C&A betaalbare mode

Shopblog: C&A heeft betaalbare mode!

Dinsdag ben ik de kledingvoorraad wezen aanvullen voor zowel mezelf als Dochterlief. De C&A verraste mij aangenaam, vooral met de prijskaartjes! Blijkbaar is het doorgedrongen dat de prijzen niet altijd enkel maar omhoog kunnen, zonder af en toe de prijzen juist wat te verlagen. Vandaag toon ik de nieuwe aanwinsten van dochterlief.

C&A heeft betaalbare mode!

C&A heeft betaalbare mode

Nadat mama leuk kon slagen op de dames XL afdeling, liep ze nog even door de kinderafdeling heen. (Wellicht herkenning dat er meer kleding wordt gekocht voor dochter- of zoonlief bij ouders?) Het viel me op dat de kleren betaalbaar waren en dan is deze dame gelijk al enthousiaster. Bij jonge kinderen die groeien als kool is het leuk winkelen als de prijskaartjes meevallen!

Het gevolg: een 9-tal items als aanvulling op de kleren van dochterlief!

Overzicht prijzen

  • Oranje jurkje met spaghetti bandjes: €4,50
  • Blauw mouwloos jurkje van Bio Cotton: €4,50
  • Disney Minnie Mouse jurkje  voor een uitje of feestje, dikkere kwaliteit: €12,90
  • Grijs vest voor koelere zomerdagen en herfst: €12,90
  • Effen wit shirt lange mouwen van Bio Cotton: €2,90
  • Kort zwart broekje: €4,90
  • Shirt wit korte mouw Bio Cotton: €4,90
  • Shirt Disney Minnie Mouse gestreept zalm/wit: €8,90
  • Shirt Disney Minnie Mouse roze: €8,90

Totaal: €65,30

Eigen ervaring kleren C&A voor dochterlief

Al met al een leuke aanvulling op de zomerkleren die deels kunnen worden door gedragen richting de herfst. Door al jaren ervaring met het merk Palomino’s bij C&A weet ik dat je waar koopt voor je geld. De kleren zijn netjes afgewerkt en blijven mooi na het wassen. De Bio Cotton serie is extra zacht met groot draagcomfort. De diverse Disney collecties zijn altijd zeer mooi in het oog springend en blijven ook na het wassen goed in vorm. Een tweede ronde voor een jongere zus of broer is dus goed mogelijk. Kleren die langer meegaan, hoeven niet per se van een duur merk te zijn. Daarbij ben ik als mama minder geschokt wanneer dochterlief, die gek is van jurkjes, geregeld jongensstreken uithaalt en vol vlekken uit school komt. Mocht een kledingstuk dan met schade tevoorschijn komen, dan is de pijn in de portemonnee minder erg. 😉 

[wp-review id=”8217″]

Wat zijn jouw ervaringen met de kleren van C&A? Ben je daar ook erg tevreden mee? Of juist niet?

Disclaimer: deze shopblog betreft geen samenwerking met C&A

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten