vegetarische rosti met ei

5 x Inspiratie voor snelle lekkere maaltijden

Soms is langer dan noodzakelijk in de keuken staan niet gewenst. Bijvoorbeeld als je heel de dag druk bent geweest, vermoeid bent en liefst direct zou ‘aanvallen’, of omdat je in de vakantiemodus zit en liefst zo min mogelijk tijd daarvan in de keuken doorbrengt. Op zulke momenten is inspiratie gewenst voor snelle lekkere maaltijden. 

In deze blog deel ik 5 snelle recepten. Veel plezier met inspiratie opdoen en daarna: eet smakelijk!

Snelle lekkere maaltijden

1 – Een snelle pizza wrap

IMG 2446 zpsjntknkjp
Embedded foto. ©Lekkerensimpel.nl

Op de website lekkerensimpel.nl kwam ik deze snelle pizzavariant tegen. Heb je nog wraps over, bekijk de inhoud van je koelkast en voorraadkast en creëer binnen een handomdraai je eigen pizzawrap. Mocht je graag echt een recept inzien dan raad ik je aan even op de site naar het recept zelf te kijken: https://www.lekkerensimpel.com/pizza-wrap/ De ervaren kok heeft denk al genoeg aan het idee en vult de rest zelf aan naar eigen behoeften.

2 – Macaroni met champignonsaus

Een recept dat champignonliefhebbers zal bekoren en nog snel klaar ook: Macaroni met champignonsaus (snel klaar recept)

P9110264b
©Onlybyme.nl

3 – Vegetarische rosti met ei

20180131 181408
©Barbara Oosthoek, Onlybyme.nl

Het was voor mij een verrassend lekkere maaltijd die ik kreeg voorgeschoteld op vakantie in Duitsland. Ik heb het vlees totaal niet gemist en dit recept zelf nagemaakt en vriendlief (vegetariër) vond het zeer geslaagd. En het leuke is, het is ook nog snel klaar! Het recept is te vinden via de link:Recept vegetarische rosti met ei.

4 – Snelle en makkelijke pasta

MG 0356
Embedded foto. © Meisje-Eigenwijsje.nl

Bij collega blogger Nicole vond ik een wat ouder recept in de rubriek Papa kookt dat perfect past in deze verzameling aan snelle makkelijke recepten. Het recept heet zelfs snelle en makkelijke pasta! Ik ga deze denk volgende week zelf eens op het menu zetten en snap na het lezen van het recept al direct waarom het daar tot het laatste spekje aan toe wordt opgegeven thuis! Bezoek Meisje-Eigenwijsje voor het recept: https://www.meisje-eigenwijsje.nl/gezondheid-afvallen/recepten/papa-kookt-makkelijke-en-snelle-pasta/

5 – Stampottaart, snel, makkelijk en lekker!

Nu ligt het natuurlijk aan het moment dat je deze inspiratie recepten bekijkt en wellicht is stampot niet echt iets waar je direct aan denkt midden in de zomer, maar feitelijk kan dit recept in alle jaargetijden gegeten worden. De oven doet het meeste werk! Lees het hele recept: Stampottaart, snel, makkelijk en lekker!  via de link.

IMG 9192
©Barbara Oosthoek, Onlybyme.nl

Ben jij ook een liefhebber van snelle maaltijden én lekker eten? 


format 2
Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten