Verstandskies oorzaak van hoofdpijn?

Misschien heb ik de oorzaak van mijn hoofdpijn gevonden: mijn laatste verstandskies! Sinds een paar dagen voel ik deze een klein beetje, en sinds gisteren echt pijn, hij komt denk ik weer verder door en ik weet al langer dan ook deze laatste eruit moet. Verstandskiezen kunnen voor hoofdpijn zorgen, misschien zelfs al voordat je er in je mond echt last van hebt. Ik ben geen tandarts dus dat weet ik niet, maar het zou wel de vele extra hoofdpijnaanvallen van de laatste paar weken verklaren! Ik heb altijd wel geregeld last van hoofdpijn en 1 of 2 keer per maand een migraineaanval maar de laatste weken is het zo goed als dagelijks raak.

Zo meteen dametje naar school brengen en dan gelijk bellen wanneer ze tijd hebben om de boosdoener eruit te halen. Desnoods vanmorgen al, eruit is er maar uit. Het is wel mijn schoolochtend, maar ik loop nu en met hoofdpijn en een zeurende mond. Niet echt ideaal. Misschien kan ik nog deels van de ochtend erbij zijn? En wellicht kan ik pas morgen bij de tandarts terecht. Geen idee. Ik kom daar niet al te vaak. En het is niet dermate spoed dat het nu binnen een paar uur eruit moet. Het is met wat pijnstillers nog wel even te hebben.

Dus even afwachten maar. Eigenlijk is het ook wel leuk om de ochtend op school door te kunnen brengen, want we hebben vandaag Juffendag en de kinderen doen allemaal spelletjes. Leuk om te aanschouwen denk ik. Het wordt mijn eerste (en laatste) Juffendag. Nog ruim 3 weken en dan is mijn Juf-carrière voorbij.

In mijn latere post van vandaag kan ik wellicht al vertellen of ik al geweest ben bij de tandarts of wanneer ik er terecht kan: echt geen favoriet bezoekje van me. Bang voor de tandarts is een te groot woord, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik er te weinig naar toe ga.

Ben jij bang voor de tandarts? Ga jij braaf elk half jaar voor de controle? Al grote behandelingen meegemaakt in je leven?

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 gedachten over “Verstandskies oorzaak van hoofdpijn?”