Fotoblog Luchtfoto’s – Zomaar een rit naar huis

Soms zit je in de auto en kan je zulke mooie luchten waarnemen, dat je niets anders kan dan wensen er foto’s van te kunnen maken. Met Kanjer achter het stuur, bedacht ik me geen enkele seconde en schoot een aantal schitterende foto’s achter elkaar. Graag wil ik deze met jullie delen in een fotoblog. De foto’s spreken voor zich.

Fotoblog Luchtfoto’s om bij weg te dromen

IMG_8213

IMG_8214

IMG_8215

Super romantisch kan ik mezelf niet bestempelen, maar met zulke luchten krijg ik echt het gevoel heel iets bijzonders te aanschouwen. Zulke strepen lucht heb ik bij mijn weten niet eerder waargenomen, Het was echt een genot voor ons alle drie om te aanschouwen. Ineens besef je je hoe groots de wereld is en dat je zelf maar een nietig onderdeel uitmaakt van het geheel.


IMG_8219

IMG_8220

IMG_8222

IMG_8223

fotoblog luchtfoto's

fotoblog luchtfoto's

Door het rijden met snelwegsnelheid en de afnemende lichtwaardes zijn de foto’s niet mega scherp. Ze zijn dan ook korrelig, maar in mijn ogen niet storend. Kiezen welke het mooiste is, was voor mijn onbegonnen werk. Vandaar de keuze de foto’s die redelijk gelukt zijn allemaal te tonen. Mocht je wel een favoriet hebben dan hoor ik graag welke en waarom…

Heb jij zulke lucht met rokerig ogende wolkenslierten wel eens gezien?

De foto’s zijn gemaakt op vrijdagavond 29 juli 2016 vanaf de A67 richting Eindhoven en binnendoor richting ons huis.

Eerder verschenen blogs

1 Reactie

  1. mooi hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge