frisse lucht
|

Frisse lucht … lentekriebels!

frisse lucht

Intens genieten!

Zalig, echt! Warmere dagen, ze zijn er… begin april en de lentekriebels hebben bezit genomen van deze dame. Liefst zou ik lekker hele dagen in de tuin doorbrengen, daar werken (de tuin is nog verre van af) en genieten van de frisse lucht die hier in de Brabantse Peel nog volop aanwezig is. Genieten van de stilte, enkel vogels die hun stem laten horen en wat insecten die zoemen. Af en toe een stem uit ÊÊn van de huizen en verder niets… ja het zonnetje dat warm aanvoelt en de sfeer gelijk gezellig maakt.

Dat ik gelijk tegen een uitdaging aanloop, genaamd: parasol-past-niet-in-parasolvoet, tja… echt een Barbara-actie. Kan denk niemand anders overkomen, mij wel. Je bestelt een parasol en een parasolvoet en waarom zou je als je dat ontvangt even kijken of het past… het is toch nog geen mooi weer om deze beide items te gaan gebruiken. Zucht… nu kan ik dus zo naar een tuincentrum toe voor een grotere parasolvoet (voor alles een oplossing 🙂 ). Echt weer handig!

De lentekriebels en frisse lucht doen hun werk!

Zalig gelijk die deur open ‘s morgens… frisse lucht in huis… en dus al heel enthousiast de tuinbank bedekt met kussens, enkel is dat dus nog even een probleempje zonder sol. Ik kan namelijk zeer slecht tegen de zon. Dus of de bank in de schaduw zetten, of naar het tuincentrum, of nog een tijdje rustig aan binnen genieten van de frisse lucht die naar binnen stroomt… ik ben er nog niet uit…

————————————————————————

Nu een paar uur later niet naar een tuincentrum geweest, geen zin in om net als vele andere Nederlanders daar de voorjaarsbloemen in te slaan. Doe het morgen wel. Moet dan toch alle boodschappen doen, dus dan gelijk maar even. Nu even genieten van de rust. Dochterlief is bij papa aan het genieten. En ik hoor nog steeds de vogels fluiten… zaligggg!

Buiten zitten is zo het plan met een boek. Want er wachten nog een aantal schitterende exemplaren, die vragen om gereviewd te worden. 😉 Vanavond kan ik ook nog wat artikels uitwerken en niet meer buiten zitten, dus dan is de keuze best snel gemaakt 😉

Dus ik zoek wel een schaduwrijk plekje op in mijn grote tuin (moet lukken) en de sol wacht maar een dagje langer met zijn vuurdoop!

 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten