kleding kopen

Gespot! Zoeken, vergelijken en shoppen!

Soms kom je online de meest geweldige (nieuwe) websites tegen, waar je voorheen nog nooit op terecht bent gekomen. Ditmaal betreft het een website waar je kleding kunt zoeken, vergelijken en shoppen voor de laagste prijs.

kleding kopen

Kledingkopen.nl

Op de website van kledingkopen.nl kom je artikels tegen die je via de zoekmachine kunt vinden van webshops als bijvoorbeeld Wehkamp, De Bijenkorf, Otto en Zalando. Totaal zijn er al meer dan 150 kledingshops gekoppeld en wordt per zoekwoord de resultaten getoond die te vinden zijn. Probeer gerust wat variaties als je niet meteen spot wat je wilt vinden.

Indien jouw gekozen product op meerdere plekken te bestellen is, kan je gelijk zien wat waar het aantrekkelijkst geprijsd is. Zo kun je via deze website feitelijk op meerdere plekken tegelijkertijd shoppen en hoef je de sites niet meer afzonderlijk af te struinen als je je wilt oriënteren. Indien je iets tegenkomt en hebt besloten waar je uiteindelijk je bestelling wilt gaan plaatsen (in een van je favoriete websites bijvoorbeeld), dan linkt de website je door naar die betreffende site en het betreffende artikel.

Feitelijk kan je kledingkopen.nl vergelijken met een site als kieskeurig die je ondersteunt in het maken van keuzes, enkel nu specifiek voor de kledingmarkt! Ik ben enthousiast en heb dit al succesvol uitgetest.

Dameskleding kopen wordt een feest!

Dameskleding kopen, voor mij een gruwel, voor velen de favoriete dagbesteding. Deze website maakt het zelfs voor mij leuk om te neuzen in de nieuwe mode voor dames. Met mijn wat grotere maten is kleding kopen feitelijk een gruwel. Als ik eenmaal een winkel heb gevonden blijf ik daar erg trouw. Ga daar een paar keer per jaar heen en pas zo dan alles wat maar enigszins leuk lijkt en ga vervolgens de winkel hopelijk uit met een aantal leuke kledingstukken. De ervaring leert dat dit kan mee- of tegenvallen.

Zomaar op de bonnefooi gaan winkelen en in de meeste winkels zien, dat ze mijn maat niet verkopen of totaal niet naar mijn smaak, laat me niet enthousiast worden bij een verzoek tot een dagje winkelen. (Gelukkig kan ik me daarbij wel weer uitleven als ik voor dochterlief op pad ga 😉 .) Online kleding bestellen en via de post retourneren is dan ook een goed alternatief wat me vele frustraties in winkelstraten bespaard.

Na even neuzen ben ik erachter dat ook merken die juist voor de vollere dames en heren kleding in hun assortiment hebben zijn vertegenwoordigd via deze site. Leuk om te zien dat niet enkel de aandacht meer gaat naar de ‘normale’ confectiematen. De wereld past zich aan, eindelijk!

Kleine kanttekening!

Wat ik nog wel mis is het zoeken op confectiemaat en dan gelijk op de actuele voorraad van die maten per winkel. Misschien iets om mee te nemen in een volgende update?

 

 

Onlybyme wil benadrukken dat we geen websites een podium geven waar we zelf geen toegevoegde meerwaarde aan toekennen. 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten