Hema koopjes

Bespaartip! Dit weekend scoren bij HEMA.nl

Scoren bij HEMA, heel dit weekend nog!

Iedereen is gek op koopjes! Niets leuker dan de prijzen van kleren naar beneden zien gaan toch?!

Scoren bij HEMA

Gratis verzending vanaf € 20,– dit weekend!

Hier een fan van de kleding van HEMA. De ene keer is er ‘niets’ van mijn smaak, maar door de steeds wisselende collectie, is er snel genoeg weer iets, wat helemaal bij ons past.

Vooral als er uitverkoop is en dit in mijn mailbox wordt gemeld, krijg ik de neiging te gaan snuffelen op Hema.nl. Dochterlief had vanmorgen een heuse ‘unboxing‘ met een doos voor verrassingen!  (De volgende keer filmpje van maken, staat genoteerd in mijn hoofd als reminder!)

Overzicht van onze aankopen en de kortingen erbij vermeld!

artikel aantal per stuk prijs
meisjes tankini – turquoise – 122/128 1 13.- 13.-
meisjesrok – donkergrijs – 122/128 1 8.- 8.-
meisjesbroek – donkerblauw – 122/128 1 8.- nu 5.50 5.50
meisjesrok – roze – 122/128 1 8.95 nu 4.- 4.-
meisjesrok – blauw – 122/128 1 8.95 nu 4.- 4.-
meisjes t-shirt – groen – 134/140 1 5.95 nu 3.50 3.50
meisjes t-shirt – lichtroze – 134/140 1 5.95 nu 3.50 3.50
meisjes t-shirt – lichtgeel – 134/140 1 5.95 nu 3.50 3.50
subtotaal 45.-
bezorgkosten Nederland (gratis bezorgen vanaf 20 euro) 0.-
totaal betaald via iDeal 45.-

bron: bevestigingsmail van Hema.

Slim van HEMA!

Uiteraard worden de mensen verleid, om meer dan enkel artikels van de HEMARKT aan te schaffen. Nu kan ik me veelal goed beheersen, maar ditmaal ‘moest‘ ik toch even kijken. Voor de zwemlessen had dochterlief een nieuwe Tankini nodig (check) en ook de gestreepte blauw/witte rok (check) , kon ik niet weerstaan bij de nieuwe collectie, maar de rest was leuk afgeprijsd.

Letten op de kleintjes!

Hier wel een mama, die let op de kleintjes. Je kan geld maar één keer uitgeven en ik schaam me er niet voor dat ik geregeld inkopen doe, met uitverkoop in winkels als Hema, H&M of C&A of kleding/speelgoed scoor in goedkopere winkels, zoals Zeeman, Action of de Lidl. Niet enkel kleren hoor, ook speelgoed en andere ‘handige zaken‘ komen geregeld bij deze winkels vandaan.

Merkkleding komt hier zelden in huis

Heus, het is mooi om te zien. De kwaliteit zal best goed zijn. Enkel de prijskaartjes zijn niet leuk voor deze mama. Heel soms ‘scoor’ ik in de uitverkoop iets leuks. Toch gaan de echte kledingmerken deze woning veelal voorbij.

Is dat erg? Nee, ik vind van niet. Dochterlief gaat leuk gekleed naar school. Alle kleding wordt vies, ook merkkleding. En als er iets over een shirtje van een paar euro heen vliegt, wat er niet meer uitgaat, heb ik dat liever, dan over een duur exemplaar uit een dure winkel.

Niet dat ik die mooie merkkleding niet mooi vind, maar mijn inkomen is er niet op gebaseerd. Ik geef het geld liever anders uit, aan zaken die voor dochterlief en mijzelf als waardevol(ler) worden beschouwd.

Hier nu een heel gelukkig dametje in huis, met meerdere gewilde kledingstukken voor een fractie van de prijs. Graag deel ik dit soort berichten. Je hoeft je niet groter voor te doen dan je bent, is mijn motto.

Veel plezier met shoppen bij de HEMARKT dit weekend, in de winkel of online.

Disclaimer: er is geen enkele vorm van samenwerking bij het tot stand komen van dit artikel aanwezig!

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten