KPN Iphone 11 serie 1
| |

De nieuwe iPhone 11 serie bevat interessante ontwikkelingen

Nieuwe mobiele telefoons blijven mij trekken. Zelf heb ik afwisselend Samsungs en iPhones gehad en dus houd ik beide merken uit persoonlijke interesse in de gaten. Mijn huidige mobiele telefoon is een Samsung S10: gekozen vanwege de goede camerafuncties. Deze blijken voor mijn fotografie hobby en blogactiviteiten erg handig in de praktijk. Nu de nieuwe iPhone 11 serie er is, ben ik daar enthousiast over.

Is mijn volgende toestel weer een Iphone?

KPN Iphone 11 serie 3

De iPhone 11 serie is uit – de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max

De nieuwste paradepaardjes van iPhone zijn nu te koop. Voor zover ik kan lezen in de online reviews en overzichten, heeft deze nieuwe iPhone 11 serie ontwikkelingen doorgemaakt die het voor mij aantrekkelijk maken om in de toekomst ook iPhone 11 (of hoger) te overwegen bij de aanschaf van een nieuw toestel. De belangrijkste vernieuwingen en onderlinge verschillen tussen de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max zet ik in deze blog beknopt op een rij.


De belangrijkste vernieuwingen van de iPhone 11 serie

Barbara: De iPhone blijft een interessante tegenhanger van de Samsung. Zodra ik aan vervangingen toe ben van mijn huidige toestel zal ik zeker ook de iPhone 11 Pro bij KPN overwegen. Ik heb al jaren mijn mobiele abonnement via KPN lopen. Dit vanwege de zeer goede bereikbaarheid en stabiele wifi, door hun zeer betrouwbare netwerk.

Camera vernieuwingen

KPN Iphone 11 serie 1
© KPN – achterzijden iPhone 11 serie

De nieuwe iPhone 11 serie heeft minimaal 2 camera’s. De iPhone 11 heeft een groothoekcamera en een ultragroothoekcamera. Deze zijn ideaal voor landschapsfoto’s en foto’s in kleine ruimtes.

De grotere broers hebben daarbij ook nog een 3de camera: de telelens-camera. Gecombineerd kun je met deze 3 camera’s totaal 4x optisch zoomen.

De video opnames zijn ook flink verbeterd. Het is mogelijk om 4K video op te nemen in 60 beelden per seconde. De opnames worden hierdoor levensecht.

Slofies, een nieuwe hype-to-be?

De selfiecamera heeft nu ook de mogelijkheid om in slowmotion video’s op te nemen. De vraag die gelijk bij mij opkomt is of er bij deze een nieuwe hype is ontstaan in selfie land. Eerder verscheen er een blog online met tips voor het maken van de perfecte selfie. Wellicht moet daar snel een nieuwe versie bijkomen die tips geeft voor de perfecte slofie!?

Ook de FaceID functie is verbeterd. Deze werkt 30% sneller en je gezicht wordt nu ook uit grotere hoeken herkend.

Het uiterlijk van de nieuwe iPhone 11 serie

KPN Iphone 11 serie 2
© KPN – nieuwe kleuren iPhone 11

– De gebruikte afbeeldingen in deze blog zijn door KPN aan Onlybyme beschikbaar gesteld. Deze mogen dan ook niet zonder toestemming van KPN worden gebruikt voor eigen doeleinden. –

De iPhone 11 komt uit in zes kleuren. De grotere broers hebben de vertrouwde kleuren spacegrijs, goud, zilver en als nieuwe tint Midnight Green. De afwerking met matglas maakt de uitstraling bijzonder.

Het beeldscherm is kraakhelder

De iPhone 11 heeft een 6,1 Liquid Retina display. Zijn grotere broers hebben totaal nieuwe schermen genaamd Super Retina XDR. De iPhone 11 Pro heeft een 5,8 inch OLED-scherm en de iPhone 11 Pro Max doet er nog een schepje bovenop met de afmetingen van 6,5 inch.

Batterijduur mega verbeterd

De iPhone 11 heeft 1 uur extra batterijduur, zijn grotere broer iPhone 11 Pro gaat maarliefst 4 uur langer mee en de iPhone 11 Pro Max spant de kroon met 5 uren extra batterijcapaciteit. Dus ook als je heel intensief bezig bent met je mobiele telefoon zal de batterij het stukken langer uithouden dan voorheen. (En de batterijduur was al niet slecht bij zijn voorgangers.) De grote verbeteringen zijn te danken aan de grotere batterij, maar ook aan de 13 Bionic Chip. Hierdoor is de iPhone tot 20% sneller en zelfs energiezuiniger tot 40%.

Deze vooruitgang gaat hoge ogen gooien bij intensieve gebruikers van mobiele telefoons.

Een nieuwe iPhone als volgende telefoon?

Barbara: Mijn huidige telefoon is nog niet aan vervanging toe, maar ik laat me graag informeren door bekenden die de nieuwe iPhone 11 Pro aanschaffen. Persoonlijke ervaringen en vooral ook reviews die geschreven zijn na het goed kennen van een telefoon wegen bij mij altijd zwaar bij de aanschaf van een nieuw toestel. Daar is op dit moment nog weinig over te zeggen, maar de hier uitgelichte veranderingen maken het zeker een interessante afweging.

Heb jij een Samsung, iPhone of een ander merk als voorkeur?

—– Dit is een samenwerking. —–


Relevante blogs verschenen op Onlybyme

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten