puzzelen

Een alternatief voor snikhete dagen!

Niet iedereen houdt van warm weer! Sterker nog er zijn mensen die er geheel NIET van houden! Nu vind ik een zonnetje best lekker, maar zodra de temperatuur te snel stijgt en het beklemmend warm wordt tot heel benauwd, is deze dame het liefste binnen met alles potdicht. 

Je doet dan het liefst zo min mogelijk, want elke inspanning laat ook binnen de temperatuur stijgen (gevoelsmatig).

Puzzelen is dan een perfecte oplossing!

puzzelen

Ravensburger heeft bovenstaande puzzel in de nieuwe collectie!

We zijn er zondagmiddag aan begonnen en nu inmiddels goed onderweg. Het is heerlijk om even niet na te hoeven denken, anders dan waar het stukje ligt dat je op het oog hebt… het is werkelijk ontspannend en er ontstaan ook nog eens interessante gesprekken tijdens het puzzelen. Hier althans wel met Kanjer aan de andere kant van de tafel, samen starend naar die kleine stukjes.

puzzelen

Een puzzel voor volwassenen!

Deze puzzel uit de collectie ‘cities of the world‘ van Frans Le Roux zijn een uitdaging en er wordt een leeftijd van 14+ aan meegegeven. Nu denk ik dat kinderen die veel puzzelen ook in staat zijn om mee te helpen. Zelfs mijn dochter van 5,5 jaar weet stukjes aan te leggen. Het leuke van deze puzzelserie is dat de maker en geintje in zijn puzzels verwerkt die totaal niet klopt met de rest van de afbeelding. Er zijn zelfs reacties terug naar Ravensburger gekomen, maar dit is er expres in verwerkt en gaan wij natuurlijk niet verklappen.

Winactie (inmiddels afgelopen)

Ben jij een puzzelfanaat of ken je een puzzelfanaat die hier heel blij mee zou worden?

Namens Ravensburger mag Onlybyme bovenstaande puzzel weggeven met een winactie.

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef aan dat je deze puzzel van Ravensburger graag wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Ravensburger.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten