Sacha veterboots
|

Sacha veterboots, geschikt voor een actieve lifestyle!

Sacha veterboots: ideaal voor de actieve stoere man!

sacha veterboots
©Onlybyme, Barbara Oosthoek

|Sacha schoenen | Recensent: Barbara Oosthoek |

Sacha veterboots – scoren goed in extreme weersomstandigheden!

Misschien niet het soort review dat je ‘verwacht’ om de schoonheid van boots te ‘showen’.

Deze review is de werkelijkheid: de veterboots zijn getest op comfort en duurzaamheid.

Nog geen 2 dagen nadat we de reviewexemplaren (Na geweldige hulp eerder in de store van Sacha te Enschede, waarvoor hartelijke dank!) thuis ontvingen, kregen zij een vuurdoop tijdens ons weekendje aan zee. Door de storm was de zee woest en het strand vol zoutschuim. Vriendlief liep zonder na te denken richting het water. Zelf kreeg ik een kleine hartverzakking bij de aanblik van de nog zeer nieuwe boots nadat hij terugkeerde. Sterker nog, ik foeterde hem uit. Hoe kon hij?! (Eerlijkheid duurt het langst, zulke acties zijn immers normaal voorbehouden aan dochterlief die ‘even’ vergeet dat ze iets ‘nieuws’ aanheeft en binnen een half uur iets naar ‘gebruikt’ kan omtoveren. 😉 )

sacha veterboots
©onlybyme, Barbara Oosthoek

Bij bovenstaande aanblik dacht ik werkelijk dat komt NOOIT MEER GOED.

Duurzaamheid en comfort!

Achteraf is gebleken dat deze veterboots zeer goed bestand zijn tegen extreme invloeden. Na een poetsbeurt leken de boots weer ‘als nieuw’. Kortom, de onbezonnen actie was op het moment reden voor een paar pittige ‘OMG’ momenten. Niet lang daarna bedacht ik me dat het feitelijk DE manier bleek om schoenen te testen. Dat ze er mooi uitzien weten we immers al van de afbeeldingen die de schoenen je showen vanuit de shop. 😉

Hoewel ik als vrouw altijd probeer nieuwe schoenen de look ‘nieuw’ zolang mogelijk te laten behouden, kan ik eigenlijk de les dat schoenen in de eerste plaats bruikbaar en duurzaam dienen te zijn waarderen. Toen vriendlief de zee van zeer dichtbij bewonderde, kon ik hem, met mijn suede stappers niet volgen en moest ik het tafereel vanaf een afstand gade slaan. De volgende keer voor mij ook veterboots? 😉

Persoonlijke mening

Barbara(40):  Zout, zand, sneeuw, de boots houden zich prima! Uiteraard verdienen ze daarna enige verzorging, maar dat lijkt me logisch.

Naar eigen zeggen van vriendlief zitten ze zeer lekker. Wel adviseert hij heren met een wat plattere voet om een goede inlegzool te gebruiken zodat de boots minder ruim zitten, wat schuiven voorkomt. De veterboots hebben inmiddels vele kilometers gemaakt, lopen fantastisch en zijn zowel voor de wat nettere als stoere momenten goed inpasbaar in het leven van de sportieve man in onze ogen. 

Productomschrijving Sacha veterboots

 

sacha2Hoe stoer zijn deze (zwarte) veterboots!? Wij zijn fan! De boots hebben een sierrits aan beide kanten van de schoen. De veters zijn bruin, dit geeft een stoere vibe aan de schoen. De gehele schoen is van leer.

bron: Sacha.nl

Sacha vetersboots
©Onlybyme, Barbara Oosthoek

 Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een samenwerking

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten