plisse-duette_288x288

Sfeer brengen in huis, hoe doe je dat?

  Er zijn heel veel manieren om sfeer aan te brengen in je huis.

sfeer

Sfeer brengen in huis

Kleur is al heel belangrijk. Eén of twee basiskleuren die goed bij je passen kan de uitstraling geven waar je naar verlangt. Daarnaast kun je met leuke accessoires in diverse kleuren meer sfeer creëren. Stel je basiskleuren zijn grijs met wit, dat straalt niet echt warmte uit. Voeg er wat paarse of lila tinten aan toe en je hebt meteen een andere uitstraling.

Licht is ook erg belangrijk. Een goed lichtplan helpt je met de hoofdverlichting en sfeerverlichting. Zodat je altijd genoeg en het goede licht hebt.

Wat veel mensen vergeten, is dat raamdecoratie ook een hele belangrijke rol speelt. Vitrages, lamellen of luxaflex. Gewone gordijnen zijn natuurlijk ook isolerend maar als die ’s avonds dichtgaan, zie je meteen die leuke planten op je vensterbank niet meer. Die sfeer ben je dan meteen kwijt. En wat denk je van die raamfolie. Dat is wel handig als je wat meer privacy wilt, maar als je de ramen moet wassen is het toch niet meer zo ideaal.

Nieuwe vorm van raamdecoratie

duette_288x288

Wil je echt sfeer aanbrengen wat op een manier die ook nog goed is voor je energierekening dan ga je voor duette. Deze gordijnen zijn in bijna 50 verschillende kleuren te krijgen. Ze kunnen je volle raam bedekken, maar ook alleen het bovenste gedeelte of het onderste. Dat is maar net wat je op dat moment wilt. Overdag alleen boven of alleen onder zodat er nog daglicht naar binnen komt en ’s avonds helemaal.

De sfeer kan je overal doortrekken. Want zelfs voor ronde ramen zijn deze Duette beschikbaar. Je hoeft dus nooit méér stof te kopen dan je eigenlijk nodig hebt. Je kan ze namelijk precies op maat bestellen. Eigenlijk passen ze naar mijn mening bij elk soort interieur. Het ligt veel aan de kleur die je zelf kiest bij je bestaande interieur. duette_stof_288x288

Duette is gemaakt van een dubbele laag stof met daartussen een soort honingraat. Hierdoor zijn ze ook meteen isolerend. Handig als het warm is en je de zon buiten wilt houden. In de winter scheelt het natuurlijk ook in je stookkosten. En verdienen deze gordijnen zichzelf dus terug.

Ken jij deze vorm van raamdecoratie al? Heb je er goede ervaringen mee? 

Deel gerust door!

Vergelijkbare berichten