bruce dixon MofnqVlkrJY unsplash e1561525410816
|

Bandelettes voor volle(re) vrouwen! | Review

We zijn niet allemaal fotomodel, deze dame dus ook verre van…Nouja, misschien kom ik ooit nog in aanmerking voor Big Size Model 😉 , niet dat ik daar nu over schrijf hoor… nee ik heb een oplossing gevonden voor een probleem dat ik al jaren elke zomer heb: Bandelettes!

Laatste update blog: juni 2019.

bruce dixon MofnqVlkrJY unsplash e1561525410816
Photo by Bruce Dixon on Unsplash

Bandelettes!

Ban de wattes? Zelf had ik nog nooit van de naam gehoord, tot ik er ‘toevallig’ mee in aanraking kwam. Nu bestaat toeval in mijn ogen niet, dus ‘moest’ dit handige hulpmiddel gewoon op mijn pad komen. Niet raar hoor dat je niet weet (tot nu) hoe deze zeer handige ‘dingen’ heten, ik wist het ook niet en moest er naar op zoek. Maar ohhhh wat ben ik blij dat ik ze gevonden heb. Mijn ‘probleem’ is opgelost!

De zomer is zalig maarrrrrrrr….

Een hele grote maar. Lekkere luchtige jurkjes dragen is een probleem met een maatje meer. Althans als je buiten wat rondere vormen ook last hebt van welvende dijen zal je mijn probleem herkennen. Lopen met blote benen is een zeer pijnlijke aangelegenheid. De binnenkant van de dijen schuren dan immers tegen elkaar aan. In de overige seizoenen is er de legging, maar met de zon hoog aan de hemel en temperaturen soms boven de 25 of 30 graden is een legging niet ideaal meer te noemen en ook een panty niet! Dus dan wil je liefst óf niet wandelen en slechts rondom huis een luchtig jurkje dragen óf kies je voor een ander alternatief: een luchtige broek.

Dit hoeft vanaf nu niet meer. Probeer eens de bandelettes eens!

Review Bandelettes

Uiteraard heb ik deze geweldige oplossing zelf getest, anders kan ik er immers niet over schrijven vanuit eigen ervaring. Ik had een kanten versie gekozen: het oog wil immers ook wat! (Behalve fijn luchtig tijdens het dragen overdag, ook nog leuk voor in de slaapkamer. 😉 )Hierdoor denk ik dat het comfort iets inlevert, maar de ‘looks’ weer juist stijgen.

De bandelettes bleven goed zitten, ondanks mijn behoorlijke forse dijen (maat D besteld). Ze voorkomen inderdaad die branderige schuurplekken en je kan dus luchtig over straat. Wel merkte ik dat ik me heel bewust was van deze ‘banden’, ik denk dat dit een kwestie van ‘wennen’ is en aangezien ik niet standaard vaak jurkjes draag is dat voor mij extra wennen, maar het luchtige beviel me heel goed.

Zelf zou ik voor puur comfort een set zonder kant bestellen en voor het behagen van vriendlief de kanten versie. Dus ik ga zeker nog meer bandelettes aanschaffen.

Update: De comfort versie is heel fijn dragen. Het is vergelijkbaar met het gevoel van een legging en deze dijenbanden wissel ik dan ook geregeld af met een korte legging afhankelijk van temperatuur, soort jurk(je) en gelegenheid.

Al met al in mijn ogen een aanrader!

Deze voorbeelden zijn slechts een greep uit wat er verkrijgbaar is in huidskleur, uiteraard is het ook in een zwarte of witte versie mogelijk. Mocht je besluiten na het klikken op een link naar bol.com over te gaan tot een aankoop, dan sponsor je Onlybyme doordat ik als blogger een kleine commissie ontvang via de affiliate link. Dit levert jou verder geen extra kosten op.


Gerelateerde blogs

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten