ondergoed

‘Underwear and more’

Gespot! Ditmaal een shop geheel gespecialiseerd in ondergoed voor dames, heren en kinderen.

Gezien ik graag ‘passende’ soms ietwat hilarische en/of grappige cadeautjes weggeef, is dit echt een webshop die ik in mijn vizier zal houden. Zo heb ik nu al een boxer gespot die hoog scoort voor mijn eigen valentijn. Niet dat ik voor commerciële dagen als Valentijnsdag gevoelig ben, maar mijn vriend een boxer sturen die duidelijk een boodschap uitstraalt en wat humor, dat zie ik wel zitten. 😉 En ze verpakken het nog ‘passend’ ook!

Naast ondergoed heeft deze shop ook zwem-, nacht- en loungekleding

Zo spotte ik een leuke stoere ‘bandeau’ bikini voor meisjes die ik mijn dametje zo zie dragen. Zeker gecombineerd met een jumpsuit die ze kan dragen naar de zwemlocatie toe. Extra leuk is het detail dat de bikini omkeerbaar ook te dragen is.

De onderstaande foto’s bevatten kortingspercentages daar deze nu in de aanbieding zijn. Dit kan natuurlijk veranderen en wellicht is deze bikini slechts nog tijdelijk in hun assortiment beschikbaar, maar voor de beeldvorming wil ik het toch even graag laten zien. Het is dat ik het geheel niet in haar maat kan bestellen, anders had het nu al onderweg geweest onze kant op. Dus vaker even ‘spotten’ daar.

Merk versus Non-merk

Lezers die al langere tijd hier binnenwandelen om artikels te lezen, weten dat ik zelf niet altijd fan ben van merkkleding. Dit omdat ik het vaak te duur vind voor mezelf en zeker voor kinderen, indien ik meeneem in het geheel dat ze mega snel weer uit de maten groeien. Dit is niet veranderd, nog steeds koop ik graag bij de wat goedkopere winkels de meeste kleding.

Enkel vind ik het soms wel heel leuk om iets speciaals te kopen. Webshop Twyst.nl zal ik dan ook zeker niet standaard gebruiken voor het aanschaffen van sokken en ondergoed, maar af en toe iets aparts uitzoeken voor een dierbare, dat zie ik mezelf hier zeker doen.

Dat al het gekochte zonder kosten kan worden geretourneerd vind ik een groot pluspunt, want bij cadeautjes is het vaak toch een beetje gokken welke maat passend is. Ook dat ze het geheel leuk inpakken als cadeautje is een leuke bonus.

Verder is het denk aan eenieder om zelf eens te gaan neuzen en bedenken of je hier ook eens iets gaat bestellen.

 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten