20171010131750 6941 quapijurkghaliyageel1
|

Gespot op het net: stoere kleding voor mijn dametje (in de dop)

Het is weer zover… soms kom ik tijdens mijn zoektochten op internet iets tegen waar ik dan gelijk helemaal enthousiast van word! Nu word ik dat best snel hoor (soms), zeker waar het leuke stoere kleding betreft.

Stoere kleding is hip!

Kleren voor mezelf kopen vind ik een ware hel, maar voor dametje mag ik graag wegdromen af en toe tussen wat er voor moois te verkrijgen is. Het kijken is vaak al bevredigend maar nu moest ik mezelf toch echt beheersen niet direct een bestelling te doen en te wachten tot na de ‘gevaarlijke shopdagen’. 😉

20171010131750 6941 quapijurkghaliyageel1

 

Een voor mij nieuw merk: Quapi

De modekenners onder ons zullen wellicht de naam allang kennen, voor mijzelf geldt dat ik me nu pas echt bewust wordt van dit hippe stoere merk. Zelf koop ik niet vaak merkkleding omdat ik de prijs/kwaliteit verhouding en mijn beschikbare budget vaak niet goed vind matchen. 😉 Ik kan dan best genieten van wat ik zie, tot het prijskaartje me overtuigd het te laten hangen. Herkenbaar bij iemand?

Uiteraard zijn de mooiste items richting de sales al verkocht, maar ik zou mini me zo bovenstaande jurk van Quapi zien dragen met bijbehorende hippe legging. Geel is een kleur die ze al langere tijd tot haar favoriete tinten beschouwt. Ook oogt het erg vrolijk en zonnig, dus feitelijk een win-win situatie.

Jongenskleding kan ook best vind ik bij een meid!

Ook slaag ik gek genoeg vaak (in gedachten) op de jongensafdeling van shops zowel online als in fysieke winkels voor dametje. Het mag best een beetje pittig af en toe en dit vest zoals deze jongen hieronder draagt, zou mijn stoere dame ook prima staan.

20171028152642 31233 quapivestgideonblauw1

De energie spat verder van het t-shirt eronder af, al zal zij het vast iets ‘te’ jongensachtig vinden, haar kennende.

Hier een nieuwe fan! Voortaan zal de naam Quapi  mij even snel laten checken wat voor leuks er nu weer te spotten valt.  Nu is het nog een keuze maken, want het is voor mij erg verleidelijk om een bestelling te plaatsen. Misschien dametje zelf vragen wat ze graag zou willen dragen? Hoe ouder, hoe meer een eigen mening immers.

Heeft jouw kind/hebben jouw kinderen ook een heel eigen smaak en mening? En, zo ja, vanaf welke leeftijd?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten