Angry Birds Toons 2

Angry Birds Toons 2, ken jij deze rare vogels?

Waarschijnlijk ben ik een uitzondering maar veel wist ik niet van deze ‘vogels’ af voor ik de DVD bekeek!

Angry Birds Toons 2

Review Angry Birds Toons 2

Vogels die boos kijken en daardoor des te grappiger overkomen. Er zijn spelletjes van (nooit gespeeld, waarschijnlijk ook al iets wat velen zich niet voor kunnen stellen) en knuffels en diverse andere items. Toen ik de DVD in handen kreeg, ben ik ervoor gaan zitten. Een half uur aan zeer verschillende scenes passeerden en ik schoot van de ene in de andere verbazing.

Na een half uur had ik door wat Angry Birds Toons inhoud. Niet direct ben ik groot fan geworden. Wel moet ik bekennen bij sommige korte filmpjes de humor ervan in te zien. Het is een beetje absurde humor die zeker een groot publiek zal bevallen. Uiteraard vond ik de ene aflevering leuker dan de andere. Als er veel soorten humor in korte tijd passeren, lijkt me dit heel logisch.

Angry Birds Toons 2

De tweede aflevering vond ik echt geweldig! Een Angry Birds Toon, type Macho besloot alles uit de kast te halen voor het versieren van zijn dame van steen, ondanks wat tegenslagen!

Angry Birds Toons 2

Aflevering 4 was ook echt geweldig te noemen met een Angry Birds Toons type Koning zonder baard met een baard wens en een zeer effectieve oplossing!

Conclusie

Na 13 mini afleveringen à la Angry Birds humor ben ik geen groot fan geworden, maar snap ik wel dat velen die vogels helemaal geweldig vinden. Ze zijn komisch op hun eigen idiote en aparte manier. Het is makkelijk te behappen om even tussendoor te bekijken. De vogels zorgen voor entertainment die je of wel of niet leuk vindt. Elke aflevering is totaal uniek te noemen.

De leeftijdsindicatie geeft aan dat het voor alle leeftijden geschikt is, al heb ik mijn vragen of kinderen onder de 4 jaar echt de plots zullen begrijpen. Kwaad kunnen de afleveringen niet. Dat dochterlief totaal geen belangstelling toont voor Angry Birds Toons 2 vind ik totaal niet erg. Persoonlijk zou ik geen stimulans die kant op geven. Aangezien de smaak van humor erg persoonlijk is, is een echt oordeel niet belangrijk. Je vindt het leuk of niet. Mijn persoonlijke oordeel valt wat laag uit, maar bij een ware fan zal dat totaal anders zijn.

[wp-review id=”7783″]

Trailer Angry Birds Toons 2

Bekijk gerust de trailer om te bepalen of jij een fan bent van deze vogels!

YouTube video

 Ben jij een groot Angry Birds Toons fan?

Disclaimer: deze review betreft geen samenwerking.

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten