs vanuit een persoonlijke benadering, of het nu een persoonlijk verhaal of samenwerking betreft. Het persoonlijke maakt het uniek. Ook indien de blogs door een recensent of gastblogger zijn geschreven, wordt de huisstijl van Onlybyme gehandhaafd.

De blogs zijn een mix van: reviews/impressies, winacties, actueel nieuws en informatieve artikelen. Dit alles rondom family, lifestyle en travel, met af en toe een uitstapje naar een actueel thema.

Schrijven is een passie!

Andere bezigheden naast Onlybyme

Met altijd meer ideeën dan tijd is er nog wel eens sprake van een overdosis aan inspiratie. Deze kan ik uiteraard kwijt op Onlybyme, maar inmiddels ben ik ook bezig om andere websites te lanceren. 

Dochter Onlylifestyle is een kleinere zus van Onlybyme met een persoonlijker karakter. (Deze ligt op dit moment stil vanwege de zwangerschap en drukte daaromheen.) Zo zijn daar alle blogs van mijn eigen hand (geen recensenten) en blog ik wat vaker over onderwerpen direct uit ons persoonlijke leven. Mocht je juist van dat soort blogs houden, neem gerust eens een kijkje.

Naast deze website zijn er nog 3 websites in ontwikkeling, waarvan 1 Engelstalige blog, maar dit alles op zeer laag tempo daar mijn energie op het moment beperkt is.

Buiten het schrijven online kan ik mij zeer goed vermaken met het uitproberen van recepten, maken van nieuwe creatieve ‘kunst’, puzzelen en lezen. Dit is slechts een beperkte opgave van interesses. De kinderkamer en de komst van uk heeft op dit moment (begin 2019) prioriteit en uiteraard ook de zorg voor dochterlief en ons gezin. 

Het belangrijkste dat ik elke dag probeer te bereiken is het gevoel iets te hebben geleerd en te genieten van de kleine dingen die het leven elke dag biedt en door de haast van het leven vaak over het hoofd wordt gezien. Deze instelling heeft me al veel gelukkige momenten gebracht. Je kunt geluk niet afdwingen, maar het gelukkige gevoel wel stimuleren.

Leuk dat je Onlybyme hebt gevonden en voel je welkom om hier rond te kijken

en een reactie achter te laten onder een blog.

20 comments

  1. Welkom op mijn blog Yvonne! Uiteraard ga ik zometeen gelijk even terug bij jou kijken, altijd welkom hier om mee te lezen en te reageren!

  2. Welkom op mijn blog Yvonne! Uiteraard ga ik zometeen gelijk even terug bij jou kijken, altijd welkom hier om mee te lezen en te reageren!

 1. Ik ga je ook volgen. Hoewel ik je andere blog na het ‘afsluitberichtje’ niet helemaal doorlopen heb. Afstandsonderwijs? Ik volg dat ook, maar dan niet in Nederland. Ik woon namelijk in Oost-Vlaanderen, België. 🙂 Welke studie volg je juist?

 2. Ik ga je ook volgen. Hoewel ik je andere blog na het ‘afsluitberichtje’ niet helemaal doorlopen heb. Afstandsonderwijs? Ik volg dat ook, maar dan niet in Nederland. Ik woon namelijk in Oost-Vlaanderen, België. 🙂 Welke studie volg je juist?

 3. Hoi Barbara,

  Vandaag op jouw blog gekomen via Blogaholic. Leuk om je te leren kennen. Ik ga jouw blog volgen. Ik ben ook 37 . Moeder van een tweeling van 7, getrouwd. Ik blog nu sinds een half jaartje weer, na een pauze van bijna een jaar. Daarvoor blogde ik alleen zakelijk. Ik las net dat je suikervrij wilt gaan eten. Ik ben daar ook dit jaar mee begonnen. Soms best lastig.

  Groetjes,
  Yvonne

 4. Hoi Barbara,

  Vandaag op jouw blog gekomen via Blogaholic. Leuk om je te leren kennen. Ik ga jouw blog volgen. Ik ben ook 37 . Moeder van een tweeling van 7, getrouwd. Ik blog nu sinds een half jaartje weer, na een pauze van bijna een jaar. Daarvoor blogde ik alleen zakelijk. Ik las net dat je suikervrij wilt gaan eten. Ik ben daar ook dit jaar mee begonnen. Soms best lastig.

  Groetjes,
  Yvonne

  1. Welkom op mijn blog Yvonne! Uiteraard ga ik zometeen gelijk even terug bij jou kijken, altijd welkom hier om mee te lezen en te reageren!

 5. Hi, wat leuk dat je mij weer gevonden hebt. Ben wel benieuwd hóe? 😉 De naam koekjestrommel en zolderkamertje zegt mij vaag nog wel iets, maar dat is wel diep weggezakt hoor, haha. Verder alles goed met jou? Ik zal je in mijn rss-feed zetten.
  Insoon onlangs geplaatst…Warme WinteravondenMy Profile

  1. Ja is ook erg lang geleden, misschien als ik vermeld dat de zwangerschap en geboorte van Riana niet makkelijk gingen en ze heel ziek ter wereld kwam dat er een bel gaat rinkelen en anders ook geen probleem!

 6. Hoi!! Volgens mij kennen wij elkaar! Ik herken jou wel in ieder geval! Wij volgden elkaars blog, ik had JIGI en later JIGIB….zegt jou dat wat? Ik weet niet meer precies waarom we “uit elkaar” zijn gegaan, had dat iets met de geboorte van jouw dochter te maken ofzo? Ik weet in elk geval nog wel dat zij geboren was en dat het toen allemaal niet zo goed ging….ben je toen gestopt met bloggen ofzo? Pfff….al dat gegraaf in mijn geheugen…. hahaha! Nouja, in ieder geval, ik ben van weblog overgestapt naar een eigen domein, eerst JIGIB en nu heb ik sinds kort een ander domein: Inge’s Wereld. Ik ga jou in ieder geval weer volgen!! Dag hoor, groetjes van Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*