Winterfair in Dickensstijl

De Winterfair in Dickensstijl

De ultieme Wintersfeer proeven op de Winterfair in Dickensstijl!

Winterfair in Dickensstijl

Ook dit jaar wordt de Winterfair in Dickensstijl georganiseerd in de Beeldentuin van Garderen. Op dit moment (20 november) wordt de Beeldentuin omgetoverd tot een winterse sfeer met alle elementen uit het jaar 1850. De tijd van Dickens in Engeland. Je kan een prachtig sprookjesachtig decor verwachten dat de winterfair een unieke uitstraling geeft. Buiten de sfeervolle omgeving zijn er op de winterfair ook personages aanwezig in de klederdracht van die tijd. Het geheel ademt de sfeer uit van lang geleden en verhoogt de wintersfeer.

Winterfair in DickensstijlTerwijl je langs de 70 standhouders loopt en geniet van alles wat wordt aangeboden, zingen verschillende koren de mooiste liederen. Ook zijn er oude ambachten die worden
fair bent geweest, kan ik je het oprecht aanbevelen. Zeker als je gevoelig bent voor de gezellige wintersfeer die behalve gezonde frisheid buiten ook veel verbroedering en saamhorigheid teweegbrengt.

 

De Winterfair in Dickensstijl

winterfair-1Dit jaar is dit geweldige evenement te bezoeken op 1, 2 en 3 december en de week erna op 7, 8, 9 en 10 december. De openingstijden zijn van 10.00-21.00 uur behalve op de zaterdagen, dan sluit het geheel om 17.00 uur. Kinderen mogen gratis naar binnen t/m 12 jaar en vanaf 13 jaar betaal je €6,50 per persoon. Ook is er gratis parkeerruimte beschikbaar. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van de organisatie zelf.

TIP: Vergeet tijdens je bezoek zeker niet een wens achter te laten in de wensboom. Je mag daar voor een ander een wens invullen die wellicht in vervulling wordt gebracht. Na afloop van de winterfair gaat de organisatie alle wensen lezen en proberen er een aantal in vervulling te laten gaan. Dat is nog eens een kerstgedachte!

Winterfair in Dickensstijl, zowel binnen als buiten

Buiten is uiteraard van alles te doen, al lopend tussen de kramen, genietend van de sfeer die door de frisse temperatuur enkel wordt verhoogd. Genieten staat centraal, ook van winterse hapjes en drankjes (uiteraard ontbreken de Glühwein, erwtensoep en hete chocolade melk niet!) en veel entertainment.

Wil je lekker even zitten, dat kan! Buiten is een sfeervol overdekt terras voorhanden en ook de Brasserie-Lunchroom is een aanrader. Hier wordt de bediening verzorgd door mensen met een verstandelijke handicap en staan de lekkerste winterse gerechten op de kaart!

Is het buiten wat aan de koude kant en wil je opwarmen, bekijk dan de vele leuke kamers in het hoofdgebouw met veel inspiratie voor in huis.

 

WINACTIE Winterfair in Dickensstijl gesloten

Namens de organisatie mag Onlybyme 2 x 2 toegangskaarten weggeven met deze winactie. Ben jij zelf een fan van de echte wintersfeer van weleer? Of ken je iemand die je hier heel blij mee zou maken? Doe gerust mee!

Hoe kan je meedoen?

  • Laat je naam en mail achter en geeft aan dat je mee wilt doen. (Het mailadres is niet zichtbaar voor derden.)
  • De actie loopt t/m 27 november zodat de kaartjes op tijd arriveren bij de winnaars!
  • Met de winnaars wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.

Ditmaal geen extra winkansen of verplichte ‘like’ acties. Dit om zoveel mogelijk mensen een kans te geven mee te doen. Reageren hieronder volstaat. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd om Onlybyme te volgen via de sociale kanalen. Ook staat het je vrij deze actie te delen en zo meer mensen een kans te geven op deze gratis toegangskaarten! Maar totaal geen verplichting!

 Leuk dat je meedoet met deze winactie! Veel geluk met winnen toegewenst!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten