Fabs World voor de nieuwste wereldburgertjes

WIN leuke kraamcadeautjes!

birth-961805_640

De lente is begonnen. De periode die in het dierenrijk een explosie aan geboortes teweeg brengt en de weilanden vult met lammetjes, de stallen met biggetjes, de nesten met eieren en de vijvers met eendjes, die hun eerste duik maken. Wij mensen hebben geen lente geboortegolf (althans mij niet bekend), maar in elk seizoen komen er nieuwe wereldburgertjes bij. Misschien ben jij nu wel (hoog)zwanger, of ken je iemand die zeer binnenkort gaat bevallen? Niets leuker dan om de nieuwe baby daarna te bezoeken en iets te geven.

Fabs WorldFabs World

Toen ik op de site van Fabs World terecht kwam, werd ik begroet door de meest schattige voorwerpen, voor zowel jongens als meisjes. Voor iedere smaak is er wel iets te vinden. Dat ik nu iets mag weggeven aan mijn lezers is nog veel leuker!

Een Fabs World Rammelaar en kasthanger winnen?

De foto is wellicht iets minder duidelijk, omdat ik de items niet uit de verpakking wilde halen. De rammelaar (€12,95) ziet er zeer zacht uit en rammelt niet irritant hard. Het schattige slapende maantje (€9,95) zal elke kinderkamer verder opvrolijken, daar ben ik van overtuigd. De zachte blauwe kleur kan voor zowel jongens als meisjes, of zegt deze mama met 5-jarige kleuter, nu iets totaal verkeerds? Is blauw niet de nieuwste meiden kleur? Of mag een dametje nog steeds enkel maar roze en zoetsappig?

Fabs World

In mijn ogen twee erg leuk cadeaus om te geven aan kersverse ouders en ik mag ze aan een lezer weggeven. Wat weer erg leuk is om te doen!

Aan wie zou jij deze twee schattige items van Fabs World cadeau doen? Of ben je zelf (hoog) zwanger en is het totaal jouw smaak?

Winactie Fabs World

 • Reageer met je naam en mailadres dat je graag wilt meedoen.
 • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen. Laat het weten als je daar gebruik van hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. (Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)
 • De winactie loopt door t/m zondag 3 april middernacht. De winnaar ontvangt een persoonlijke mail en wordt daarna via de Facebookpagina van Onlybyme bekendgemaakt.

Veel succes met winnen en leuk dat je meedoet!

 

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Fabsworld.nl.

 

Comments

 1. Anita H. says:

  Ik doe graag mee. Gedeeld via Facebook.

 2. Fleur says:

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere collega!
  Ik heb je winactie op genomen in mijn overzicht met leukste blog-winacties. Telt dat ook voor een extra lootje 🙂

 3. Iris says:

  Wat schattig! Ik zou ze lekker voor mezelf houden 🙂 Ik heb nu 12 weken zwanger, dus dan liggen ze nog even te wachten, maar ik word er al helemaal blij van.

 4. jacqueline says:

  Erg schattig voor mijn lieve nichtje!

 5. anica aarts says:

  ik doe heel erg graag mee voor mn eigen spruit

 6. Debbie says:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 5 maanden, omdat hij een kleine pechvogel is! Na verschillende onderzoeken en bezoeken aan artsen verdient hij iets leuks!

 7. Cheryl Brasker says:

  Leuk voor mijn nichtje!

 8. Anneliese de Waal says:

  Ik doe graag mee, erg leuke actie 🙂

  Groetjes Anneliese

 9. will says:

  Mijn kleinkinderen zijn het baby zijn al ontgroeid, dus ik doe mee voor het babymeisje van mijn buurmeisje. Die is nu ongeveer 2 maanden jong.
  De kleur vind ik mooi.
  Ik houd persoonlijk ook niet zo van die zoete kleuren, zoals roze en zij geloof ik ook niet.
  Het is een leuke winactie en ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin.

 10. Feinette says:

  Ziet er mooi uit! Mijn nicht heeft een zoontje gekregen. Een leuk cadeau om te geven aan haar.

 11. Lies says:

  Super super leuk!!! Ik doe heel graag mee!!!

 12. Nadia says:

  Heel leuke kraamcadeautjes! Een goede kennis is zwanger, perfect. Ik doe graag mee en volg je op Facebook, deze leuke actie heb ik ook gedeeld.

 13. Nelly says:

  Ik loot graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.