|

Zo voorkom je een kaal gevoel zonder kerstboom!

Hier een echte liefhebster van sfeer in huis! De kerstperiode is voor mij dan ook een zeer gewilde tijd qua sfeer in huis. De boom geeft veel gezellig licht af en de rest van de sfeer makers maken het geheel af. Ons huis was dan ook gezellig te noemen afgelopen maand, maar na Drie Koningen is het ook hier tijd om de kerstspullen weer te verplaatsen naar zolder en is er ruimte voor iets nieuws! Enkel probeer ik dat dan zo te doen, dat er wel wat ‘ruimte’ ontstaan, maar toch ook de sfeer blijft behouden.

Foto impressie ‘Zo voorkom je een kaal gevoel!’

15991769_1363836306994620_1163469455_oDit is mijn uitzicht vanuit ‘mijn’ hoekje op de bank in de avond, met de donkerte buiten. De boom stond in de hoek midden in de afbeelding, maar gemist wordt deze niet. Wel ben ik nog van plan om op de muur achter de televisie een spreuk toe te voegen. Ik ben nog zoekende naar wat ik daar voor tekst wil hebben. 😉

Zo voorkom je een kaal gevoel

De zithoek vanuit een andere hoek geschoten. Waar ik sta, is links de deur naar de gang en rechts de rest van de L-kamer… de zithoek is de “voet van de L’.  En nee het is bij mij niet perfect zoals bij sommige ‘lifestyle’ bloggers. Dat zou ook de ‘waarheid’ bedotten zijn, want ik ben verre van ‘perfect’ in het dagelijks leven! Dus ook voor wat betreft het interieur eruit laten zien als een sfeerfoto uit een magazine. Iets wat zelfs zonder dochterlief voor mij niet haalbaar zou zijn. Chaoot als ik ben. De snelheid waarmee er hier dus wat op de tafel ligt aan speelgoed of een boek, etc. is veelal sneller dan ik voor mogelijk houd. Ook wanneer ik net klaar ben met het geheel in deze staat achterlaten. 🙂 Herkenbaar? 

Nog een paar detailfoto’s

Uiteraard hoeft zoiets er helemaal niet enkel in de avond sfeervol uit te zien. De volgende foto’s laten een versie in daglicht zien.

Sfeer in daglicht

20170110_090716

Zo voorkom je een kaal gevoel

Wellicht heeft deze ‘Zo voorkom je een kaal gevoel’ blog je een paar ideeën gegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Zo kan kerstverlichting heel goed in vazen alsnog sfeer geven. Kaarsen werken heel het jaar door en als je planten in het raam zet geeft dat net wat meer aankleding.

Veel plezier met het sfeer maken toegewenst!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten