girl 926225 1280
|

Geef je grootste ‘vriend’ een hip uiterlijk met kerst!

Ja ik ben er ook eentje. Al schijnt het tegenwoordig haast iets te zijn om je voor te schamen. Ik heb een mobiele telefoon verslaving! Herkenbaar?

girl-926225_1280

Altijd de mobiel bij de hand! Herkenbaar?

Nee, ik zit niet hele dagen te Whatsappen of andere dingen te doen met mijn mobiel. Toch is deze nooit verder dan nodig van mijzelf verwijderd. Vaak draag ik hem bij me of ligt hij in mijn directe omgeving. En als ik hem uit het oog verlies dan ben ik ook gelijk alert en probeer ik te traceren waar hij is gebleven. (Niet handig voor een chaoot! Die wel eens iets tijdelijk uit het oog verliest!)

Schaam ik me voor mijn mobiele tic? NEE!

Mijn mobiel is behalve mijn contact onderweg met mijn geliefden ook voor Onlybyme in beeld. Ik maak er geregeld foto’s mee die ik daarna weer hier plaats. Ook bel ik er geregeld mee, of word ik gebeld of gemaild. Nu kan veel wachten tot ik weer thuis dingen kan afhandelen, maar soms is het mobiel zijn echt handig!

Wel ben ik blij dat ik geen verslaving heb in de zin van heel de dag uren op dat kleine schermpje turen en allerlei sociale sites door scrollen om maar niets sociaal te missen. Sterker nog, ik doe dat zo min mogelijk. Mijn verslaving is meer het ‘bij me heb’ gevoel en de handige functies die ik gebruik, zoals telefoneren, snel even mail screenen en de navigatie functie. Uiteraard ben ik heus ook schuldig aan soms op een verloren momentje even wat Facebooktijd, maar gelukkig heb ik geen Pinterest verslaving en weiger ik Snapchat te installeren. 😉

Een saaie look hoeft echt niet meer!

Nu weet ik dat veel mannen nog steeds gaan voor enkel een telefoon in de hand, in het zwart of zilver en verder geen poespas. Zelf vind ik dat heel erg saai en daarbij zijn die ‘krengen’ ook niet zo heel val bestendig. Dus hier gekozen voor een leuke hoes voor mijn mobiel. Hij is nu leuk verpakt en beschermd. Wat nog leuker is dat het helemaal niet meer mega veel hoeft te kosten tegenwoordig om je mobiel goed te beschermen.

Ook nieuwe Iphone 7 hoesjes zijn al ruimschoots overal te vinden, zelfs in feestelijke versies. Neem bijvoorbeeld deze glitterversie die helemaal past bij de Feestdagen!

iphone7hoesje

Al zijn er uiteraard veel meer keuzes en ik overweeg dan ook weer eens wat anders. Misschien een vrouwen-iets dat je de hoes van je telefoon geregeld wijzigt? Herkenbaar? Of meer iets voor de jeugd om te doen en heb ik die tic ook? Dat kan natuurlijk ook! 😉

Enkel vind ik kiezen altijd zo lastig. Herkenbaar? Er is vaak veel leuks te vinden en tja, je kan moeilijk elke dag je hoes gaan wisselen: zo gek ben ik dus ook weer niet!

Misschien wordt de volgende hoes zoiets? Ik ben er nog niet uit… 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten