PFM Underwear
|

PFM Underwear, een blikvanger voor mannen!

dh4C4UY3

Met Vaderdag voor de deur, kan een leuke attentie voor de man natuurlijk niet uitblijven op Onlybyme.

PFM Underwear bracht ons op het idee de papa’s, opa’s en mannen (nog) zonder kinderen te verwennen met een blikvanger onder de bovenkleding.

Niemand minder dan Sebastiaan Verschuren, onze welbekende zwemmer, is het boegbeeld voor de campagne van deze nieuwe lijn herenondergoed, ontworpen door Pauline Mulder.

 PFM Underwear boxershorts

PFM, de verkorting van performance, heeft de drive om nummer 1 te willen zijn. De kwaliteit, het geweldige ontwerp, het draagcomfort, alles tezamen een geweldige reden om de mannen eens extra te verwennen met een vaak nog wat ondergeschoven kindje in de kleding outfit. Je kan aan alles zien dat het is ‘designed by women for men‘, met veel oog voor details. Zelfs bij de verpakking is daar rekening mee gehouden. Door de stoere verpakking van de boxershort, gebaseerd op het bekende sigarettenpakje met waarschuwingstekst.

PFM Underwear

Welke man wil nu niet een ‘badass’ worden genoemd en daarmee een groot compliment ontvangen?

Een extra leuke manier om een man met Vaderdag te verwennen!

(Daarbij hebben wij dames ook nog wat leuks uit te pakken ‘s avonds, als de rest van het gezin in diepe rust is! 😉 )

PFM Underwear

Sebastiaan ziet er natuurlijk van nature al appetijtelijk uit, met of zonder…. uh…. goed, waar waren we… , maar iedere man ziet er in deze PFM Underwear boxershorts goed uit, door de totale uitstraling.

Nieuwsgierig geworden?

Wat voor soorten kleuren en designs er te verkrijgen zijn? Ga eens een kijkje nemen op de site, als je denkt dat je je partner of vader hiermee kunt verwennen met Vaderdag (of een andere speciale reden).

Welke vind jij het allermooiste…… hier nog een grote tweestrijd tussen mooi effen zwart (lekker neutraal) of toch een blikvanger met een leuk motief.

PFM Underwear

Als je je keuze hebt gemaakt, lees dan snel verder hoe je een exemplaar voor jouw partner, papa of opa kan bemachtigen.

Wat is er nu leuker dan en je partner of man (en jezelf) een plezier te doen met Vaderdag. Soms een beetje aan onszelf denken, mag best! Wat zeg nou zelf…. die boxer gaat geweldig staan, bij onze mannen! Nu enkel nog kiezen welke……

Het Nederlandse ondergoedmerk PFM Underwear heeft een uitgesproken mannelijke signatuur. De PFM Underwear boxershorts hebben een uitstekende pasvorm, zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en perfect afgewerkt. De designs zijn opvallend, modieus en onderscheidend. De boxershorts zijn ‘designed by women for men’. Vrouwen weten immers hoe ze hun man willen zien: vol zelfvertrouwen in een goede boxershort. Pauline Mulder is de oprichter en ontwerper achter PFM Underwear. Pauline was een top tennisspeler in haar jeugd, een passie die ze nu doorvertaald naar het streven een topmerk trendy boxershorts neer te zetten. bron

Winactie 5 x een boxershort van PFM Underwear gesloten

Let op! Iets afwijkende voorwaarden!

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan, dat je mee wilt doen.
  • Geef aan naar welke boxershort jouw voorkeur uitgaat en welke maat.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag 12 juni middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kans om te winnen!

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met PFM Underwear.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten