pants 1255847 640

Vacature content bloggers bij Onlybyme (met vergoeding)

Onlybyme zoekt een content bloggers voor de niche Lifestyle.

Ben jij degene die we zoeken?

vacature content bloggers

 

Is schrijven voor jou een passie? Springen de onderwerpen waarover je wilt bloggen ‘spontaan’ vanuit je gedachten op ‘papier’? Je bruist van de blogonderwerpen die gewoonweg ‘moeten’ worden beschreven. 

Krijg jij bij het zien van deze vacature al direct de neiging om te willen reageren. Dit omdat je gewoonweg ‘wilt’ schrijven. Zoek je een platform waar je jouw content mag delen, een platform dat maandelijks groeit in omvang en nu toe is aan de ‘grote’ stap een aantal bloggers te gaan ‘belonen’ voor hun content.

Ligt de niche Lifestyle je in de breedste zin van het woord? Schrijf je graag over gezin, woning, eten, diy, vakanties, trips, informatief, producten, het leven? Zo ja, lees verder….

Vacature content bloggers

Bloggen voor Onlybyme is vrijwillig, maar wel met een zgn. plaatsingsrooster. De frequentie spreken we in overleg af. Onlybyme zoekt mensen met passie voor schrijven, die er echt plezier in hebben om met woorden te goochelen en persoonlijke, informatieve blogs schrijven zonder het gevoel te ‘moeten’. Dit enthousiasme straalt dan als resultaat van de blogs af. Het plezier maakt het voor de lezer fijn om te lezen en daarmee ook direct persoonlijk.

Aangezien we graag investeren in goede content hebben we een aantal voorwaarden op een rij gezet en daar een beloning aan gehangen. Allereerst verwachten we een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal. Fouten zijn menselijk, maar het is niet de bedoeling om onze recensenten op microniveau te moeten redigeren. Daarom vragen we aan alle aspirant-recensenten een proefblog.

Wil jij graag als nieuwe content blogger voor Onlybyme aan de slag?

Wij zoeken jou als je jezelf herkent in de volgende punten:

  • Beheers je de Nederlandse taal op goed niveau?
  • Weet je een tekst goed op te bouwen en je een huisstijl eigen te maken?
  • Ben je bereid per maand meerdere content blogs te schrijven (aantal in overleg)?
  • Is de niche Lifestyle in de ruimste zin van het woord iets waar jij je goed in kunt uitdrukken?
  • Is persoonlijk en toch informatief schrijven voor jou geen probleem?
  • Ben je in staat kwalitatief goede foto’s te maken en deze in je blogs te verwerken?

Wat wij kunnen bieden?

  • Een plek in het Lifestyle recensenten team.
  • Bij aanbod de mogelijkheid om producten te reviewen of naar events /uitjes toe te gaan voor verslaglegging.
  • Een beloning voor content blogs die afhankelijk is van het aantal views dat de blog bereikt in een kalendermaand. Mail me voor meer informatie.
  • Je artikels worden onder je eigen naam (of indien gewenst fictieve naam) weggeschreven en het is mogelijk een link in je auteursprofiel op te nemen naar je eigen website.

Interesse in deze vacature? Mail me!

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten