KEK Amsterdam
| |

Muurstickers, ken je de schoolbord stickers al?

Onlybyme is gek met muurstickers. Eerder verschenen er al blogs over, maar een schoolbord muursticker hadden we nog niet voorbij zien komen: tot nu!  Ook hier zijn we heel enthousiast over!

Review Muursticker van KEK Amsterdam

Charlotte: In oktober 2016 zijn we verhuisd. De muren in mijn zoons slaapkamer waren nog wat kaal en ik wilde deze wat opleuken. Onlybyme mocht stickers van KEK Amsterdam testen en na wat zoeken ik deze muursticker in hun collectie.

muurstickersIk koos voor een muursticker waarop je kunt krijten in de vorm van een speelgoed brandweer auto. Mijn zoon is gek op de politie en brandweer, dus dit leek me een ideale match!

De sticker kreeg ik thuis gestuurd in een langwerpige, grote doos. De sticker zal opgerold. Bijgesloten was een handleiding hoe je de sticker tegen de muur moet plakken en hoe je hem vervolgens gemakkelijk en zonder de muur te beschadigen weer kan verwijderen. (gebruik een föhn om hem warm te maken en trek hem daarna moeiteloos van de muur!)

Hoe de sticker op de muur kwam…

In m’n eentje ben ik aan de slag gegaan met de sticker. Eerst heb ik de muur schoon en vetvrij gemaakt.

muurstickers

Ik knipte de rand om de sticker weg en plakte hem met schilder tape op de plek waar ik hem wilde hebben. Voorzichtig begon ik aan een kant met het verwijderen van de onderste laag zodat de sticker tegen de muur kwam. Met een pasje wreef ik de luchtbellen weg.

Daarna haalde ik de schilder tape weg en plakte ik de rest van de sticker tegen de muur. Zodra alles goed op zijn plek zat verwijderde ik de bovenste laag, en klaar is mama!

muurstickers

Persoonlijke mening

Charlotte: Ik vind het resultaat echt heel mooi geworden! De sticker is eenvoudig te plakken en blijft goed zitten. Wel is het aan te raden om dit klusjes met z’n tweeën te doen, zeker als je een XL-sticker hebt. De sticker is namelijk best zwaar en met het verwijderen van de folie kan je best een extra paar handen gebruiken!

De sticker is ook gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Net zoals bij een normaal schoolbord.

Mijn zoon vind de sticker ook helemaal fantastisch. Als er vriendjes komen spelen gaan ze graag naar zijn slaapkamer om daar een mooie krijt tekening te maken.

De sticker van Kek Amsterdam is een echt blikvanger in mijn zoons slaapkamer en zeker een aanrader!

Liefs, Charlotte (www.lovelycharlotte.nl)

Winactie Muurstickers van KEK Amsterdam gesloten

Win een shoptegoed van maar liefst €50,– om een geweldige sticker aan te schaffen bij KEK Amsterdam!

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mailadres achter (is afgeschermd).
  • Geef hieronder in een reactie aan dat je een sticker wilt winnen.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: Begin met volgen.
  • Deze winactie eindigt op zondag 12 maart middernacht. De uitslag wordt daarna via de Facebookpagina bekend gemaakt.
  • Interesse in een extra winkans? Begin Onlybyme dan ook te volgen op Instagram of Twitter.
  • Het delen van deze winactie via sociale media wordt altijd gewaardeerd. Denk hierbij aan het delen of liken van deze actie via Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, Instagram en Bloglovin’.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Gerelateerd: andere lopende Winacties op Onlybyme.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten