Goede schoenen voor 12 euro, kan dat?

Een tijdje terug winkelde ik bij de Lidl en trof twee paar schoenen voor kleuterlief in de schappen voor elk 12 euro. Gezien ik al enthousiast ben over hun kinderkleding en geregeld iets voor Riana daar weghaal, wilde ik de schoenen eens uittesten. (Deze post is niet gesponsord!)

goede schoenen

Mijn bevindingen

De schoenen zien er leuk en zeker niet ‘goedkoop’ uit. Ze lopen (beide paren) volgens Riana erg lekker en ze trekt ze wisselend aan. De behuizing is stevig, dus wat steun her en der, al is de trend nu om de veters niet vast te maken, dus dat maakt het weer wat losser, toch verliest ze haar schoenen niet. Ze zijn tot nu toe waterdicht en er is best wel een plas geprobeerd, her en der. Speelschade is er tot op heden weinig tot niet.

goede schoenen

Conclusies over de schoenen:

  • De prijs is zeer aantrekkelijk.
  • Kwaliteit prima.
  • Goede keus: zeker als je meeneemt dat jonge kinderen snel van schoenmaat wisselen.
  • Zien er leuk uit! (persoonlijke mening)

Een update na een paar maanden

Inmiddels moet ik mijn mening iets bijstellen. De schoenen zijn veel gedragen maar gingen al heel snel gebruik sporen vertonen. Nu ligt dit niet aan kwaliteitsgebrek in verhouding met de betaalde prijs. Dochterlief had gewoon de neuzen al snel beschadigd wat je met schoenen zonder echt leer kunt verwachten. Kleuters zijn immers niet echt bezig met het mooi houden van hun schoenen tijdens het spelen. De pasvorm is wel goed gebleven. Maar na een paar maanden spelen zijn deze hierboven getoonde schoenen al vervangen. De doorlooptijd is dus veel korter, maar je kan ook weer niet alles verwachten van een schoen met die prijs. Het is dus waar je als ouder voor kiest.

Shop jij ook wel eens bij de Lidl? Of dragen jouw kinderen enkel duurdere merkschoenen?

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten