|

Online shoppen bij LIDL voor alle Non-Food

Als groot Non-Food Fan van LIDL ben ik enthousiast!

 Nu online shoppen bij LIDL!

Online shoppen bij LIDL

Terwijl ik zojuist weer wat ‘normale’ boodschappen heb gedaan en bij de Lidl dit geweldige plaid weghaalde uit de winkel. Viel mijn oog op de aankondiging dat je vanaf heden online kunt shoppen bij Lidl! Mijn Non-Food hartje ging spontaan wat harder kloppen, want ik snuffel heel graag door deze rijen in de winkel en vanaf heden dus ook geregeld Online. Vrijwel nooit kan ik zonder iets van Non-Food de winkel verlaten. 😉 Herkenbaar?

Het plaid voelt super zacht aan, heeft een dikke kwaliteit wat straks uitermate geschikt is voor de koelere dagen die gaan komen in de herfst- en winterdagen.

Eerste indruk van de webshop van LIDL

Natuurlijk was ik erg nieuwsgierig en ik moet zeggen het ziet er goed uit. Uiteraard heb ik nog niets online besteld, dus ik weet nog niet of de afhandeling net zo makkelijk gaat, maar de voorwaarden zijn erg degelijk, zoals ik ook van LIDL in de winkel gewend ben.

Duidelijk op de beginpagina zijn de peilers zichtbaar:

  • 30 dagen bedenktijd
  • geen kosten retourzending
  • ‘s avonds bezorgen mogelijk
  • wekelijks nieuw assortiment
  • exclusieve online deals

Verder zie je meteen duidelijk een zestal categorieën waaronder de producten zijn verdeeld. Makkelijke buttons naar de nieuwe artikels van deze en komende week. De acties zijn goed uitgelicht, kortom, de layout ziet er gelikt uit.

knipsellidl-uiterlijk-online

Het wordt hier in Huize Onlybyme dus nu wekelijks even snuffelen online. Hoewel snuffelen in de winkel ook super is, online is voor mij toch nog net wat relaxter, zeker gezien ik niet meer wekelijks bij de Lidl langskom in de winkel en slechts 1x per maand mijn Lidl boodschappen insla. Hierdoor liep ik dus geregeld geweldige Non-Food aanbiedingen mis, maar vanaf nu is dat dus tot het verleden.

Denk jij dat je ook af en toe te gaan shoppen in de webshop van Lidl? Of hou je het bij af en toe door de rijen snuffelen als je toch bij de Lidl boodschappen doet?

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten