Fabs World

Fabs World voor de nieuwste wereldburgertjes

WIN leuke kraamcadeautjes!

birth-961805_640

De lente is begonnen. De periode die in het dierenrijk een explosie aan geboortes teweeg brengt en de weilanden vult met lammetjes, de stallen met biggetjes, de nesten met eieren en de vijvers met eendjes, die hun eerste duik maken. Wij mensen hebben geen lente geboortegolf (althans mij niet bekend), maar in elk seizoen komen er nieuwe wereldburgertjes bij. Misschien ben jij nu wel (hoog)zwanger, of ken je iemand die zeer binnenkort gaat bevallen? Niets leuker dan om de nieuwe baby daarna te bezoeken en iets te geven.

Fabs WorldFabs World

Toen ik op de site van Fabs World terecht kwam, werd ik begroet door de meest schattige voorwerpen, voor zowel jongens als meisjes. Voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Dat ik nu iets mag weggeven aan mijn lezers is nog veel leuker!

Een Fabs World Rammelaar en kasthanger winnen?

De foto is wellicht iets minder duidelijk, omdat ik de items niet uit de verpakking wilde halen. De rammelaar (€12,95) ziet er zeer zacht uit en rammelt niet irritant hard. Het schattige slapende maantje (€9,95) zal elke kinderkamer verder opvrolijken, daar ben ik van overtuigd. De zachte blauwe kleur kan voor zowel jongens als meisjes, of zegt deze mama met 5-jarige kleuter, nu iets totaal verkeerds? Is blauw niet de nieuwste meiden kleur? Of mag een dametje nog steeds enkel maar roze en zoetsappig?

Fabs World

In mijn ogen twee erg leuk cadeaus om te geven aan kersverse ouders en ik mag ze aan een lezer weggeven. Wat weer erg leuk is om te doen!

Aan wie zou jij deze twee schattige items van Fabs World cadeau doen? Of ben je zelf (hoog) zwanger en is het totaal jouw smaak?

Winactie Fabs World

  • Reageer met je naam en mailadres dat je graag wilt meedoen.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen. Laat het weten als je daar gebruik van hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. (Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)
  • De winactie loopt door t/m zondag 3 april middernacht. De winnaar ontvangt een persoonlijke mail en wordt daarna via de Facebookpagina van Onlybyme bekendgemaakt.

Veel succes met winnen en leuk dat je meedoet!

 

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Fabsworld.nl.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten