Lifestyle,  Natuur,  Shoppen

Winactie: Wie schenk jij een bloemetje? GESLOTEN

Duizend en één redenen waarom mensen een bloemetje verdienen. Ze zijn je dierbaar, hebben een rotperiode, zijn ziek, jarig, bijzonder, speciaal, een steuntje in de rug en ga zo maar door.

Mensen houden van bloemen!

….. en bloemen houden van mensen, ze fleuren het huis op en geven sfeer, een positief gevoel! Niet voor niets worden er vaak bloemen gegeven bij feestjes, ziektebezoeken, of als bedankje. Het is een traditie die diep zit ingeworteld in onze Nederlandse samenleving.

bloemetjeNiets is leuker dan, om nu eens een bloemetje te mogen weggeven! Onlybyme doet dit dan ook met heel veel liefde en vraagt zich af aan wie jij nu een bloemetje gunt en ook vooral waarom!?

Topbloemen.nl

Topbloemen.nl wilde erg graag meewerken aan deze winactie en leveren dan ook topkwaliteit in heel Nederland. Ze hebben vaste peilers, die ze keer op keer weten waar te maken en zijn daardoor de marktleider geworden in 2015 voor het online bestellen, verzenden en (het belangrijkste) afleveren van geweldige kwaliteitsboeketten bij u of uw dierbaren thuis.

Voor 14.00uur besteld, vandaag bezorgd. Geleverd in unieke verpakking op water. Door de lokale specialist samengesteld.

Bron: topbloemen.nl

Een voorjaarsboeket van tulpen

Het voorjaar zit al in ons hoofd, we kijken uit naar de lente en de tulpen zijn bij velen zeer geliefd om te krijgen of aan een ander te geven. Daarom heeft Topbloemen.nl een heel mooi tulpenboeket voor de winnaar van de winactie samengesteld, die naar degene toegestuurd wordt, die jij een bloemetje gunt. Weet jij al wie jij een bloemetje gunt en vooral waarom?

Winactie

Onlybyme wil in een reactie een reden horen, wie jij een bloemetje gunt en vooral ook waarom. Laat dit achter in de reactie onder dit bericht, tezamen met je mailadres (is afgeschermd). De winnaar zal na afloop van de winactie (zondagavond middernacht) z.s.m. bekend worden gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme. Volg jij die al?

Extra winkansen:

 • Delen van de winactie wordt zoals altijd beloond met een extra kans tot winnen. Dus doe je best via Facebook, twitter, Bloglovin’ of instagram, alles mag en is gewaardeerd.
 • Ook het gaan volgen van de Facebook pagina van Topbloemen.nl wordt beloond met een extra winkans.
 • N.B. De extra winkans opties zijn nooit verplicht! Ook zonder extra winkansen kan je meedoen en winnen, dus laat je daar niet door weerhouden.

Heel veel succes met winnen!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking tussen Topbloemen.nl en Onlybyme.nl

Barbara (44) is de eigenaresse van Onlybyme. Onlybyme is een vanuit een schrijfpassie begonnen uit de hand gelopen hobby, die ik niet meer weg wil denken uit mijn leven.

20 reacties

 • Elise

  Ik wil heel graag een bloemetje sturen naar mijn oudste dochter die zo zat aan te hikken tegen de 20 weken echo. Vorige keer kregen ze niet zulk leuk nieuws. Afgelopen maandag kregen ze goed nieuws ! Een bloemetje waard !

 • Marian Zwarts

  Ik zou heel graag een bloemetje willen geven aan mn 93 jarige oma in het verzorgingshuis. Hasr geest is nog goed, masr het lichaam gast heel hard achteruit. Veel meer dan zitten en liggen kan ze niet meer. Met 5 december heeft ze voor het laatst een bloemetje van me gehad. De teanen rolden over haar wangen dat we nog aan haar dachten en dat ze nu zeker een week naar zo’n mooi bosje bloemen micht kijken. Wat zou ik hasr nog graag eens een plezier doen met een practige bos voorjaar in hasr kamertje.

 • Iris

  Ik zou graag een bloemetje naar mijn moeder willen sturen. Ze staat altijd voor me klaar en past één dag in de week al standaard op. Ze komt bij mij thuis de kleine man ophalen, zodat ik niet hoef te haasten, en als ik thuis kom, is mijn was zomaar opgevouwen en de vaatwasser uitgeruimd 🙂

 • Sharon

  Wat een leuke winactie!
  Ik zou heel graag meedoen om mijn schoonmoeder te bedanken! Ze heeft me de afgelopen tijd vaak een luisterend oor geboden, waarna ik ook vaak advies kreeg waar ik iets mee kon of aan had. Iets waar ik haar onwijs dankbaar voor ben. Ze is eigenlijk een beetje de “moeder” geworden die ik nooit gehad heb! Zo fijn, waardoor ik hoop met dit bloemetje haar te kunnen bedanken!

 • Marjolijn

  Ik zou mijn ouders graag een bos bliemen willen geven. Gewoon omdat ze de liefste zijn, altijd voor ons klaarstaan en het nooit een probleem is dat Max bij hun komt logeren dit voir Max altijd een groot feest is.

  Ik hoop dat je mijn emailadres nu wel kan zien. 🙂

 • Ans Stier

  Mijn moeder wil ik wel opfleuren met een bloemetje. Ze heeft bijna 14 dagen met griep in bed gelegen, is gevallen en kampt nu met een blaasontsteking. Veel pech dus voor haar, een bloemetje om haar op te vrolijken

 • Rianne

  Mijn lieve vader verdiend een bloemetje omdat mijn moeder vaak in het zonnetje wordt gezet omdat ze ziek is, maar mijn vader ook wel eens een dikke pluim verdiend! Hopelijk kan ik hem verassen met een prachtige bos!

 • Doortje Nicolai

  Wat een leuke actie! Mijn zusje is alleenstaande moeder van 4 kinderen en ze krijgt zelden bloemen: zo gaat dat als je geen partner hebt..
  Ze heeft ook gezondheidsproblemen, maar weet toch altijd lichtpuntjes te zien en dat is zo leuk aan haar!
  Haar lievelingsbloemen zijn tulpen,:ze zal wel heel erg opfleuren van dit geweldig vrolijke bos!
  Hartelijke groet,
  Doortje

 • Sanne

  Wat een leuke actie!

  Ik zou graag mijn moeder een bloemetje geven, omdat het voor haar een heftig jaar is geweest en nog steeds. Eerst de verhuizing van het Westen naar het Oosten en vervolgens de lelijke val die ze onlangs in december maakte waarbij ze vol op haar gezicht is gevallen. Gevolg daarvan is dat ze in maart geopereerd zal moeten worden aan haar oog.
  Verder gun ik het haar enorm omdat ze daarnaast ook voor mijn vader zorgt die de ziekte van Parkinson heeft. En toch blijft ze altijd maar vrolijk doorgaan.

 • Jolanda

  Wat een lieve actie! Een bos bloemen kan zoveel goed doen voor iemand. Ik zou het graag aan mijn buurvrouw geven, waar het niet zo goed mee gaat op het moment…

 • Ilsiee prins

  Wat een superlieve actie zeg! 😀 Ik doe graag mee om mijn oma te verrassen met een prachtige bos bloemen… Helaas heeft ze te horen gekregen dat ze ziek is, gelukkig zijn de vooruitzichten goed, maar het word wel een rotperiode… Een bloemetje maakt het niet minder erg natuurlijk,, maar zeker wel even leuk om haar te verrassen! 🙂
  Ik volg je op facebook&bloglovin! F
  Fijne zondag

 • Lies

  Ik denk dat mijn oma een bloemetje verdient, omdat ze heel veel vrijwilligerswerk doet voor een lokaal ouderencomplex (waar ze zelf overigens niet woont 😉 ), en omdat mijn opa en oma zich het laatste jaar enorm ingezet hebben om hun ‘milieu footprint’ zo klein mogelijk te maken. Super modern van ze!! Dat verdient toch wel wat waardering 🙂

 • Sylvia

  Heel graag zou ik kans maken om mijn moeder met een mooie bos tulpen te mogen verrassen! Ze staat altijd voor ons klaar en zeker de laatste tijd heeft ze daar haar handen weer vol aan gehad. Dit is een mooie manier om dankjewel te zeggen!
  Volg jou en topbloemen.nl op FB (eigen naam) en gedeeld op twitter onder @TurtleBookwurm.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *