We zijn niet allemaal fotomodel, deze dame dus ook verre van…Nouja, misschien kom ik ooit nog in aanmerking voor Big Size Model 😉 , niet dat ik daar nu over schrijf hoor… nee ik heb een oplossing gevonden voor een probleem dat ik al jaren elke zomer heb!

Bandelettes!

Ban de wattes? Zelf had ik nog nooit van de naam gehoord, tot ik er ‘toevallig’ mee in aanraking kwam. Nu bestaat toeval in mijn ogen niet, dus ‘moest’ dit handige hulpmiddel gewoon op mijn pad komen. Niet raar hoor dat je niet weet (tot nu) hoe deze zeer handige ‘dingen’ heten, ik wist het ook niet en moest er naar op zoek. Maar ohhhh wat ben ik blij dat ik ze gevonden heb. Mijn ‘probleem’ is opgelost!

De zomer is zalig maarrrrrrrr….

Een hele grote maar. Lekkere luchtige jurkjes dragen is een probleem met een maatje meer. Althans als je buiten wat rondere vormen ook last hebt van welvende dijen zal je mijn probleem herkennen. Lopen met blote benen is een zeer pijnlijke aangelegenheid. De binnenkant van de dijen schuren dan immers tegen elkaar aan. In de overige seizoenen is er de legging, maar met de zon hoog aan de hemel en temperaturen soms boven de 25 of 30 graden is een legging niet ideaal meer te noemen en ook een panty niet! Dus dan wil je liefst óf niet wandelen en slechts rondom huis een luchtig jurkje dragen óf kies je voor een ander alternatief: een luchtige broek.

Dit hoeft vanaf nu niet meer. Probeer eens de bandelettes eens!

bandelettes

Review Bandelettes

Uiteraard heb ik deze geweldige oplossing zelf getest, anders kan ik er immers niet over schrijven vanuit eigen ervaring. Ik had een kanten versie gekozen: het oog wil immers ook wat! (Behalve fijn luchtig tijdens het dragen overdag, ook nog leuk voor in de slaapkamer. 😉 )Hierdoor denk ik dat het comfort iets inlevert, maar de ‘looks’ weer juist stijgen.

De bandelettes bleven goed zitten, ondanks mijn behoorlijke forse dijen (maat D besteld). Ze voorkomen inderdaad die branderige schuurplekken en je kan dus luchtig over straat. Wel merkte ik dat ik me heel bewust was van deze ‘banden’, ik denk dat dit een kwestie van ‘wennen’ is en aangezien ik niet standaard vaak jurkjes draag is dat voor mij extra wennen, maar het luchtige beviel me heel goed.

Zelf zou ik voor puur comfort een set zonder kant bestellen en voor het behagen van vriendlief de kanten versie. Dus ik ga zeker nog meer bandelettes aanschaffen.

Al met al in mijn ogen een aanrader en namens webshop ‘Enchanted loves bandelettes’ mag ik een lezeres van Onlybyme ook blij maken met een setje bandelettes naar keuze. Denk jij dat dit ook jou van een groot probleem kan afhelpen? Probeer het eens en doe mee met deze winactie!

[wp-review id=”7433″]

Winactie Bandelettes (GESLOTEN)

Regels voor deelname:

  • Laat je naam en mail achter (is afgeschermd!).
  • Geef aan dat je de bandelettes graag wilt uitproberen en naar welke bandelettes je voorkeur uit gaat (kant/effen/welke kleur), de maat hoef je niet te vermelden. Dat wordt gevraagd aan de winnares per mail.
  • Indien je de Facebookpagina van Onlybyme nog niet volgt: begin met volgen. Aangezien de uitslag daar bekend gemaakt wordt!
  • De actie loopt t/m volgende week zondag middernacht.
  • Het delen van de winactie via sociale media wordt zoals altijd gewaardeerd en verdubbeld je kansen, 1 of meerdere malen.

Laat het weten in je reactie, als je van extra winkans(en) gebruik hebt gemaakt en via welke sociale kanalen. Denk hierbij aan het volgen van Onlybyme via Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Instagram en Bloglovin’ of het liken en delen van deze winactie, via deze zelfde kanalen.

Leuk als je meedoet met de winactie en veel geluk toegewenst!

Disclaimer: deze winactie betreft een samenwerking met Enchanted loves bandelettes.