20180120 115600 2
|

Mannen in trui en sportieve look zijn aantrekkelijk!

Iedere vrouw heeft zo haar voorkeuren voor bepaalde mannenkledingstukken. Zo is mij bekend dat veel vrouwen een man graag in pak of uniform zien verschijnen. En ja, die look heeft zeker iets. Het straalt autoriteit uit en vaak ook kracht.

20180120 115600 2

Zelf ben ik een groot liefhebster van truien. Mannen in trui zal ik eerder een extra blik gunnen dan puur in overhemd of pak. Daarbij vind ik de combinatie van een mooie trui, sportieve broek en een ongeschoren gezicht zeer aantrekkelijk. Uiteraard is dit een persoonlijke mening en kan menig vrouw/man daar geheel anders over denken.

Mannen in trui

Mijn eigen kanjer zie ik dus ook erg graag in een trui. Vorige week heb ik een trui van Calvin Klein voor hem uitgezocht, die ik niet kon weerstaan. En zeg nou zelf, ook al ontbreekt het volledige beeld, het heeft toch wel iets. 😉

(Ik respecteer zijn wens om niet met naam en totaal postuur op Onlybyme te verschijnen. Niet omdat hij cameraschuw is overigens. Hij bood zelf aan om de trui te dragen en mij foto’s te laten nemen. Enkel is het niet handig in combinatie met zijn werk als hij ‘een gezicht’ wordt op Onlybyme, verder totaal geen geheimzinnigheid.)

Calvin Klein, heren coltrui met rits, wol, antraciet gradino (Fitted)

mannen in truiDe trui straalde in de webshop een zachtheid uit die ik zeer aantrekkelijk vind in combinatie met de details in de kraag. Inmiddels kan ik bevestigen dat de trui inderdaad zeer zacht geweven is. De draden zijn haast niet meer als wol te herkennen. De dikte is zeer dun en daardoor heel het jaar goed te dragen en vooral in de zomer is een frisse nette, maar ook sportieve look gegarandeerd.

De specificaties:

 • Materiaal: 100% merino wol;
 • Lengte: 68 cm / borstwijdte: 104 cm (maat M);
 • Model: Fitted (enigszins getailleerd);
 • Gewicht: licht;
 • Breisel: extra fijn;
 • Dikte: dun;
 • Elastisch: elastisch.

Persoonlijke indruk

Barbara(40): Door het fijne breisel is deze trui in de winter prima te combineren met lagen eronder. Hij valt slank en licht getailleerd waardoor een overhemd eronder niet storend is. Met de juiste omslagboorden geeft het geheel een nette look. Ook een t-shirt met korte of lange mouwen kan er erg goed onder worden gedragen.

Feitelijk een ideaal kledingstuk om als mooi gestylede bovenlaag te dienen voor (in)formele afspraken. Al zal mijn kanjer de trui veelal gewoon lekker sportief dragen gecombineerd met spijkerbroek en gympen. 

De trui zal dan ook voor mij (en hem) een geliefd kledingstuk zijn. Sterker nog, hij heeft hem nu (bij het schrijven van dit artikel) aan gecombineerd met t-shirt en spijkerbroek. 

Hemdvoorhem.nl

De webshop van deze trui heeft, naast vele zeer goede strijkvrije overhemden, een ruim aanbod aan herentruien in het assortiment. Ze waren erg enthousiast over mijn voornemen een review te schrijven over deze trui en boden aan er een winactie aan te koppelen voor de lezers van Onlybyme. Uiteraard was ik daar direct enthousiast over.

Zie jij je man graag in een trui en wil je kans maken op het uitzoeken van een trui naar keuze? Doe mee met de winactie en wellicht kan jij hem met Valentijnsdag verrassen?! Of wil je graag een trui uitkiezen voor jezelf, ook dat is toegestaan!

Winactie Mannen in trui – kies een trui naar keuze!

Hoe kan je meedoen aan deze winactie?

 • Reageer hieronder met je naam en mailadres (is afgeschermd).
 • Geef in het reactieveld aan welke trui je wilt winnen. Bezoek de website via deze link. Vergeet niet in je reactie de maat en naam van de trui van je keuze te vermelden. Let op: geen link plaatsen in je reactie.
 • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt. Begin met volgen, enkel volgers van Onlybyme maken kans. (Mocht je geen Facebookaccount hebben, geef dan aan op welke sociale kanalen je Onlybyme volgt.)
 • Deze speciale winactie eindigt op zondag 4 februari middernacht. De winnaar wordt begin februari los van de overige winacties getrokken en op Facebook bekend gemaakt.
 • De winnaar ontvangt per mail een bevestiging van het winnen van deze Valentijnswinactie en dient op deze mail te reageren. Zo weten we zeker dat de juiste winnaar de trui krijgt toegekend.

Leuk als je meedoet met deze winactie en veel geluk toegewenst!

Gerelateerd:

Andere nog lopende winacties op Onlybyme.

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten