verrast worden

De ‘waar wil jij graag mee verrast worden’ actie

Ben jij nieuwsgierig van aard? Verrast jij graag of word je graag verrast? Wie zal er verrast worden?

Veel mensen zijn nieuwsgierig van aard (Count me in!) en worden graag eens verrast.(Count me in again! 😉 ) Zeker als je zelf graag anderen verrast is het leuk indien je nu zelf wordt verrast, of toch heel graag een verrassing wilt ‘proberen’ te regelen voor een dierbare.

Wellicht ben jij de gelukkige, die deze ‘Waar wil jij graag mee verrast worden’ winactie wint!?!

 

DE WINACTIE IS AL GESLOTEN:  MORGEN WORDT WINNAAR BEKEND GEMAAKT!

verrast worden

Verrast worden, wie wil dat nu niet?

Soms is een spontaan idee het allerbeste idee!

Hier echt een liefhebber van verrassingen verzinnen voor dierbaren. Een avondje weg, een weekendje weg, een cadeautje, spontaan iets in huis halen, Ineens ‘impulsief’ een uitje opperen of ‘zomaar’ besluiten iets ludieks te ‘regelen’… Kortom, vriendlief heeft hier al de nodige ‘verrassingen’ meegemaakt!

Daarnaast heb ik ook echt een mega nieuwsgierig karakter en kan ik het veelal bij ‘nieuwe verrassingen’ niet laten om ook te laten merken dat er ‘iets’ gaat gebeuren, wanneer dat dan is en maak ik de ander (indien deze daar gevoelig voor is, zoals ik dat zou zijn) nieuwsgierig. De plaaggeest uithangen als het ware. Dus zowel dochterlief, kanjer en dierbaren krijgen daar wel eens mee van doen. 😉 (Helaas heb ik een goede vriendin die daar totaal niet gevoelig voor is en heel nuchter blijft en afwacht en ‘het dan wel’ ervaart. Dus die vlieger gaat niet altijd op om voor mezelf als verrassende partij te plagen…. 😉 )

Goed! Terug naar het onderwerp van deze blog, ik dwaal af…. Er is dus spontaan een idee ontstaan en soms moet je het ‘ijzer smeden als het heet is’. Bij deze.

Dit is een spontane winactie, waarin jij zelf ‘invloed’ hebt op je cadeautjes, maar je niet weet wat je krijgt. Het blijft dus een verrassing wat je uiteindelijk zal ontvangen in een ‘verrassingsdoos’ die per post naar je wordt toegestuurd, met daarin spullen die ik speciaal voor jou bij elkaar ga matchen.

Word je al nieuwsgierig? Of wil je graag een dierbare verrassen en denk je te weten wat ik aan gegevens nodig heb om diegene te kunnen verrassen?

‘Waar wil jij graag mee verrast worden’ winactie

Daar het een ‘totaal spontane actie’ is en niet door een samenwerkende partij op enige wijze wordt gesponsord, zijn de regels van deelname ook anders dan ‘normaal’.

Zo doe jij mee:

 • Reageer op de website (hier dus) onder deze blog met je gegevens (naam, mailadres in invulvelden en je reactie met de antwoorden op de vragen hieronder.)
 • Beantwoord de volgende 3 vragen:
  1. Een kleur
  2. Leeftijd van degene die verrast wil worden.
  3. Drie algemene begrippen die me informatie geven over degene die verrast wil worden.
   • (Voorbeelden: lezen, spellen, romantisch, koken, puzzelen, shoppen, sfeer, warm, koud, gezelschap, chocola, lente, series, bloemen, inrichting, thee, pasta, knutselen, tuinieren, gereedschap, voetbal, klussen, ……, of iets totaal anders. Zolang je maar niet precies benoemd wat je wilt hebben en het begrip om meerdere manieren in te vullen is.)
 • Deel deze actie openbaar op Facebook. (Indien je niet actief bent op Facebook, deel dan deze actie op een ander sociaal kanaal. 😉 )
 • De actie loopt door tot Onlybyme op Facebook 2000 volgers heeft en daarna nog de rest van die betreffende dag tot middernacht.
  • (Update 7 maart 2018, 9.00 uur: Onlybyme 1.989 likes en 1.972 volgers.)
 • Tip: Hoe sneller aan de 2000 volgers voorwaarde is voldaan, hoe korter de actie loopt. Deze actie taggen aan dierbaren die je het gunt om deze actie te winnen is dus toegestaan. 😉
 • De winnaar wordt z.s.m. na de sluitdatum op Facebook bekend gemaakt en krijgt een mail met het verzoek de adresgegevens te mailen.

Ben je fan van winacties? Er lopen standaard meerdere winacties tegelijkertijd op Onlybyme. 

 

Disclaimer: er is geen samenwerking op deze spontane actie van toepassing.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten