kraamcadeautjes tips

Gepersonaliseerde kraamcadeau tips!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Extra leuk als het persoonlijk is afgestemd op de ontvangers!

Kraamcadeaus, ik blijf het een lastig iets vinden. Niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. Meestal krijg je een lading aan kleertjes, vaak in de kleinste maten, waar de kleine uk dan al binnen twee weken niet meer inpast. Met als gevolg een lading kleertjes, die nooit gedragen ergens in een doos verdwijnen. Zonde eigenlijk.

Natuurlijk ben je hartstikke blij met de cadeaus en wordt de moeite die mensen voor je nemen enorm gewaardeerd. Maar ik heb bij de geboorte van mijn zoon in september een hele hoop leuke, unieke en gepersonaliseerde cadeaus gekregen, die ik echt ongelooflijk leuk vind en graag aan jullie willen laten zien. Laat je inspireren door onze gekregen cadeaus en neem naar je volgende kraamvisite een echte eyecatcher mee. 

Stoeltje

Bij de geboorte van onze oudste kregen we het stoeltje met haar naam en geboortedatum erop. Superleuk en superhandig. Ze is gek met haar stoeltjes en zet ze regelmatig in een rij om treintje te spelen. Voor de geboorte van de jongste kregen we dus ook voor hem een stoeltje met naam en geboortedatum erop. Onwijs leuk en zo ook geen gedonder over stoeltjes.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Badtegel

De juiste naam weet ik niet maar ik ken ze vanuit badkamers dus noem ik het voor het gemak een gepersonaliseerde badtegel. Ik heb ze het nog nooit eerder zo gezien en de vulling met blauwe muisjes vind ik zo’n onwijs leuk detail.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Decoratielijstje

Het lijkt op een soort fotolijstje maar dan met naam erop en viltbolletjes erin. Bij ons staat hij op de kast tussen andere fotolijstjes en geeft het een leuk speels effect tussen de foto’s van de kinderen.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Stapeltoren

Ook deze leuke stapeltoren heb ik nog niet eerder zo gezien en vond ik onwijs leuk om te krijgen. Het ziet er toch net wat leuker uit, als de namen van je kindje erop staan.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Slabbetje

Hier kun je sowieso nooit genoeg van hebben, maar dit slabbetje is wel extra leuk. En het maakt het ook wel extra bijzonder als iets zelf gemaakt is.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Geborduurde geboorteborden

Ook hier hebben we er één voor elk kind. Beide gemaakt door mijn moeder en dus extra bijzonder. Mocht je deze zelf willen maken, dan dien je wel over wat geduld te beschikken.

Houten geboortebord

Super leuk ter decoratie voor aan de muur in de babykamer. Ik ben ook echt weg van deze baby afbeeldingen. Voor beide geboortekaartjes hebben we voor deze baby gekozen. Dus de herkenning is dubbel zo leuk.

gepersonaliseerde kraamcadeau tips

Stuk voor stuk dus leuke cadeaus, die net wat anders zijn dan het ‘geijkte’. Bijkomend voordeel vind ik, dat we ze kunnen uitstallen, gebruiken en bewaren voor later. Hoe blij ik ook ben met kleertjes en speelgoed, gepersonaliseerde cadeaus blijven mijn favoriet!

Natuurlijk zijn we benieuwd naar jouw meest unieke cadeautje bij de geboorte van je kind(eren). Deel het gerust!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten