Winactie: Fotoafdruk op ayoushout, afmeting 60 bij 40 cm GESLOTEN 22


Onlybyme mag een kerstcadeau weggeven!

Super enthousiast, ben ik over deze geweldige winactie, mogelijk gemaakt door www.photogifts.nl. Wat is er nu leuker dan een lezer nog voor de kerst heel erg blij te maken met een schitterend cadeau!

Zelf ben ik donderdag verrast door Photogifts.nl met de volgende fotoafdruk, afmeting 60 bij 40 op  Ayoushout van werkelijk super kwaliteit!

Fotoafdruk van Photogifts

 

Close-up fotoafdruk

Op de close-up is nog beter zichtbaar dat het echt een houtproduct betreft. Het is niet ‘te‘ perfect en blijft een houten uitstraling behouden, ondanks dat de foto op een geweldige manier wordt afgedrukt, met elk detail intens zichtbaar.

Klik gerust op de foto’s voor een grotere weergave.

Photogifts

Vrije foto keuze voor fotoafdruk

Zelf heb ik bewust gekozen voor een neutrale foto, die je laat nadenken als je er naar kijkt. De kleur of inhoud van de foto is echter geheel vrij in te vullen. Altijd al je gezin compleet aan de muur vereeuwigd willen hebben, je (klein)kinderen, huisdier of favoriete vakantiefoto, alles kan. Het is tevens mogelijk de houten latten in liggende stand te bestellen. Voor deze afbeelding gaf dit het beste resultaat.

Het ‘schilderij’ hangt hier nog niet direct aan de muur, maar om toch een iets meer huiselijke uitstraling te tonen, heb ik dochterlief bereid gevonden om te poseren op de bank. Als een écht fotomodel in spe, heeft ze geposeerd. Zo krijg je enig idee hoe zo’n fotoafdruk van een afstandje in je woon- of slaapkamer op je overkomt. Dan zijn er immers ook andere ‘afleidende’ factoren aanwezig.

photogifts

Photogifts.nl nader bekeken

De website geeft direct weer waar je voor komt: een duidelijk overzicht van producten die ze leveren. Via duidelijk tabs is in één oogopslag duidelijk met welke materialen photogifts werkt. Een fotoafdruk op een kwaliteitsachtergrond van diverse soorten Hout, Aluminium, Dibond, Forex, Plexiglas, Canvas, een tuinposter of zelfs behang! De mogelijkheden zijn legio en ook nog in elke gewenste afmeting, voor de scherpst mogelijke prijs.

Let wel op bij de groepsfoto’s en ingezoomde portretten, dat het niet altijd mogelijk is om de noesten in het hout op plaatsen te krijgen, die niet hinderlijk zijn op de uiteindelijke afdruk. Indien je dit wilt voorkomen, wordt geadviseerd te kiezen voor Noestvrij Ayoushout (zoals mijn afdruk) of Berkenplex.

Het bestelproces

Momenteel is er een actiecode actief: kerst2015, met een korting van 20% op de totaal prijs. Een leuke meevaller, indien je niet de gelukkige winnaar wordt van deze winactie en toch net als ik, enthousiast bent geworden van de producten die Photogifts levert!

Het bestelproces zelf, wijst geheel vanzelf de weg. Je maakt een keuze in het materiaal, waarop je een foto wilt laten afdrukken en volgt de te nemen stappen. Je kan niets vergeten, gezien je een keuze dient te maken, voor je verder gaat, naar de volgende stap. De foto is binnen no-time geupload en daarna is het ‘slechts’ kiezen voor het materiaal, ophangsysteem en andere zaken die nodig zijn voordat Photogifts aan de slag kan met de bestelling.

De levering vindt plaats via een bezorgdienst en neemt enkele dagen in beslag. Goed werk heeft even tijd nodig! Het resultaat is het wachten meer dan waard en geeft je een product waar je met genoegen vele jaren naar kijkt in je huiskamer of elders in huis. Er is zelfs een mogelijkheid tot het afdrukken op materiaal geschikt voor buitengebruik.

Al net zo enthousiast geworden als ik? Doe mee met de winactie en misschien kan jij iemand verrassen met een geweldig cadeau!

Regels Winactie

De volgende twee stappen dienen beide te worden doorlopen, om mee te doen aan de winactie!

 1. ‘Like’ de Facebookpagina van Photogifts.nl
 2. Laat een reactie achter onder dit bericht op Onlybyme, met een geldig emailadres.

Wil je een extra kans maken op dit geweldige cadeau? Dat kan! Je verdubbelt je winkans door het volgende te doen.

 • Het bericht over deze winactie ‘liked’ op Facebook en/of Twitter en deze deelt.
 • Vermeld ook dat je de extra stap hebt genomen voor een dubbele winkans en op welke wijze in je reactie onder dit bericht!

De winactie loopt tot 24 december middernacht en op eerste kerstdag mag Onlybyme, de gelukkige winnaar een leuke kerstmail toesturen!

 

Volg je Onlybyme al op Facebook, Twitter of Bloglovin’?

Zodat je toekomstige winacties niet meer hoeft te missen?

 

Disclaimer: Er is een review exemplaar door Photogifts.nl aan Onlybyme geschonken.

22 gedachten over “Winactie: Fotoafdruk op ayoushout, afmeting 60 bij 40 cm GESLOTEN

 • Jootje

  Leuke webshop hè. Ik heb ook iets mogen afdrukken. De bestelling is onderweg, ben benieuwd 🙂 Ik doe graag mee, maar niet voor mezelf. Ik gun mijn beste vriendinnetje een mooi exemplaar 🙂

 • Ester Schouten

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag MEE. De foto is geliked en gedeeld door mij op Facebook.

 • Heidie

  Ik wil graag zo’n fraai exemplaar winnen zodat ik daar een foto van het hondje van het gezin van mijn zus op kan laten drukken. Hiermee wil ik ze dan verrassen, ze kunnen een opkikker heel goed gebruiken. Mijn oudste nichtje heeft vandaag een hele zware operatie ondergaan en ze is er nog niet. Nog maanden van behandelingen en onzekerheid. Het hondje, dat ze de dag voordat bleek dat mijn nichtje heel ziek was, hebben opgehaald, is een grote troost, ook voor mijn jongste nichtje. De FB heb ik al eerder geliked ook van photogifts. Bericht op FB geliked en gedeeld.

 • Esther

  Oh wow! Ik doe graag mee! Heb een fantastische foto van mn 2 binkies, en wil die graag vergroten op iets anders dan een canvas, dit is perfect, lekker stoer! Actie geliked en gedeeld op Facebook! *fingers crossed*

 • Grete Karina

  Geweldige winactie, ook ik maak graag kans op zo’n mooie fotoafdruk op hout!
  Ik volg Onlybyme op Bloglovin, twitter en FB.
  Photogifts.nl volg ik op twitter en FB.
  Op FB en twitter heb ik de winactie ook nog gedeeld.
  Nu maar duimen…..
  Fijne feestdagen en groeten, Grete Karina

 • Linda Smeets

  Wauw!
  Wij zijn de ouderslaapkamer aan het opknappen en opnieuw inrichten. Daar zou wel een mooie fotoprint aan de muur passen. Ik doe dus graag mee.
  Als extra heb ik het facebookbericht een like gegeven en en het bericht op Twitter gedeeld.

 • Ingrid Dijk-Hopster

  Wat een mooie actie ik doe erg graag mee, natuurlijk geliked, gedeeld op fb en getweet op twitter voor een extra kans.

 • Liset van Dijk

  GAAAAAAAAAAAAAAF zeg, nice to meet you! Wat een super actie, waanzinnig leuk om deze HELE TOFFE actie te mogen winnen .. heb zoveel mooie foto’s van mn kids WAUW WAUW WAUW. Dit wordt HEEEEEEEEL hard duimen wat een leuke actie is dit toch … ❤❤❤! Geliked, gedeeld en nu maar hopen en keihard duimen dat mijn naam straks zal verschijnen , wauw dat wordt een waar feestje en vele vreugdedansjes in huize van Dijk SPANNEND SPANNEND! liefs Liset

 • Marjolijn

  ik zie alleen mijn reactie nog maar waarin ik aangeef je bericht gedeeld te hebben haha.
  Dus bij deze nogmaals, ik zou deze heel graag willen winnen zodat we eindelijk een leuke foto van de Kids van Peter aan de muur kunnen vereeuwigen.

 • Sanne

  Wat leuk! Ik heb een nieuwe kamer en leuke decoratie kost al snel wat centjes. Zou dit helemaal toppie vinden in mijn nieuwe kamer! Ik heb het bericht op twitter gedeeld!

 • Riekie Bos

  onwijs tof en ik waag graag op de valreep een kansje!
  Ik like Onlybyme en Photogifts.nl allebei op facebook.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.