noppies

Ik wist het niet! Zal ik het nog één keertje bestellen?

Misschien ken je het, misschien ook niet… ik was er vroeger groot fan van toen mijn dametje baby/peuter was: de kledinglijn van Noppies. Wat ik echter niet wist is dat ze zelfs kleding hebben t/m maat 128. Wist jij dit?

Soms zit ik online rond te struinen zonder echt doel en kom ik iets tegen waarvan ik zeg wauw! Dat had ik toen ik deze rok zag, ik was meteen verkocht. Wilde weten waar deze vandaan kwam, welke winkel ik heen moest…

noppies

noppies1IK WIST HET NIET: ONGELOOFLIJK!

Toen ik ging kijken waar deze vandaan kwam, belande ik op een website waar ze kleding van Noppies en andere merken voor kinderen hebben. Ook deze site kende ik niet. Jij wel?

Ik was super blij verrast dat dit Noppies bleek te zijn en ook nog t/m maat 128 te verkrijgen.

De kledinglijn van Noppies voor de wat grotere jongens en meiden is dan ook logischerwijs totaal niet herkenbaar als de Noppies lijn van de kleine maatjes, die zacht schattig en vooral heel lieflijk in kleur is met zachte en lichte tinten. Uiteraard draagt een dametje van Riana’s leeftijd deze stijl niet meer.

Zou ik het daarom niet hebben geweten? Of meer omdat ik veelal totaal niet kijk naar kledingmerken, omdat deze mijn budget gewoonweg te boven gaan? Ik ben dus duidelijk géén merken mama, hier zeer weinig merkkleding in huis. Ik blog juist veelal uit mezelf over de budgetmerken, omdat ik die veel leuker vind voor de balans op mijn betaalrekening.

Ook groeit dametje zo snel (voorheen dan) dat het ook niet leuk is om duurder te gaan shoppen en te zien dat ze er zo weer is uitgevlogen. Maar nu, nu twijfel ik… ik zie die rok en ook andere leuke geweldige dingen van mijn favoriete merk toen ze nog schattig klein was en ik krijg de neiging om het te bestellen.

Zal ik het nog één keertje doen?

Twijfel twijfel… zal ik één keertje een rok kopen voor dametje deze winter die duidelijk duurder is dan wat ik normaal voor een rok uitgeef.. ook omdat ik verwacht dat ze deze nog wel twee jaar kan dragen? Of zal ik verstandig blijven en niet uit sentiment (deels) en uit pure drang omdat ik het item zo geweldig vind, niets bestellen? Misschien vind ik binnen no time een soort gelijk iets voor een bedrag beter geschikt voor mijn budget? Misschien nog heel even afwachten? Zo snel zal deze rok toch niet weg zijn? Wat denk jij? Kopen of laten gaan?

Echt typisch een geval van twijfel en bij twijfel niet doen is het advies, dus ik wacht nog heel even en kijk volgende week of de week erna nogmaals of ik nog steeds het gevoel heb dit rokje te ‘moeten scoren’ voor dametje.

Een gedachte die me te binnen schiet: Vroeger had ik deze neigingen voor mezelf en nu tegenwoordig voor dametje, is dat herkenbaar bij andere mama’s dat je kinderen meer kleding krijgen dan je voor jezelf gaat shoppen. Dat je zelf denkt, ik kan nog wel even wachten, eerst zij? 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten