Review 3D puzzel T1 Bulli Ravensburger

Puzzelfans opgelet! Wil jij ook een heuse VW bus T1 Bulli, de eerste bestelwagen van Volkswagen in elkaar puzzelen?!

Dat kan! Doe mee met deze leuke winactie die zowel kinderen als verzamelaars zal bekoren!

T1 Bulli

 3D puzzel T1 Bulli | Ravensburger | Recensent: Barbara Oosthoek en dochter Riana

Review 3D puzzel T1 Bulli

Als echte puzzel fans zijn wij, voornamelijk mijn dochter, direct enthousiast aan de slag gegaan. Deze 3D puzzel is genomineerd als speelgoed van het jaar 2017 en wij begrijpen waarom. De leeftijd +10 jaar is denk ik passend. Riana had behoorlijk moeite om het geheel in elkaar te zetten en heeft dit uiteindelijk opgegeven. Toch was ze er zeer content mee om ermee aan de gang te gaan. Daar ze nu 6,5 jaar is en mega graag puzzelt is het denk logisch dat ze nog niet de rust en vooral fijne motoriek heeft om deze ‘uitdaging’ goed in elkaar te zetten.

Vorig jaar heeft ze wel de 3D bloemenvaas van Ravensburger totaal zelf in elkaar gezet, wat ook niet makkelijk was. Deze uitdaging is voor haar nog net te pittig, al vermoed ik dat deze mama de volgende poging zeker zal meehelpen en dan komt het vast helemaal goed. 😉

Dat het niet al te makkelijk in elkaar zetten is, lijkt me des te leuker voor de wat oudere puzzelaars onder ons. Zelfs menig volwassene zal hier met plezier aan werken en na het puzzelen genieten van het eindresultaat! Want de VW T1 Bulli is nog steeds heel geliefd onder veel autoliefhebbers. Een cadeautje voor kinderen of papa’s? Hoe dan ook: puzzelplezier gegarandeerd!

Persoonlijke beleving

Barbara(39): Ik ben enthousiast. 3D puzzels vind ik vaak geen uitdaging om in elkaar te zetten. Je wordt naar mijn idee veelal te veel verwend met de route op de achterkant van de stukjes. Doordat het opbouwen van deze T1 Bulli ook behendigheid van de fijne motoriek vraagt en dus niet ‘even’ snel tussendoor is gemaakt ben ik om.

Deze puzzel zal dan ook zeker nog deze komende maanden op tafel komen en resulteren in een leuke bus op onze kast. 😉

Riana(6): Is net als ik enthousiast maar ook gefrustreerd dat het haar zelf nog niet lukt. Uiteindelijk hebben we in overleg besloten het even uit te stellen tot de wintermaanden en dan samen nogmaals een poging te maken. Ondanks het nog niet kunnen kijken naar het resultaat, is ze wel een doorzetter. Knap geprobeerd!

Puzzel jij graag of is dit het perfecte cadeau om alvast in huis te hebben voor later in dit jaar met Sinterklaas of de Kerstman? Doe mee met de winactie en misschien komt deze T1 Bulli jouw kant op!

Winactie 3D puzzel T1 Bulli

Regels voor deelname:

 • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
 • Geef hieronder in een reactie aan dat je deze 3D puzzel T1 Bulli wilt winnen.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
 • Deze winactie eindigt op zondag 8 oktober middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
 • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
 • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
 • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Eerder verschenen blogs

119 Reacties

 1. 1 van de mooiste auto’s als puzzel. 2 van mijn favoriete dingen.. doe graag mee !

 2. Zou graag de 3D puzzel T1 Bulli willen winnen. Puzzel heel graag en deze volkswagen vind ik geweldig!

 3. Dit is wel een uitdaging
  Ik zou deze graag winnen een 3D puzzel T1 Bulli
  Prachtig!

 4. Geweldig leuk ik doe graag mee voor mijn schoondochter ,ze is gek van puzzelen en vw busjes. Ze spaart ze ..deze mag niet ontbreken

 5. Sandy van der Kolk

  Ik wil dolgraag deze geweldige 3D puzzel T1 Bulli winnen, dus maak heel graag kans en loot mee 🙂
  Uiteraard volg ik nog steeds op Instagram en Twitter.

 6. 😍😍😍 Doe heel graag mee…

 7. Wow, ik wilde graag een vw busje voor ons gezin met 4 Kids maar helaas die zijn bijna onbetaalbaar. Zou graag deze puzzel willen winnen.

 8. Jaaaaaa ik doe graag mee :d ik houd erg van puzzelen en mijn is idolaat van de volkswagenbusjes. DUs ja ik doe heel graag mee. Ik volg je overal al 🙂

 9. Zou fantastisch zijn voor mijn zoontje. Hij volgt reva voor fijne motoriek en op deze manier zal het eens op een leuke manier oefenen zijn. Vooral omdat hij helemaal gek is van auto’s. Twitter heb ik niet maar volgen via instagram doe ik met veel plezier.

 10. wat een leuke puzzel, ik doe graag mee

 11. Inderdaad dit kan een geweldig Sint cadeau worden. Ik heb er nu al plezier van. Dus ja, ik wil de 3D puzzel T1 Bulli heel graag winnen.

 12. O wow, die vind ik echt super gaaf. heb er al een paar keer naar staan kijken en dacht misschien van Sint?….en nu mag jij er een weggeven, ik ga duimen! Volg je ook via twitter en inktgram

 13. zou leuk zijn deze te kunnen maken tijdens de koude winterdagen , ik doe graag mee

 14. Ja dat is leuk om samen met de kleinkinderen te maken …

 15. Wat een prachtige puzzel, ik doe dan ook heel graag mee met deze geweldige actie

 16. Richard van den Thoorn

  Deze 3D puzzel T1 Bulli wilt ik wel winnen.

 17. Ja graag! Daar maken we mijn 7 jarig dochtertje ontzettend blij mee want zij heeft laatst allemaal filmpjes bekeken op internet hoe je 3d puzzels in elkaar moet zetten. Ze vroeg daarna of zij ook een 3d puzzel mocht en mijn antwoord was zet maar op je verlanglijstje voor Sinterklaas. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Maak graag kans op deze mooie Volkswagen 3D puzzel zodat ze misschien al in de herfstvakantie kan beginnen met puzzelen. 😀

 18. Wij rijden zelf een rode T4 van dik 18 jaar oud. Als VW fan, maak ik mijn man hier vast heel blij mee. Fingers crossed.

 19. Ik doe mee voor de 3D Puzzel Bulli!!

  facebook: An Na

 20. Wat een super gave actie. Een leuk knutselmoment voor m’n man en zoon

 21. Super super leuk ik weet zeker dat mijn zoon en man er heel veel.pelzier in hebben om samen te bouwen

 22. Zo’n busje in het echt zou ook mooi zijn! Loot graag mee voor de mini versie!

 23. De 3D puzzel T1 Bulli wil ik dolgraag winnen ! Zoo leuk 😃

 24. Claudia Diependaal

  Wauw zeg mijn dochter wordt zondag 1 oktober 27. Zij spaart al sinds ze 9 is denk ik T1 busjes. Dit zou gaaf zijn ik weet zeker dat deze in de smaak zal vallen. Deze heeft ze nog niet.

 25. Ik doe mee aan de winactie. Ik spaar Volkswagen busjes dus ik zou het echt geweldig vinden als ik voor mijn oudste zoon deze supergave puzzel kan winnen. Beetje voor hem, beetje voor mama. Liefs!

 26. Dit vind ik een leuke prijs, de 3D puzzel T1 Bulli. Ik doe mee.

 27. wil dolgraag deze prachtige 3D puzzel T1 Bulli winnen !!

 28. Ik doe mee voor mijn broer en schoonzus. Ze hebben zo’n busje in het geel en schoonzus puzzelt graag.

 29. Niks voor mij, ik heb er het geduld niet voor. Maar mijn zoontje en man durven deze uitdaging wel aan! Ziet er leuk uit, wordt altijd vrolijk van deze busjes. Ik loot graag mee om ze er mee te verrassen.

 30. Petra van der Berg

  Gaaf! Lijkt me wel een heel gepuzzel 😉 om in elkaar te krijgen! Leuke uitdaging 😀

 31. Ik zou graag willen winnen omdat mijn zoon gek op deze busjes is.Zo maken wij er een gezellig puzzelmiddagje van.En mag het busje bij mijn zoon op de kamer pronken;)

 32. ik zou graag de 3D puzzel T1 Bulli winnen

 33. Ik zou deze graag willen winnen voor opa hij is echt vw busjes verslaafde

 34. Leuke actie! Ik zou graag de 3D puzzel T1 Bulli willen winnen!

 35. Wat een mooie bus is dit. Niet alleen ik, maar ook manlief zal hier veel plezier aan beleven.

 36. Doe graag mee voor mijn oudste zoon van bijna 9. Erg benieuwd of hij er zelf uit komt😊

 37. Jaaa, wat leuk! Ik waag graag een kansje voor deze 3D puzzel! Onze oudste dochter Elisa (9) heeft toevallig recent een 3D wereldbol in elkaar gepuzzeld. Het duurde even en ging met tussenpozen, maar uiteindelijk is het gelukt. Ze heeft nu de smaak te pakken en wil geen ‘normale’ puzzels meer! 😉

 38. oHHH Deze is echt zo gaaf ik doe hier heel graag voor mee!1

 39. Jaaa ik wil graag deze 3D puzzel T1 Bulli winnen!!!

 40. Ik zou graag de 3D puzzel T1 Bulli winnen. 🙂

 41. Wat super leuk is, ik zou het echt geweldig vinden om deze te gekke 3D puzzel te winnen en in elkaar te zetten. Ik doe heel graag mee om kans te maken!!

 42. Omdat de echte te duur is en deze te winnen is, doe ik graag mee!!

 43. Annick Van Goethem

  Voor mijn dochters Silke en Fébe. Ze verzamelen allemaal Volkswagen busjes. Die sieren heel mijn boekenkast op. Maar niet alleen dat, ook VW Lego, artikels, magazines, sleutelhangers, kussens, dekens, koffiemok enzovoort enzoverder. Je ziet het een hele boterham. Maar zo’n geweldige puzzel ontbreekt nog. Zou een mooie aanvulling zijn en ze hebben er de juiste leeftijd voor. Dus doe héél graag mee en wie weet………..

 44. Heerlijke puzzel!! Mijn neefje is helemaal gek van Volkswagen dus die zal hier super blij van worden.. Kom dus graag kans maken op de 3D puzzel T1 Bulli

 45. Ik doe graag mee voor deze super mooie puzzel.

 46. Lekker puzzelen met dit weer, ik doe mee!

 47. Wat leuk zeg, ik loot graag mee voor die 3D puzzel T1 Bulli!
  Ik zou er zoonlief graag blij mee maken, hij puzzelt graag en dit is een hele speciale.

 48. Ik doe graag mee om deze 3D puzzel T1 te winnen.

 49. wat ontzettend leuk om te doen zo’n 3D puzzel. Het lijkt me een hele uitdaging!

 50. Graag zou ik de t1 bulli willen winnen.

 51. Ik wil deze 3D puzzel T1 Bulli graag winnen!

 52. Marjanne van den Blink

  Grote VW èn puzzelfan ……… wàt wil ik nog meer nu de donkere dagen er weer aankomen!!!!

 53. Heidie van der Steeg

  Dat zullen mijn man en zoon erg leuk vinden om die in elkaar te zetten. En als die dan klaar is, krijgt opa die cadeau, die is niet zo van het puzzelen maar verzamelt wel o.a. die oude VW busjes.

 54. super gaaf! mn schoonouders hebben ook een VW mini van! dus super leuk

 55. Ja ik zou deze winter deze mooie 3d puzzel willen maken

 56. dat is weer eens iets anders om te puzzelen, ik doe mee

 57. Wat een supergave prijs ! Ik wil heel graag de 3D puzzel T1 Bulli winnen

 58. Oh geweldig. Puzzelen vind ik altijd leuk. 3d puzzels heb ik nog nooit gedaan, maar met deze Volkswagen wil ik echt wel een gokje wagen. Ik doe dus graag mee.

 59. Ik doe mee voor men zoon helemaal verslaafd aan volkswagen al van klein af aan papa heeft een gelijkaardig busje ☺️

 60. Ik wil dolgraag deze 3D puzzel winnen voor mijn man! Gek op puzzelen en op auto’s.

 61. Ik doe heel graag mee!!

 62. Ik zou graag deze 3D puzzel willen winnen en dan samen met mijn dochter hem maken. Dat zal een hele uitdaging worden.

 63. Julia van empel-stamate

  Zou graag de 3d puzzel t1 bulli willen winnen voor mijn zoon

 64. ZO leuk! Ik doe heel heel graag mee

 65. Ik wil de 3D puzzel T1 Bulli winnen!!

 66. Voor mijn man, kan hij puzzelen in het ziekenhuis 😔

 67. Wat gaaf zeg!! Ik doe graag mee!!

 68. Dat ziet er echt leuk uit! Ik doe graag mee!

 69. Super leuke actie. Ik doe graag mee!!

 70. Geweldig leuk, mijn dochter spaart deze vw’s op haar kamer en heeft als droom daarmee later rond te reizen, ze doet ook de reisopleiding. Dus ik doe graag mee voor de 3D puzzel T1 Bulli als verrassing voor haar. Oh ja ze is ook nog eens een puzzel gek!!

 71. marieka waalwijk

  prachtige actie ik zou graag winnen om het cadeau te kunnen doen aan mijn man

 72. Owwww wat tof!! Ik zou de 3D puzzel T1 Bulli heel graag willen winnen. Heb zelf een volkswagen en ik hoop ooit ook de bus in bezit te hebben of die nu echt of als puzzel is dat maakt mij niet uit hihi.

 73. Ik ben gek op puzzelen. Heerlijk om in mijn vakantie te doen, daar kan ik nu al naar uitkijken.

 74. Gaaf zeg! Ik wil heel graag deze VW bus T1 Bulli winnen!

 75. Anneliese de Waal

  Ohhhh…wat leuk, ik doe graag mee voor mijn man en zoon, zullen ze samen geweldig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

 76. ja deze wil ik er zit echt alles in wat ik in een puzzel uit uitdaging zie en even lekker te ontspannen

 77. Een vriend van mij is helemaal gek van T1 bussen. Zjn trouwauto was dan ook een T1 bus. Ik zou dit graag voor hem winnen.

 78. Wauw, dit vind mijn kleinzoon vast heel cool !
  Zo’n 3D puzzel van een VW bus om in elkaar te puzzelen, die wil hij vast wel maken.
  Gezellig samen puzzelen dat doen wij wel vaker, maar nog nooit zo’n leuke.
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op bloglovin en doe graag mee.

 79. Een superleuke uitdaging deze puzzel, ik doe graag mee.

 80. Ik vind dit een hele leuke puzzel en wil graag winnen.

 81. Leuk met heel het gezin proberen 😉 3D puzzel T1 Bulli
  Geen Facebook maar liken wel 😉🎁👍🏻

 82. geweldig om samen met mijn dochter in elkaar te zetten

 83. Ik doe heel graag mee!

 84. Deze puzzel zou ik graag winnen voor vrienden van mij. Zij zijn helemaal fan van en hebben zo’n zelfde volkswagenbus met splitscreen voorruit. (Maar misschien ga ik hem wel eerst zelf in elkaar zetten , want ook ik ben een puzzelaar)

 85. Joke Dezijn-Oosterling

  Mijn zoon van 9 werd helemaal enthousiast toen ik hem dit artikel liet zien en lezen en ik loot dan ook graag mee voor hem!

 86. Joke Dezijn-Oosterling

  vergat te vermelden dat ik graag mee doe voor de 3D puzzel T1 Bulli (zie reactie hierboven).

 87. Wauw wat een gave actie ik doe graag mee voor deze prachtige 3D Puzzel T1 Bulli

 88. Wow deze puzzel is prachtig! Lijkt me erg leuk dus maak graag kans op de 3D puzzel T1 Bulli =D

 89. Heel graag! Wij zijn thuis met een aantal fans van de T1. Dat zal vechten worden wie de puzzel mag maken. In ieder geval mag het hele gezin ernaar kijken als hij op de kast staat. Echt een plaatje.

 90. Wat een gaaf ding zeg, Ik doe graag mee

 91. Sharon de Ridder

  Mijn man is dol op de T1! Ik maak hier dus graag kans op 🙂

 92. Supergave puzzel ik doe graag mee om 3D puzzel T1 Bulli te winnen

 93. Ik wil graag deze 3D puzzel T1 Bulli winnen om kado te doen aan mijn broer. Hij verjaart binnenkort en is dol op VW busjes!

  Tessa Toebaert
  tessa-toebaert@hotmail.com

 94. van erum maria louisa

  echt iets voor mijn kleindochter die puzzel bus

 95. Ik wil deze 3D puzzel T1 Bulli graag winnen

 96. Zo leuk! Ik doe heel graag mee voor de 3D puzzel T1 Bulli

 97. Ik hou van 3D puzzels en deze is dan ook nog eens een mooie, super actie om mee te doen dus! 😀

 98. Dit zou een fijne goede therapy voor mij zijn om even heerlijk tot rust te komen met een fijne mooie puzzel van eem mooie busje.

 99. Wat een gave T1 Bulli 3D puzzel, daar maak ik graag kans op! Ik volg je via Faceboo, Twitter en Instagram. Groetjes, Sabrina

 100. deze T1 Bulli 3D puzzel wil ik zo mega super graag winnen!

 101. Een vriend van mij heeft zelf een VW bus (een T2, want een T1 is onbetaalbaar)
  en ik weet zeker dat ik hem héél blij kan maken met déze puzzel

 102. Mijn neefje is dol op puzzelen dus ik doe graag mee 🙂

 103. doe graag mee voor mijn kleindochter die graag puzzelt

 104. zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes

 105. ik zou zelf heel graag zo’n Volkswagen busje willen hebben, maar een miniatuur is ook goed. Leuk om in elkaar te puzzelen.

 106. Wat gaaf!! Zeker wil ik een kansje maken op deze prachtige 3D puzzel T1 Bulli !

 107. Supergaaf…ik doe heel graag mee #verliefdopVW

 108. Ik doe graag mee. Gaan we nog eens gezellig ouderwets puzzelen!

 109. Mieke van Deventer

  Op de valreep, ik loot ook graag mee!

 110. Wij zijn dol op puzzelen! Ik zou graag deze 3D puzzel T1 Bulli willen winnen! Super gaaf!

 111. Wat een gave puzzel. Wat een leuke nieuwe manier van puzzelen!

 112. Ik wil d T1 Bulli heel graag winnen!

 113. De VW T1 Bulli roept herinneringen op aan mijn jeugd toen ik als bakkerszoon mijn vader hielp met brood bezorgen.. Hij had er een.. als veel van die VW’s indertijd geëindigd op de sloop, jammer.. LEUK om nu in elkaar te puzzelen.

 114. Leuk voor mijn kleinzoon,,,ff wat anders dan lego,,,die lieverd is 8 jaar,,,maar zet lego zo in elkaar,,,voor al wat ouder.

 115. Ziet er mooi uit! Een uitdaging om te maken! Ik waag graag mijn kans om deze 3D puzzel te winnen.

 116. Wauw … leuk! Ik doe mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge