Soggy Doggy
|

Recensie Soggy Doggy, Winnaar Speelgoed van het jaar 2017

Soggy Doggy is Winnaar Speelgoed van het Jaar 2017 en dat is niet voor niets!

Wij hebben het spel met veel plezier getest.

Lees alles over onze bevindingen in deze persoonlijke review, inclusief vlog!

Soggy Doggy

| Speelgoedfabrikant Spin Master | Familiespel Soggy Doggy  | recensent: Barbara Oosthoek en dochter Riana (6) |

Recensie Soggy Doggy

Soggy Doggy gaat in bad! De spelers nemen plaats in de mand en dobbelen om beurten een kleur, een vraagteken of pootje. De kleur laat je gaan naar het vakje van de betreffende kleur en dan de opdracht uitvoeren. De vraagteken betekent nogmaals gooien en het pootje laat je landen op het vakje voor de verste speler op dat moment.

Soggy Doggy

Indien Soggy zich uitschudt als jij aan de kraan draait mag je als beloning (straf) terug naar de mand en krijg je wel een fiche zodat je de volgende keer wel mag blijven staan op het bord. Mocht het uitschudden je overkomen met een fiche in je bezit, dan is het leed minder groot, dan blijf je staan op je plek en lever je je fiche in.

Soggy Doggy

Lukt het jou om het bord rond te spelen en de mand als eerste weer te bereiken? Dan ben je de winnaar!

Hoofdkenmerk spel

Het spel draait in onze ogen rond de ‘spanning’ van het ‘mogelijk nat worden’ van de spetters van Soggy Doggy als deze zich uitschudt en het ‘willen’ winnen. Hoe sneller het spel gespeeld wordt, hoe leuker het is.

Soggy Doggy ‘live in actie’

Onlybyme is begonnen met een eigen YouTube kanaal. Hier komen relevante vlogs op te staan met vooral als doel te informeren en te laten beleven. We zouden het leuk vinden als je de onderstaande video wilt bekijken en ons kanaal wilt gaan volgen!

YouTube video

Persoonlijke Leeservaring

Barbara(40): Het spel is eenvoudig qua spelregels, het nat worden valt reuze mee (ideaal vanuit oogpunt ouders) en het is vlot en leuk om met kinderen te spelen. Vanaf 2 à 3 jaar kan het al gespeeld worden onder begeleiding en vanaf 4 jaar zeker zelfstandig.

Met 2 personen gaan het spel erg snel (binnen 5 minuten is er zeker een winnaar), met 4 personen duurt dit uiteraard iets langer. Toch is de totale duur kort, ideaal voor de korte concentratieboog van jongere kinderen. Al verwacht ik persoonlijk dat het waterelement dermate leuk is dat ook jonge kinderen het spel meerdere malen willen spelen en de concentratie langer zullen vasthouden dan gebruikelijk.

Mijn dochter(6) is enthousiast en zal dit spel zeker vaker gaan spelen met vriendinnetjes. 

Het spel zou ook zeker tijdens een ‘gekke avond’ onder vrienden/volwassenen kunnen dienen als basis voor een grappige avond met eigen gemaakte extra regels. (De invulling daarvan laat ik graag aan je eigen fantasie over…)

Aanbeveling

Onlybyme wil dit spel aanraden als ideaal cadeau voor met een verjaardag, Sinterklaas of kerst!

Nu extra aangenaam geprijsd bij o.a. Bol.com.

Onlybyme mag een exemplaar weggeven met een winactie aan een gezin met jonge kinderen. Leuk als cadeau met de naderende feestdagen!

Winactie Soggy Doggy

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je Soggy Doggy wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 26 november middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op YouTube!
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten