Vooraankondiging die je niet wil missen!

Ja ik weet het! In mijn vakantie toch ineens een blog… Foei! Het blijft lastig om niet te bloggen 😉 .

Toch een blogje om deze week te beginnen met een vooraankondiging om in je agenda te noteren!

vooraankondiging

Vooraankondiging Nationale Mama Blogger dag!

Op zaterdag 10 september is het Nationale Mamablogger dag. Een dag om in je agenda vast te leggen! Waarom? Je wilt vast al die leuke winacties niet gaan missen die op alle deelnemende blogs te vinden zijn.

Dit kan je 10 september verwachten:

Elke blog die deelneemt stelt zichzelf voor, deelt een leuke winactie voor kind en/of mama waar iedereen aan mee mag doen (ook als je een dierbare mama of kind(eren) wil verwennen). De blogs worden voor deze speciale actie aan elkaar gelinkt in de vorm van een lange ketting. Je vindt op elke pagina die meedoet een tweetal linken met de blog voor en na de blog waar je op dat moment bent.

Ontdek op deze manier wat voor leuke mama blogs er te vinden zijn! Je kent ze vast nog niet allemaal! Met als kers op de taart ook nog overal de mogelijkheid om mee te doen aan een super winactie. Met nu al meer dan 50 deelnemende blogs heb je dus al meer dan 50x kans om iets leuks voor een mama of kind(eren) te winnen.

Zaterdag 10 september geen tijd: wees gerust! De actie loopt een hele week, dus plan dan een ander moment in je agenda ergens in die week om te gaan hoppen van blog naar blog en laat je verrassen. Zelfs als je geen liefhebster bent van winacties is het een makkelijke manier om eens kennis te maken met super leuke blogs die je anders wellicht nooit had gevonden.

Al zin gekregen om zaterdag 10 september of een andere dag die week erna, te gaan hoppen lang vele interessante blogs! Noteer deze datum dan nu in je agenda! 

Het is bijna september, dus Onlybyme is bijna weer totaal terug!

Leuk als je vanaf donderdag 1 september weer met regelmaat langskomt hier! Het is inderdaad erg stilletjes…. iets wat niet vaak voorkomt op Onlybyme en daar gaan we dan ook vanaf donderdag heel snel veranderen!

Eerst nog even een paar daagjes weg. Lekker genieten van het mooie Rijnland in Duitsland. Heel veel zin in! Om daarna totaal vol energie (het is nu al zeer moeilijk om niet weer vol actief aan de slag te gaan, moet ik bekennen….) weer lekker aan de gang te gaan met veel boeken, lifestyle en ouderschapsgerelateerde blogs, impressies, reviews en winacties.

Donderdag beginnen we gelijk met een 2-tal blogs, waaronder een winactie die mij zelf erg goed is bevallen en een DIY blog die je weer op leuke ideetjes kan gaan brengen. Nu snel de tassen pakken en de auto in… Rijnland wacht op ons! Zwaai, zwaai!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten