Quote to inspire

Woorden zijn fantastisch! | Quotes

Iedereen heeft ze! Quotes die je raken, bijblijven en naar boven schieten op bepaalde momenten. (althans ik denk dat iedereen ze heeft) Ik kan dan ook intens genieten van quotes die ik tegenkom online van bekende en onbekende mensen.

Decoratieve achtergrond achter de quotetekst: Try to think what is the best for ALL, including YOU.

Recent ben ik zelf een pagina op deze blog begonnen waarop ik teksten, quotes en zegwijzen plaats in de vorm van afbeeldingen zodat ze heel makkelijk zijn te kopiëren door eenieder die dit graag wil. Het zijn er nu nog niet zo heel veel, maar uiteindelijk zal de verzameling denk een leuke omvang gaan aannemen.

Woorden zijn fantastisch: in alle mogelijke vormen!

Ik ben nu eenmaal graag bezig met woorden. Niet enkel in de vorm van het schrijven van blogs, maar van jongs af aan schrijf ik al gedichten. Helaas is niet alles bewaard gebleven, maar soms is het gewoon zalig om grafisch met woorden bezig te zijn. Wellicht een ander blij mee kan maken (hoe bescheiden ook).

Quotes doordelen

Decoratieve achtergrond achter de quotetekst: Het is zoals het is. Accepteren en doorgaan.

Inmiddels worden enkele quotes al (bescheiden) doorgedeeld op Pinterest, leuk om te zien. De quote hierboven is mijn recentste creatie een van mijn recentere creaties. Het is (buiten het bedenken van de quotes of gedichten) heerlijk om digitaal grafisch bezig te zijn.

Een zegwijze die ik heel vaak toepas: het is zoals het is! Die verscheen uiteraard dus ook vrij snel op een van mijn eerste creatieve uitspattingen.

Naast quotes is het schrijven van een gedicht een fijne uitlaatklep voor emoties.

Nu is een gedicht natuurlijk altijd erg persoonlijk en kan het een andere lezer veel minder of meer raken dan de schrijver bedoeld heeft. Al vanaf tienerleeftijd schrijf ik gedichten, soms met lange tussenpozen en een deel is in opruimwoede of andersoortige woede verdwenen mettertijd. Toch is de digitale wereld ideaal om verder verlies daarvan in de toekomst te voorkomen. 😉 Een tijdje geleden plaatste ik een eerste gedicht op Facebook, best een dingetje. Uiteraard hoeft dit jou totaal niet aan te spreken, het is immers heel persoonlijk, maar ook deze zijn dus op de quotes etc. pagina te vinden.

Nog een laatste quote voor hier om te delen en deze blog mee af te sluiten. 😉 Eentje die heel goed bij mijn persoontje past. *kuch*

Decoratieve achtergrond achter de quotetekst: Beter perfect rommelig, dan rommelig perfect.

Schrijf jij quotes en/of gedichten?


Voel je vrij om de afbeeldingen uit deze blog te downloaden en zelf te hergebruiken voor eigen doeleinden. Het maken ervan, gaf mij veel ontspanning. ENJOY!


Heeb jij de quotes pagina al getraceerd en bekeken? Neem gerust een kijkje!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten