Heb jij de geschenkpakketten voor het einde van het jaar al geregeld?

Je zal wel denken, ’t moet nog zomer worden, de mussen vallen komend weekend weer van het dak en dan een blog over Geschenkpakketten! Gaat het wel helemaal goed met mij? Ja hoor!

Sterker nog ik ben erachter gekomen dat in sommige gevallen vooruit denken uiteindelijk tijdswinst oplevert. De komende dagen ligt het land plat. Velen hebben een Hemelvaartweekend voor de boeg. Alles gaat op standje ‘rustig aan’ en in mijn ogen is dat dan het ideale moment om alvast ‘plannen’ te maken voor momenten in het jaar die dan zeer hectisch zijn: zoals Sinterklaas en kerst!

Geschenkpakketten, veel keus!

Als je tijd doorbrengt online met wat research kom je erachter dat er heel veel keus is. Vandaag wil ik een website uitlichten die in mijn ogen extra’s biedt die ondernemers en verenigingen kunnen helpen bij het kiezen van (kleine) geschenken, die de laatste maanden van het jaar aan relaties en personeelsleden worden uitgedeeld.

Vooral het zeer gevarieerde aanbod voor elke portemonnee spreekt mij erg aan. Zo is Onlybyme inmiddels uitgegroeid tot een heel team aan recensenten en ik ben dus wel van plan dit jaar ze met ‘iets’ te verrassen aan het einde van het jaar (uiteraard kan ik er niet inhoudelijk op in gaan, daar ze ook blogs lezen ūüėČ ). Ze lezen allemaal met veel passie en schrijven vele recensies, daarnaast ondersteunen een aantal meiden ook administratief en dan is een blijk van waardering wel op zijn plaats. Niet dat dat natuurlijk aan een specifieke datum vast hangt, maar ook daarom wil ik deze site uitlichten. Het is namelijk hier mogelijk voor geschenken te kiezen die niet verbonden zijn aan een specifiek thema zoals kerst.

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op kerstpakkettenplaza en wat ik daar vond sprak me aan.

Donatie aan het goede doel

Kerstpakkettenplaza¬†doneert een klein bedrag van elke bestelling aan een goed doel. Nu kan je dat tweeledig opvatten, maar ik vind het een goed initiatief want een klein bedrag wordt niet gemist en brengt zo wel even wat extra’s bij deze doelen. Als vrijgevig persoon weet ik dat wel te waarderen. Uiteraard kan je het ook andersom benaderen, maar goed je kiest uiteindelijk zelf waar je wat bestelt voor welke prijs. ūüôā

Daarbij verstrekken ze fiscale informatie omtrent geschenken. Voor ondernemers is er een vrije ruimte om werknemers onbelast vergoedingen te verstrekken. Hoe dan ook een pagina die ik kan aanbevelen. Al heb ik daar zelf niets aan, daar Onlybyme een hobbymatig karakter heeft en geen medewerkers op de loonlijst, toch wil ik andere (kleine) ondernemers er graag op attenderen.

De keuze is ruim en voor elke portemonnee!

Zeker voor kleine ondernemers en zelfstandigen is het vaak niet mogelijk om groots uit te pakken. Het gaat dan meer om het gebaar dan om de daadwerkelijke ‘waarde’ van het geschenk. Heus gun ik het Onlybyme team allen een mega boekenbon, maar zolang Onlybyme geen winst draait is het puur een dankjewel. Nu weten de recensenten dat het geld er net zo hard weer uitgaat als dat het binnenkomt aan verzendkosten en onderhoudskosten voor de website en worden ze beloond met vele boeken, die tegenwoordig ook een godsvermogen kosten. Toch hoop ik dat uiteindelijk deze website dermate zal groeien dat ik echt iets uit te delen heb aan het einde van het jaar.

Wat ik leuk vind op deze website is dat ze echt ook aanbod hebben voor de smallere beurs. Tussen de 5 – 20 euro is er al veel te kiezen. En ja ik heb me al verlekkerd aan bepaalde pakketten en ben dan ook aan het overwegen hier wat te gaan regelen voor het Onlybyme team. Uiteraard heb ik nog even de tijd om tot een definitieve keuze te komen.

Erg leuk vind ik het bioscooppakket, eens iets anders dan een standaard doos met lekkers. Voeg er eventueel een bioscoopbon aan toe en iedereen helemaal gelukkig. De versnaperingen hebben ze in ieder geval bij de hand. Ook zou je een abonnement op bijvoorbeeld Netflix kunnen toevoegen. Altijd welkom!

Verder zijn er mogelijkheden voor Sinterklaas, cadeaubonnen, traditionele pakketten of juist helemaal anders. Het is zelfs mogelijk om de ontvanger zelf te laten kiezen voor het product. Kortom een website die een bezoek waard is in je speurtocht naar mogelijkheden voor het einde van het jaar.

 Disclaimer: dit artikel betreft een samenwerking. Onlybyme wil benadrukken dat we geen websites een podium geven waar we zelf geen toegevoegde meerwaarde aan toekennen. 

 

 

Comments

  1. Bianca Ronday says:

    Het zal mij benieuwen wat er dit jaar weer geschonken wordt. Zo idioot eigenlijk, het pas mei en bedrijven denken hier alweer over na.

  2. Barbara says:

    Ja de jaren vliegen Bianca, zelf ben ik ook al rustig aan het rondkijken. Al ben ik ook zo eigenwijs om bijvoorbeeld juist een totaal andere datum of moment te kiezen voor een attent gebaar. Ik ben niet zo mega traditioneel. ūüėČ Dus zulke sites vind ik dat toch wel meerwaarde hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.