overhemden
| |

Een overhemd maakt de man!

Een man in een overhemd geeft toch vaak net iets extra’s, niet zozeer stijfjes met altijd verplicht een stropdas erbij, nee het mag best ook wat losser (vind ik). Het dragen van een overhemd geeft mij (en met mij vast meerdere dames) een gevoel van extra aandacht besteden aan het uiterlijk. Al ben ik ook helemaal verzot op bepaalde herentruien, maar terug naar de overhemden voor ik hier al mijn voorkeuren ga opsommen! 😉

overhemd

Draag jij een overhemd met de feestdagen?

Velen dragen tijdens de feestdagen toch net iets nettere kleding dan ‘normaal’. Een overhemd is daarbij voor mannen haast onmisbaar. Enkel houden velen niet van het eeuwige gestrijk dat er veelal bij komt kijken. Herkenning?

Hier echt een broertje dood aan strijken, dus als ik het kan omzeilen dan graag! Overhemden die niet of nauwelijks kreuken zijn dan dus ook mega welkom! Bij wie niet?! Leuk dat ik kan melden dat deze overhemden bestaan! En wij mogen er zelfs eentje weggeven met een winactie! Leuk zo net voor de feestdagen!

Gespecialiseerd in strijkvrije overhemden:

Wij hebben ons gespecialiseerd in overhemden en dan met de nadruk op strijkvrije overhemden. Of u nu op zoek bent naar een moderne, slanke, taillering of als u juist een extra grote maat zoekt in een ruime fit; wij hebben overhemden van maat S tot en met 6XL. U kunt bij Hemdvoorhem.nl kiezen uit o.a de kwaliteitsmerken OLYMP, Eterna, Venti, Casa Moda, Marvelis, Seidensticker en de Amerikaanse merken Arrow en Calvin Klein. Of u nu een overhemd met korte mouw zoekt of juist een hemd met extra lange mouw(mouwlengte 7) nodig heeft, wij hebben ze online staan. Ons online assortiment bestaat uit strak getailleerde overhemden, modieus getailleerde heren overhemden en recht model overhemden.  bron: hemdvoorhem.nl

Komt dat even mooi uit! Hier zelf dus ook al rondgesnuffeld en mooie exemplaren gevonden. Ook de afdeling smoking overhemden kan ik aanbevelen om eens te bekijken voor als je een kerstfeest in de planning hebt staan!

overhemd

De prijzen zijn marktconform en de webshop werkt met goede leveringsvoorwaarden, gratis verzending/retournering, ruime bedenktijd en achteraf betalen (altijd handig deze dure maand!). Kortom voor mij reden genoeg deze website onder de aandacht te willen brengen. Vaste lezers weten immers hoe een gruwelijke hekel deze dame heeft aan winkelen en zeker deze drukke maand mijd ik liefst alle winkels en verafschuw ik het idee om uren in de rijen voor de kassa’s aan te sluiten. Herkenning?

Daarbij is het natuurlijk extra leuk om ook nog een overhemd aan een winnaar cadeau te schenken. Lees gauw hoe je mee kunt doen!

Winactie Overhemd maakt de man gesloten

Onlybyme mag ter waarde van maximaal €60,- een overhemd weggeven!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je een overhemd wilt winnen en geef aan op welk overhemd jouw keuze is gevallen!
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • De winactie loopt tot zondag 18 december middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Tip: Er lopen meerdere winacties tegelijkertijd, kijk gerust eens bij de andere winacties.
  • Het delen van de winacties via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbelt je kansen. Laat het weten in je reactie, als je van deze extra winkans gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Knipselsamenwerkingwinactie

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten