hublot regenjas
| |

De Hublot regenjas is een hippe, leuke regenjas!

Regenjassen zijn tegenwoordig veel leuker dan vroeger!

Dochterlief heeft al een aantal maanden een regenjas met voering die ze geregeld naar school draagt. Je kent het wel, die dagen dat je niet weet of het droog blijft, de winterjas was lange tijd nog veel te warm en toch wilde ik haar niet enkel met een vestje naar school laten gaan, die totaal geen bescherming zou bieden tegen regen.

hublot regenjas

We mochten een regenjas uitproberen van Hublot en er een review over schrijven. Bewust heb ik de jas dan ook uitvoering getest om een goede mening te kunnen vormen. Alle soorten weer situaties zijn wel voorbij gekomen inmiddels. 😉 We leven immers in een wisselvallig landje, alhoewel… de periodes waren ditmaal erg lang heel goed. Nu de omslag naar de herfst qua weer er dan toch echt is, is wel even wennen. Vandaag is het hier in het zuidoosten super druilerig en niet echt dat je nou zegt leuk gezellig weer om wat te gaan ondernemen. Dametje zal dan ook zeker de regenjas weer aandoen, bij een ronde wandelen met Lady. Al sloeg ze net even over… mama mocht snel even samen met Lady alleen… (niet ver weg hoor…) ze kon me praktisch heel de tijd vanuit het raam zien…

Review Hublot Regenjas

Welke maat?

Dochterlief is nog heel erg in de roze fase. Gelukkig is daarnaast geel ook super favoriet. Dus we kozen een gele Hublot regenjas uit maat 6. Riana heeft nu kleding maat 128 en is met haar nog geen 6 jaar vrij groot voor haar leeftijd met bijna 1.20 meter. Bewust heb ik dus gekozen voor een wat grotere versie van de regenjas, maat 5 had ze bij het begin nog wel aangekund maar het zou nu toch echt aan de kleine kant zijn al vermoed ik. (We hebben de regenjas nu ruim 4 maanden in huis.)

Kenmerken Hublot regenjas

Het mooie is dat je de mouwen kan omslaan en dat geeft juist een extra leuke look. De binnenvoering is wit-blauw gestreept en dat komt dus ook bij het omvouwen van de mouwen terug.

Met echt warme dagen is de dag wel wat licht zweterig met regenval, maar dat zou elke soort jas dan hebben. Wel is er een duidelijk positief verschil met een normale regenjas die van binnen enkel plastic is en dus totaal helemaal verstikkend is. Hier kom je na het dragen tijdens normale temperaturen dan ook niet door en door bezweet uit. Ook al ben je erg actief beweeglijk zoals kinderen nu eenmaal zijn op die leeftijd.

De jas beschermd buiten tegen regen ook tegen de wind. Een goede combinatie. Het iets wijder vallen heeft als voordeel dat je de onderkleding kan aanpassen aan de temperatuur. De gele kleur is ook nog eens zeer opvallend, dus je kind is goed zichtbaar, bij elk weertype. Ook staat deze jas net zo leuk bij een jongen. Uniseks kleur geel is ook voor jongens goed te doen, zolang het niet licht geel is. Deze tint is lekker fel en blits, als kan je natuurlijk ook voor blauw of groen kiezen. hublot regenjas

Is er een minpunt te vinden?

Nee, niet echt. De jas beschermt niet tegen de echte koudere dagen. Tot 10 graden is het met goede afstemming met de onderkleding goed te doen. Het is een regenjas en geen winterjas! Dus in feite kan dit niet als minpunt worden aangemerkt.

Als ik dan toch iets wil noemen, maar dat heeft in feite elke regenjas: de de jas heeft met uittrekken de neiging om de mouwen geheel mee naar binnen te nemen. Wat dus in feite gewoon ‘hoort’ bij het soort jas.

Kortom: we zijn erg blij met deze gele Hublot regenjas en Riana zal er nog vaak gebruik van maken! 

Ben je ook enthousiast geworden? Ga eens kijken op www.leukeregenjasjes.nl en wieweet ‘hangt’ daar ook echt iets voor jezelf of je kind. Want ook volwassenen staat deze regenjas buitengewoon goed! Ik overweeg er zelf ook eentje te ‘scoren’! 😉

Disclaimer: deze review betreft een samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten