hamamdoek

Review hamamdoek van Happy Towels

Barbara: ‘Ik ben enthousiast!

Deze hamamdoek zal mij veel gaan vergezellen deze zomer!’

Happy Towels

Review Hamamdoek van Happy Towels

De Hamamdoek is al wat langer hier in huis en aangezien ik in de meivakantie een vakantiepark bezocht met dagelijks een bezoek aan het zwembad is deze doek dan ook vele malen gebruikt. Het reviewen ging feitelijk ‘vanzelf’.

De plus en minpunten op een rijtje!

De pluspunten:

De doek is zalig lang! Ideaal voor de wat forsere dames onder ons (waaronder ikzelf ook behoor zoals velen weten). Je kunt deze doek met gemak om jezelf heen wikkelen en door de klossen zorgen dat het er nog charmant uitziet ook als je zorgt dat het eind aan de voorkant eindigt bijvoorbeeld leuk weggestopt in je bikini of badpak. 🙂

De doek is zalig licht en dun! Je draagt deze doek niet om jezelf warm te houden in de zomermaanden aan het strand maar om te bedekken of om op plaats te nemen, de warmte wordt immers door de zon verzorgd. Ook voor saunagebruik is de doek geschikt, al zou ik deze dan combineren met een saunahanddoek.

De doek voelt zalig zacht aan! De stof is werkelijk heel aangenaam, gemaakt van biologisch katoen en ook nog zacht voor de huid.

Minpuntje:

Feitelijk kan de hamamdoek daar zelfs niets aan doen, maar katoen eenmaal nat, voelt ook heel nat aan. Uiteraard droogt het weer snel maar nat is nat. Dus als de doek is gebruikt om af te drogen of als omslagdoek terwijl de kleding eronder nat is en na het zitten weer wordt gelopen, voelt de doek zeiknat aan op de plek van het zitvlak. 😉 Dus na dit eenmaal te hebben meegemaakt ging er vervolgens een extra handdoek mee, bij natte badkleding ging deze dame gewoon op een handdoek zitten en de doek bleef droog!

Mijn conclusie

Zelf zal ik deze hamamdoek deze zomer met veel plezier gebruiken, daar ik niet zo ben van het paraderen in enkel een tankini al lopend van plek naar plek. De doek kan perfect een strandjurkje vervangen! Daar ik het heel snel warm heb is de dunne stof ideaal, het maakt het niet warmer dan noodzakelijk en doet wat het moet doen.
Ben jij ook enthousiast geworden? Of weet jij iemand die hier heel blij van wordt? Doe gerust mee met de winactie!

Winactie Hamamdoek van Happy Towels gesloten

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze hamamdoek wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 4 juni middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

 

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

 

Gerelateerd:

Disclaimer: Deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten