Elektro huis e1512121574532
|

Recensie ScienceX Elektro huis, Ravensburger

Het ScienceX Elektro huis van Ravensburger is een leerzame en leuke bezigheid voor kinderen.

Elektro huis

Recensie ScienceX Elektro huis

Inhoud

ScienceX Elektro huis van Ravensburger is vooral voor kinderen die graag met elektro bezig zijn. In de doos zit alles wat je nodig hebt voor de elektra. Wat je er zelf nog bij dient te pakken zijn: knutsellijm, plakband, een schaar en een schroevendraaier. De schroevendraaier is alleen maar voor de batterijhouder nodig overigens.

Het huis zelf dient ook opgebouwd te worden. Tijdens die bouw wordt de elektro er in verwerkt aan de hand van het voorbeeld in het boekje. De uitgebreide beschrijving is aangevuld met weetjes. Ideaal om echt iets te leren en niet alleen maar te bouwen. Er worden verschillende licht- en geluidseffecten aangebracht waarvan je in het boekje kan lezen hoe en waarom dit zo werkt.

Na het bouwen is het nog steeds interessant omdat je verschillende dingen kan uitproberen. De deurbel, een miauwende kat, verlichting en nog veel meer dingen.

Waar ook aan gedacht is, is dat het na het ontdekken ook weer uit elkaar kan en terug in de doos. Zo kan je het opruimen en de keer erop weer in elkaar bouwen.

Persoonlijke Leeservaring

Wendy: De kinderen waren meteen enthousiast toen ze de doos zagen en wilden meteen beginnen. Het was een groot succes. Met wat hulp van papa stond het huis in een uur of twee compleet opgebouwd.

ScienceX Elektro huis

Tijdens het bouwen konden ze in de gebruiksaanwijzing al zien wat de bedoeling was met daarbij uitleg hoe het werkt. Ze hebben er op die manier heel veel van geleerd omdat er verschillende technieken worden gebruikt die allemaal op een verschillende manier werken en aangesloten worden.

ScienceX Elektro huis

Na het bouwen, hebben ze er ook nog een tijd lol van gehad want hoe leuk is het om op de deurbel te drukken en ook daadwerkelijk het geluid te horen. De verlichting aan en uit te doen was ook leuk maar het geluid van de kat spande toch wel de kroon. Die was het meest populair. Gelukkig zijn de geluiden goed afgestemd op de oren en was het niet overheersend of vervelend.

ScienceX Elektro huis

ScienceX Elektro huis

Wil je ook een aantal uren speelplezier met je kind en houdt het van bouwen en ontdekken, dan is het ScienceX Elektro huis van Ravensburger een goed idee.

Nu onder andere verkrijgbaar bij bol.com.

Onlybyme mag van Ravensburger een exemplaar weggeven met een winactie. Is dit echt iets voor jouw ontdekkende (klein)kinderen? Doe gerust mee!

Winactie ScienceX Elektro huis

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je ScienceX Elektro huis wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 17 december middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten