20170925 085815 HDR
|

In love with Autumn; Fotoblog

Wellicht ben ik onderdeel van een minderheid van de bevolking die iets speciaals hebben met de herfst? Misschien komt het omdat ik een herfstkind ben, geboren in het begin van november?

In love with Autumn

Hoe dan ook, als de temperatuur gaat zakken, de bomen gaan kleuren, de herfststormen arriveren, de bladeren vallen en de natuur zoveel veranderingen ondergaat in slechts enkele weken. Dan loopt mijn hart over van liefde voor de natuur en zijn veranderingen.

In love with Autumn

Ja ik denk dat het echt zo is. Hier echt een liefhebster van de herfst. Feitelijk van alle seizoenswisselingen, maar dit is toch echt mijn favoriete seizoen. Ik weet dat velen dit niet met me eens zijn, want met de herfst eindigt de zomer met haar zomerse temperaturen. Reden voor velen om alweer te verlangen naar de volgende zomer. Bij mij is dit feitelijk totaal niet zo. Al halverwege de zomer, vooral als er al wat hete weken zijn geweest, verlangt mijn hart naar de komende herfst. Zoveel schoonheid is dan te aanschouwen in de natuur.

In love with Autumn

De wereld kan dan ineens weer intens klein zijn op de mistige ochtenden. Niets lekkerder om dan zodra dochterlief naar school is, erop uit te trekken met hondemans richting de mij zo geliefde Mariapeel en daar te genieten van wat de natuur voor verrassingen heeft. Op andere momenten van de dag kan hetzelfde er totaal anders uitzien als de mist is opgetrokken.

In love with Autumn

In love with a tree

Inmiddels heb ik zelfs een ware boomliefde ontwikkeld. Elke keer dat ik de ronde loop, meerdere malen per week, liefst dagelijks, maak ik een foto van een boom. Het is zo mooi om te zien hoe de herfst de boom laat veranderen. Oordeel zelf!

In love with Autumn

Elke keer is het weer een verrassing. Vanmorgen was het de mist in de achtergrond.

In love with Autumn

Over een paar maanden zal ik enkel een blog maken met foto’s van ‘mijn’ boom.

In love with mushrooms

Paddenstoelen! Het seizoen is volop aan de gang. Vandaag weer een paar beauty’s gespot!

In love with Autumn

Champignons eten, liever niet. Ik lust ze, maar daar is alles mee gezegd. Ze bekijken in de natuur is een heel ander verhaal, wat een schoonheid!
In love with Autumn

Honderden foto’s, elke week weer. Een van mijn passies die niet altijd op de voorgrond komt op Onlybyme.

Misschien toch eens vaker een fotoblog tussendoor?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten