Slipperwereld
|

Ipanema Sandalen

Een paar jaar geleden was ik voor mezelf op zoek naar slippers/sandalen die lekker zitten en toch modieus eruit zien. Het probleem blijft vaak om slippers te vinden, die niet gaan irriteren bij de grote teen of elders zorgen voor blaren, zodra je er een paar stappen buiten een rondje tuin mee verzet.

Per toeval kwam ik in aanraking met de Sandalen van het merk Ipanema voor Riana, nu twee jaar terug. Daarna zag ik dat ze er ook waren voor volwassenen, trok ze aan en dacht meteen: ze zitten gegoten! Die zijn de mijne! De liefde voor het merk was geboren!

Slipperwereld

Dochterlief is dolgelukkig bij het uitpakken van de verrassing bij de post:

Een paar roze Ipanema Sandalen!

Riana (5): “Wowwwww mama, wat mooiiiiiiiiiiiiiii! Wat lief dat ik die heb gekregen! Mag ik ze aandoen? Mag dat? Echt?! Geweldig! Ik ben hier zoooooo blij mee! Dankjewel mama!!!”

Er werd uitgebreid geposeerd voor de foto’s, super trots als dametje was op haar nieuwe super mooie roze sandalen. Het was in haar ogen echt het mooiste cadeau ooit! (momentopname)

Nu 2 jaar later, krijg ik de mogelijkheid een lezer van Onlybyme blij te maken met deze geweldige sandalen voor zijn/haar zoon of dochter. Namens Slipperwereld.nl mag ik een paar kindersandalen weggeven. En het leuke is, je mag zelf kiezen, welke je het leukste vindt en de maat doorgeven. Iedereen vindt iets anders weer leuker immers.

Heb jij een dochter of zoon, of iemand die je hier blij mee wilt maken in je naaste omgeving? Doe gerust mee!

Winactie Slipperwereld – Ipanema Sandalen

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!) en geef aan naar welke sandalen je voorkeur uitgaan! De maat kan je later afstemmen met Slipperwereld, indien je gewonnen hebt! Ga naar deze link en zoek de sandalen van je voorkeur uit.
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Met de winnaar wordt via de mail contact gezocht en gevraagd om adresgegevens.
  • De uitslag wordt openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Onlybyme.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie via deze zelfde kanalen.(LET OP: Dit is niet verplicht om mee te kunnen doen, het mag om je kans te vergroten.)

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie/review betreft een samenwerking met Slipperwereld.nl.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten