kaartspel Fuji Flush
|

Review kaartspel FUJI FLUSH

Kaartspel Fuji Flush:

 OUDERWETS EN TOCH MODERN!

kaartspel Fuji Flush

 

| WHITE GOBLIN GAMES | recensenten: Devika en Katinka van Steeg |

Review kaartspel Fuji Flush

Wat leuk!  We kregen het spel Fuji Flush  om te testen. Wat ziet het spel er van de buitenkant oud uit zeg. Toen we uit pakte zag het er opeens niet meer oud uit.

Katinka: Wat lijkt dit me een oud spel en saai spel! Maar de kaarten zien er leuk uit.kaarten bgg

In het weekend gingen we het spel met het gezin spelen. De kinderen snapten de gebruiksaanwijzing eerst niet goed. Het spel is best ingewikkeld, omdat in elke slag er wat moe gebeuren. Toen we het spel een poosje speelden, begrepen we pas ‘het waarom en hoe’ de winnaar tot stand kwam.

Als je eenmaal de regels door hebt, krijgt het spel wel meer de plezierfactor. Enkel is het niet het leukste spel dat ik met de kinderen heb gespeeld (Iedereen heeft zo zijn persoonlijke voorkeur). Ik raad spelers aan om het spel met zoveel mogelijk deelnemers te spelen. Hierdoor heb je meer tijd om na te denken over de regels zijn.

Devika :Yes, ik snapte het spel gelijk.

Speelervaringen

Katinka(12): Ik vind het onduidelijk en saai. Ik zou het spel niet spelen met jongere vriendinnen, omdat ik het moeilijk kan uitleggen. Ik vind de kleur van de kaarten wel leuk. Ze nodigen wel uit om het spel te pakken.

Devika(14): Ik vind het spel best simpel,maar het is wel onduidelijk in het begin. Je moet goed opletten of je alle stappen wel goed doet. Ik legde het voornamelijk uit naar iedereen. Het is geen kaartspel dat ik snel met vriendinnen zal spelen, omdat het onduidelijk is en moeilijk uit te leggen is naar de andere spelers. 

Speluitleg van Fuij Flush

Op de site van WHITE GOBLIN GAMES staat:

Zorg dat je als eerste al je kaarten kwijt bent! Speel daartoe samen met je medespelers om de kaarten van anderen te verslaan… of speel in je eentje de hoogste kaart om je tegenstanders te slim af te zijn en hen weer nieuwe kaarten te laten pakken.

Een vlot kaartspel met eenvoudige regels, vol verrassingen en interactie: wie is als eerste al zijn kaarten kwijt?

Eenvoudige spelregels: speel een kaart; speelt iemand na jou een hogere kaart, leg je kaart af en trek een nieuwe kaart; ligt je kaart nog voor je als je weer aan de beurt bent, dan speel je met één kaart minder.

Samen sta je sterker! Kaarten met een lage waarde lijken niet sterk, maar spelen meerdere spelers dezelfde kaart, dan mag je de waarden bij elkaar optellen en kun je samen een ronde winnen.

Typisch zo’n spel dat je daarna direct nog eens speelt! Bron.

2 x Winactie kaartspel Fuji Flush

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je kaartspel Fuji Flush wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 25 juni middernacht. De winnaars van alle gesloten winacties worden 1 keer per maand aan het begin van de volgende maand in een verzamelbericht via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Nadat de winnaar per mail is bericht, heeft deze een week de tijd om via de mail te reageren en de prijs te claimen. Daarna kan Onlybyme besluiten om de prijs aan een andere deelnemer te gunnen of deze te bewaren voor een latere nieuwe actie.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten