Hippe babykleding voor jongens bij Zeeman

Leuke kleding hoeft niet duur te zijn!

Soms kan je voor een redelijke prijs al super leuk slagen voor je kinderen is mijn persoonlijke ervaring en nu ook de ervaring van Daniëlle, die haar kleine Dexx een super hippe outfit van Zeeman liet passen. Hippe babykleding voor jongens vinden, blijft in mijn ogen toch wel een uitdaging. Des te meer verrast waren wij door dit leuke hippe setje!

Een slapende Charming Little Gentleman!

Zoals te zien ‘slaapt’ de outfit zalig! Dexx is duidelijk ver in dromenland met zijn nieuwe setje nog aan. Een teken dat hij totaal geen hinder ondervindt van de kleding. De aanblik van hem met “Charming Little Gentleman” op zijn buik klopt totaal. Hij is allerliefst zo met een iets stoere en toch ook wat lieve uitstraling.

hippe babykleding voor jongens

De broek is het in mijn ogen helemaal!

Zowel met de bretels omhoog als naar beneden te dragen, en beide stoer en vertederend tegelijkertijd. Of is dit hier een mama sprekend, die bij het aanblik van een lieve baby al gelijk verliefd wordt? Toch is het spreekwoord – de kleding maakt de man – er niet voor niets lijkt me!

De mening van Daniëlle

Daniëlle gaf aan dat het broekje, in tegenstelling tot andere spijkerbroekjes heel makkelijk over het pamperkontje van Dexx heen ging. De bretels vindt ook zij allerschattigst staan, maar het haalt wel de leuke print van het shirtje wat weg. Dit valt op te lossen door de bretels naar beneden te laten hangen. Ook zijn ze verwijderbaar via de handige knopen. Haar zoontje is nu 64 cm lang en de broek is met maat 68 nog iets aan de  lange kant. Door de pijpjes iets om te slaan ziet het geheel er zelfs nog leuker uit en kan Dexx het al goed aan. Ook na wassen blijft het broekje mooi en het kreukelt niet erg, wat mooi is meegenomen.

Van het shirt valt de stof zeer soepel en het geheel gaat makkelijk aan en uit. Qua maat is de maat 68 helemaal goed voor baby’s vanaf 64 cm. Na het wassen blijft de print er goed uitzien.

Eigen ervaring met Zeeman

Zelf heb ik ook al meerdere malen al leuke kleding voor mijn dametje bij de zeeman weggehaald. Ik loop daar geregeld even binnen en soms slaag je daar voor redelijke prijzen voor leuke kleding waar je de prijs echt niet aan afziet, dus mama’s zou ik zeker willen aanraden eens binnen te lopen. De allerkleinsten groeien zo snel uit hun kledingmaatjes, dat je zo snel weer aan nieuwe setjes toe bent en als je dan leuk kunt slagen voor een mooi prijsje lijkt me dat het overwegen zeker waard.

Disclaimer: de outfit die Dexx draagt op de foto’s is door Zeeman ter beschikking gesteld aan Onlybyme voor review doeleinden.

 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten