hip hop 1209499 1920
|

Trendy heren en jongeren opgelet: deze shop is een bezoek waard!

Soms kom ik online een webshop tegen die de aandacht verdiend om vermeld te worden. In dit geval is dat de online shop 2trendy.nl.  Deze in Denemarken gestartte shop is daar inmiddels doorgegroeid tot de grootste online webshop voor trendy heren en jongeren kleding in de leeftijd 14-35 jaar.

Trendy heren en jongeren kleding

Trendy heren en jongeren kleding zeer aangenaam geprijsd.

Tegenwoordig zijn ook de (jongere) heren zeer bewust aan het shoppen. Ze willen er trendy en hip uitzien. En met zeer aangename prijskaartjes blijkt 2Trendy een combinatie te leveren die al jaren zeer succesvol werkt in Denemarken. 2Trendy verovert inmiddels steeds meer marktaandeel in andere Europese landen.

Online shoppen

Indien online shoppen een van jouw favoriete manieren van winkelen is en een paar dagen verzendtijd (2-4 dagen) geen probleem oplevert, is een kijkje in deze webshop vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding het zeker waard. Ze hebben een Nederlandse helpdesk voor eventuele vragen en een goede klantenservice volgens trustpilot.

Zelf hebben we hier nog geen bestellingen geplaatst en manlief(47) valt niet meer binnen de doelgroep, maar ik zie zijn zoon(16) geregeld in kleren lopen die zo uit deze shop afkomstig kan zijn. Al wil leeftijd niet alles zeggen, het gaat er uiteraard om of je je prettig voelt in kleding. 😉

Een puntje van aandacht

Een puntje van aandacht dat ik als kritische blogger wil aanstippen is dat de vertaling van de website vanuit het Deens naar het Nederlands op details nog kan worden verbeterd. Ik vermoed dat hieraan gewerkt word. De website heeft net een nieuwe look, dus wellicht is dit ‘euvel’ al verholpen bij jouw bezoek. De ‘fouten’ zijn niet van dien aard dat er misverstanden kunnen ontstaan. Zegmaar de puntjes op de I.

Shop jij veel online? En ook wel eens in een webshop die in het buitenland is gesitueerd? Of verkies je altijd een partij die in Nederland is gevestigd, ook al betaal je dan wellicht iets meer? 

Barbara(41): Hier in Huize Only wordt veelvuldig online geshopt. Het merendeel met winkels die hun reputatie al veelvuldig hebben bewezen. Dit zijn merendeel Nederlandse bedrijven, maar ook buiten onze grenzen bestellen wij geregeld een product, vooral als de prijsverhouding zeer positief uitvalt en dit de langere wachttijd compenseert.


Gerelateerde eerder geschreven blogs:

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten