Winactie: Fotoafdruk op ayoushout, afmeting 60 bij 40 cm GESLOTEN

Onlybyme mag een kerstcadeau weggeven!

Super enthousiast, ben ik over deze geweldige winactie, mogelijk gemaakt door www.photogifts.nl. Wat is er nu leuker dan een lezer nog voor de kerst heel erg blij te maken met een schitterend cadeau!

Zelf ben ik donderdag verrast door Photogifts.nl met de volgende fotoafdruk, afmeting 60 bij 40 op  Ayoushout van werkelijk super kwaliteit!

Fotoafdruk van Photogifts

 

Close-up fotoafdruk

Op de close-up is nog beter zichtbaar dat het echt een houtproduct betreft. Het is niet ‘te‘ perfect en blijft een houten uitstraling behouden, ondanks dat de foto op een geweldige manier wordt afgedrukt, met elk detail intens zichtbaar.

Klik gerust op de foto’s voor een grotere weergave.

Photogifts

Vrije foto keuze voor fotoafdruk

Zelf heb ik bewust gekozen voor een neutrale foto, die je laat nadenken als je er naar kijkt. De kleur of inhoud van de foto is echter geheel vrij in te vullen. Altijd al je gezin compleet aan de muur vereeuwigd willen hebben, je (klein)kinderen, huisdier of favoriete vakantiefoto, alles kan. Het is tevens mogelijk de houten latten in liggende stand te bestellen. Voor deze afbeelding gaf dit het beste resultaat.

Het ‘schilderij’ hangt hier nog niet direct aan de muur, maar om toch een iets meer huiselijke uitstraling te tonen, heb ik dochterlief bereid gevonden om te poseren op de bank. Als een écht fotomodel in spe, heeft ze geposeerd. Zo krijg je enig idee hoe zo’n fotoafdruk van een afstandje in je woon- of slaapkamer op je overkomt. Dan zijn er immers ook andere ‘afleidende’ factoren aanwezig.

photogifts

Photogifts.nl nader bekeken

De website geeft direct weer waar je voor komt: een duidelijk overzicht van producten die ze leveren. Via duidelijk tabs is in één oogopslag duidelijk met welke materialen photogifts werkt. Een fotoafdruk op een kwaliteitsachtergrond van diverse soorten Hout, Aluminium, Dibond, Forex, Plexiglas, Canvas, een tuinposter of zelfs behang! De mogelijkheden zijn legio en ook nog in elke gewenste afmeting, voor de scherpst mogelijke prijs.

Let wel op bij de groepsfoto’s en ingezoomde portretten, dat het niet altijd mogelijk is om de noesten in het hout op plaatsen te krijgen, die niet hinderlijk zijn op de uiteindelijke afdruk. Indien je dit wilt voorkomen, wordt geadviseerd te kiezen voor Noestvrij Ayoushout (zoals mijn afdruk) of Berkenplex.

Het bestelproces

Momenteel is er een actiecode actief: kerst2015, met een korting van 20% op de totaal prijs. Een leuke meevaller, indien je niet de gelukkige winnaar wordt van deze winactie en toch net als ik, enthousiast bent geworden van de producten die Photogifts levert!

Het bestelproces zelf, wijst geheel vanzelf de weg. Je maakt een keuze in het materiaal, waarop je een foto wilt laten afdrukken en volgt de te nemen stappen. Je kan niets vergeten, gezien je een keuze dient te maken, voor je verder gaat, naar de volgende stap. De foto is binnen no-time geupload en daarna is het ‘slechts’ kiezen voor het materiaal, ophangsysteem en andere zaken die nodig zijn voordat Photogifts aan de slag kan met de bestelling.

De levering vindt plaats via een bezorgdienst en neemt enkele dagen in beslag. Goed werk heeft even tijd nodig! Het resultaat is het wachten meer dan waard en geeft je een product waar je met genoegen vele jaren naar kijkt in je huiskamer of elders in huis. Er is zelfs een mogelijkheid tot het afdrukken op materiaal geschikt voor buitengebruik.

Al net zo enthousiast geworden als ik? Doe mee met de winactie en misschien kan jij iemand verrassen met een geweldig cadeau!

Regels Winactie

De volgende twee stappen dienen beide te worden doorlopen, om mee te doen aan de winactie!

  1. ‘Like’ de Facebookpagina van Photogifts.nl
  2. Laat een reactie achter onder dit bericht op Onlybyme, met een geldig emailadres.

Wil je een extra kans maken op dit geweldige cadeau? Dat kan! Je verdubbelt je winkans door het volgende te doen.

  • Het bericht over deze winactie ‘liked’ op Facebook en/of Twitter en deze deelt.
  • Vermeld ook dat je de extra stap hebt genomen voor een dubbele winkans en op welke wijze in je reactie onder dit bericht!

De winactie loopt tot 24 december middernacht en op eerste kerstdag mag Onlybyme, de gelukkige winnaar een leuke kerstmail toesturen!

 

Volg je Onlybyme al op Facebook, Twitter of Bloglovin’?

Zodat je toekomstige winacties niet meer hoeft te missen?

 

Disclaimer: Er is een review exemplaar door Photogifts.nl aan Onlybyme geschonken.
Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten