parfum

Perfume is the most intense form of memory

Hier een echte liefhebster van parfum. Ik heb in de loop der jaren dan ook echt voorkeur ontwikkeld voor de wat zwaardere warme vrouwelijke geuren. Iets wat een ex-vriend uit mijn verleden totaal niet kon waarderen, daar deze enkel van luchtige geuren hield. Dan heb je een uitdaging kan ik je vertellen! 😉 Goddank heeft vriendlief een liefde ontwikkeld voor Wish van Chopard. Het luchtje dat ik droeg toen we elkaar leerden kennen. Dus dat zit nu helemaal goed. 😉

geuren

Zelf omhul ik me liefst in geuren als Wish, Joop!, Chanel 5, JP Chaultier, Angel en Sun. Al kan ik ook erg blij worden van een frisse CK One in de zomermaanden.

Het zal geen verrassing zijn dat ik een man zeer lekker vind ruiken met een warme geur. Hoewel de keuze voor een soort parfum altijd heel persoonlijk is, ook omdat elke huid weer anders op een luchtje reageert, is het aan te bevelen eerst te weten wat voor soort geuren lekker worden gevonden en vooral ook hoe de huid van de ontvanger reageert.

Een goede reden om met vriendlief eens in een parfumerie te gaan testen. 😉 (Kan ik hem daarna ‘verrassen’.)

Lekker ruikende geuren & betaalbaar: de ideale combinatie

Daar velen weten dat ik graag koopjes jaag is het aan te raden eens online te gaan rondneuzen. Het is mijn ervaring dat er online vaak erg aantrekkelijke kortingen worden gegeven die in de fysieke winkels niet haalbaar zijn. Een webshop kan immers grotere marges hanteren dan een fysieke winkel die rekening moet houden met grote kostenposten.

Parfum online aanschaffen is met de komst van grote online webshops steeds meer gemeengoed geworden, zeker voor degenen die niet graag winkelen. Ideaal voor heren die ‘snel’ hun dames willen verrassen of dames die niet van shoppen houden, zoals ik. Het grote voordeel is dat je niet lang hoeft te zoeken naar jouw favoriete geur daar er vaak een zoekfunctie aanwezig is. Je weet dat binnen een paar klikken of jouw geur in de aanbieding is.

 

Probeer het eens uit zou ik zeggen!

Tot slot ben ik best nieuwsgierig: 

Heb jij ook ervaring met online shoppen voor parfums? Heb jij echt specifieke voorkeuren? 

 

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten