Snel klaar en betaalbaar trakteren op school!
| | |

Snel klaar en betaalbaar trakteren op school!

Snel klaar en betaalbaar trakteren: betekent ‘hier’ dat er van de ouders wordt verwacht ‘iets’ te doen aan een traktatie.

‘Wat’ dat is vrijgelaten, hier geen verbod op snoepgoed en dat is dus ook veelal hetgeen er wordt getrakteerd. Na overleg met Riana had ik de basis: ze wilde iets met een lolly. Nu ben ik best druk met standaard te weinig tijd in elke dag, herkenbaar mama’s? En hoe creatief ik ook van nature ben. Om nu 27 maal een identieke creatieve creatie te maken, die vervolgens door de kinderen nog vele malen sneller nog wordt opgegeten? Nee, dat is toch niet helemaal mijn idee van leuk creatief bezig zijn! Mijn oplossing: snel klaar en betaalbaar.
Snel klaar en betaalbaar trakteren op school!

Snel klaar en betaalbaar trakteren op school! op school!

Betaalbaar

Nu is betaalbaar voor eenieder anders, dat realiseer ik me. Maar het is me gelukt een traktatie te maken inclusief een ‘speeltje’ voor ongeveer 50 cent stuk. Lang leven winkelen bij de oohhh zo geliefde action, die de toeters, cakejes en nougat had liggen. De lolly’s uit de supermarkt en wat lint maakt het geheel af. Met 26 kinderen dus ongeveer 50 x 26 = 13 euro. Uiteraard kan trakteren goedkoper, dat realiseer ik me, maar de snelheid en toch het leuke resultaat combinatie liet me toestaan de prijs iets hoger te laten uitvallen. 😉

Snel klaar

Totaal heeft het geheel me ongeveer een uur gekost om in elkaar te zetten. Dat is in mijn ogen snel genoeg en het resultaat mag er zijn. Het geheel heb ik in een mand gezet. Hoe sneller klaar hoe minder tijd het me kost en dat is voor mij ook weer geld waard. Ik vind creatief bezig zijn echt super leuk, maar op school trakteren en dan tig keer hetzelfde moeten maken vind ik nogal geestdodend en die tijd besteed ik dan liever aan iets anders. Ben ik nu een slechte mama?

Verpakken en koel wegzetten!

Aangezien de cakejes uit de verpakking zijn nu heb ik het geheel daarna afgedekt op vrolijke wijze. Wat een beetje folie, bloemen en wat glitters niet kunnen doen. Daarna kan het met nog een doorzichtige laag zo de koelkast in. 🙂

Gisteravond maakte ik er eentje als voorbeeld voor Riana, die foto wil ik graag nog even delen. 😉

Vorig jaar mocht ze uiteraard ook trakteren. Mocht je nieuwsgierig zijn: Een simpele, snelle traktatie voor de kleuterklas maak je zo!

Snel klaar en betaalbaar trakteren op school!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten