| |

Winactie: Wie schenk jij een bloemetje? GESLOTEN

Duizend en één redenen waarom mensen een bloemetje verdienen. Ze zijn je dierbaar, hebben een rotperiode, zijn ziek, jarig, bijzonder, speciaal, een steuntje in de rug en ga zo maar door.

Mensen houden van bloemen!

….. en bloemen houden van mensen, ze fleuren het huis op en geven sfeer, een positief gevoel! Niet voor niets worden er vaak bloemen gegeven bij feestjes, ziektebezoeken, of als bedankje. Het is een traditie die diep zit ingeworteld in onze Nederlandse samenleving.

bloemetjeNiets is leuker dan, om nu eens een bloemetje te mogen weggeven! Onlybyme doet dit dan ook met heel veel liefde en vraagt zich af aan wie jij nu een bloemetje gunt en ook vooral waarom!?

Topbloemen.nl

Topbloemen.nl wilde erg graag meewerken aan deze winactie en leveren dan ook topkwaliteit in heel Nederland. Ze hebben vaste peilers, die ze keer op keer weten waar te maken en zijn daardoor de marktleider geworden in 2015 voor het online bestellen, verzenden en (het belangrijkste) afleveren van geweldige kwaliteitsboeketten bij u of uw dierbaren thuis.

Voor 14.00uur besteld, vandaag bezorgd. Geleverd in unieke verpakking op water. Door de lokale specialist samengesteld.

Bron: topbloemen.nl

Een voorjaarsboeket van tulpen

Het voorjaar zit al in ons hoofd, we kijken uit naar de lente en de tulpen zijn bij velen zeer geliefd om te krijgen of aan een ander te geven. Daarom heeft Topbloemen.nl een heel mooi tulpenboeket voor de winnaar van de winactie samengesteld, die naar degene toegestuurd wordt, die jij een bloemetje gunt. Weet jij al wie jij een bloemetje gunt en vooral waarom?

Winactie

Onlybyme wil in een reactie een reden horen, wie jij een bloemetje gunt en vooral ook waarom. Laat dit achter in de reactie onder dit bericht, tezamen met je mailadres (is afgeschermd). De winnaar zal na afloop van de winactie (zondagavond middernacht) z.s.m. bekend worden gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme. Volg jij die al?

Extra winkansen:

  • Delen van de winactie wordt zoals altijd beloond met een extra kans tot winnen. Dus doe je best via Facebook, twitter, Bloglovin’ of instagram, alles mag en is gewaardeerd.
  • Ook het gaan volgen van de Facebook pagina van Topbloemen.nl wordt beloond met een extra winkans.
  • N.B. De extra winkans opties zijn nooit verplicht! Ook zonder extra winkansen kan je meedoen en winnen, dus laat je daar niet door weerhouden.

Heel veel succes met winnen!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking tussen Topbloemen.nl en Onlybyme.nl

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten