Winactie: Laptopkussen GESLOTEN

Ligt er straks op jouw bank een mooie laptopkussen?

laptopkussen

Een laptopkussen is een uitvinding!

Toen ik gevraagd werd mee te werken aan het testen van een laptopkussen, was ik meteen enthousiast. Want hier is het nog dagelijks een ‘gedoe’ met kussens. Dus als iets dat ‘probleem’ uit de wereld kan helpen, ben ik voor. Na een middagje zitten met laptopkussen “kitten groene ogen” én de laptop op mijn schoot, zijn we dikke maatjes geworden. Het laptopkussen is aan de onderkant van katoen gevuld met polystyreen balletjes, die zich aanpassen aan je houding. Behalve geschikt voor laptopgebruik, kan het kussen hierdoor ook goed dienen als blad om een kop koffie op te zetten of een warm bord. De iets opstaande rand voorkomt afglijden.

cb17148-laptop-kussen-liggende-poes

Leuke verschillende prints verkrijgbaar

In de webshop Kadogalerie.nl zijn verschillende soorten laptopkussens verkrijgbaar. Het hout is er niet enkel in donker of licht grijze tint, maar ook in het wit of houtkleurig, met daarbij passende de afbeeldingen van dieren. Deze zijn stuk voor stuk leuk om te zien. Er valt dus echt iets te kiezen.

En het leuke van dit alles is:

Kadogalerie geeft er eentje weg aan de winnaar van de winactie!

cb23008-laptop-kussen-konijn

Winactie

Kies op Kadogalerie.nl, de laptopkussen van jouw keuze en vermeld je keuze in een reactie. Vergeet niet een geldig emailadres toe te voegen. Voor een extra winkans mag je de Facebookpagina van Onlybyme liken. De winnaar ontvangt aan het einde van de week een mailtje.

Nog meer moois!

Buiten laptopkussen heeft Kadogalerie nog heel veel andere leuke cadeaus op het gebied van woondecoratie, keuken, origineel cadeau etc. En niet enkel voor de grote beurs. Al voor onder de 10 euro zijn er leuke cadeaus te spotten. Dus neem eens een kijkje, als je toch je favoriete laptopkussen aan het uitkiezen bent.

Succes met winnen!

Disclaimer: Kadogalerie.nl heeft een laptopkussen voor review ter beschikking gesteld.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

27 gedachten over “Winactie: Laptopkussen GESLOTEN”